4 napos városnézés madridban

Hosszú hétvége Madridban - Repülővel Madrid, Prado és az El Escorial

4 napos városnézés madridban

Hosszú hétvége Madridban, a spanyol királyi pompa városában. Spanyolország fővárosa hosszú ideig Barcelona árnyékában húzódott meg, az utóbbi években azonban egyre kedveltebbé válik a turisták körében - nem alaptalanul.Madrid látnivalói, csodálatos múzeumok és képtárak, lenyűgöző épületek, számtalan park valamint a messze földön híres spanyol gasztronómia teszi teljessé az itt töltött napokat.

Alapár tartalmazza

Kiutazást menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, 3 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőket, fakultatív programokat, a repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%).

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
Minimum létszám: 15 fő
Program: 

1. nap:  Budapest–Madrid 
Elutazás menetrendtől függően repülővel Madridba. Transzfer a szállodába, ahol 3 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Repülő menetrend függvényében autóbusszal ismerkedünk a várossal, átfogó képet kapva Madridról. A Las Ventas Bikaviadal arénától indulva a Santiago Bernabeu érintésével megállókkal, fotószünettel a modern városrészbe kalauzoljuk Önt, majd a Cuatro Torres üzleti negyedbe utazunk, Madrid 4 nagy felhőkarcolójához. Útközben elhaladunk a Cuzco, Picasso-torony, Felfedezések tere, Kolumbusz emlékmű, Kasztilia-tér, Európa Kapu útvonalon. Visszafelé végig a Castellanan, a Cibelesig, Posta Palota, Palacio Liria, Gran Via, Debod templom, Spanyolország tér, Cervantes emlékmű,  Calle Mayor, Puerta del Sol, Parlament, Neptun szökőkút, Alcala-kapu, Atocha pályaudvar, Prado sétány útvonalon utazunk. Autóbuszunkkal idegenvezetőnk kalauzolásában ismerkedünk a város nevezetességeivel, egyes objektumoknál kisebb-nagyobb megállásokat téve. 

2. nap:  Madrid – a spanyol főváros és az El Escorial  (60 km)
Reggelit követően egyénileg élvezheti a spanyol főváros hangulatát, vagy fakultatív kirándulásra hívjuk! Fakultatív ajánlatunk:  ellátogatunk a világ nyolcadik csodájához, az El Escorialhoz. A spanyol királyok rezidenciáját és temetkezési helyét magyar nyelvű tárlatvezetéssel ismerhetjük meg. A programról visszatérve Madridba, gyalogosan folytatjuk városnézésünket a Királyi Palotával és környékével, Almudena székesegyházzal majd ismerkedés az Ausztriai-negyeddel. A városnézést követően szabadidő, vásárlási lehetőség a belvárosban.

3. Madrid – a spanyol főváros és Toledo  (90 km)
Elfogyasztjuk reggelinket, majd ismét egy kirándulásra hívjuk! Fakultatív ajánlatunk:  Kasztília fővárosába, Toledóba utazunk. A volt királyi székhely gazdag történelmi múlttal rendelkezik. Páratlan műemlékeit látogatjuk meg: a város fölé emelkedő katedrálist, a városházát, a zsidó negyedet, a Santo Tomé-templomot, El Greco leghíresebb festményével. Visszatérve Madridba, szabadidejében ismerkedhet a várossal kedvére. Estére flamenco-estre csábítjuk! Fakultatív ajánlatunk: tipikus spanyol flamenco show-n veszünk részt, hangulatos zenével, tánccal.

4. nap: Madrid–Budapest
Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése egyénileg. Műkedvelő utasaink részére a délelőttre programot ajánlunk. Fakultatív ajánlatunk: a méltán világhírű Prado Múzeum megtekintése, látogatás magyar nyelvű idegenvezetővel. Legnagyobb spanyol festők egyedülállóan gazdag kép gyűjteménye: El Greco, Velazquez, Goya, Zurbaran, Murillo … A képtár látogatást követően visszatérünk a szállodába, ahonnan menetrend függvényében transzfer a a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

Egyágyas felár: 32.000,- Ft
Vacsora felár (3x): 14.800,- Ft/fő

Kapcsolódó cikkek

» A Guell Park, Barcelona - Kovács Attila, 2017. szeptember. 21
» Tenerife hegyvidéki tájain... - Kovács Attila, 2017. július. 23
» Tenerife csodái - Kovács Attila, 2017. július. 13
» A nyár Barcelonában - Kovács Attila, 2017. június. 30
» A csodálatos Alhambra - Kovács Attila, 2017. május. 12
» Ibiza tengerpartján - Kovács Attila, 2016. december. 30
» Barcelona hangulata - Kovács Attila, 2016. december. 23
» 7 hely, ahol tilos meghalni - Etédi Alexa, 2013. szeptember. 10
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
» Madrid városlátogatás (Budapest - Madrid) Hotel *** - 4 nap
» 4 napos utazás Madridba - Hotel **** - 4 nap
» Hosszú hétvége Madridban 5 napos városnézés - Hotel*** - 5 nap
» Városnézés Egyénileg Madridban ** - 3 nap
» Utazás Madridba: 5 napos városlátogatás - Hotel**** - 5 nap
Fakultatív programok

Fakultatív programok (15 főtől)
– El Escorial vezetéssel 12.900 Ft +belépőjegy
– Prado Múzeum vezetéssel 3.800 Ft +belépőjegy
– Toledo kirándulás 15.800 Ft
– Flamenco-est, itallal  12.800 Ft

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Kiutazást menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, 3 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőket, fakultatív programokat, a repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%).

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők tájékoztató árai: 35 Euro. Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 5 Euro

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Autóbuszaink komfortja minden igényt kielégítenek és az alábbi szolgáltatásokat biztosítják az Ön kényelmes és kellemes utazásához:
- automata klímaberendezés
- kényelmes karfás, dönthető és kihúzható ülések
- az ülések felett pakolási lehetőség
- Büfé: hűtött italok, meleg kávé és leves  (egyes típusoknál ezen szolgáltatások részben nem biztosítottak)
- CD/DVD video és hanganyag lejátszási lehetőség
Szakképzett gépkocsivezető kollegáink segítik Önt a le- és felszállásban és természetesen a csomagok ki- és bepakolásában.

A program „alapútvonalán” túlmenően az alábbi településekről van lehetőség ingyenes transzfer igénylésére:

A program indulásától számított 10 napon belül a transzfer igénylése vagy a már megrendelt szolgáltatás módosítása csak 10 000 Ft/fő (retúr) felár ellenében lehetséges.
Figyelem!
A transzfer legkésőbb 72 órával indulás előtt foglalható, 72 órán belül felár ellenében sem tudjuk biztosítani a szolgáltatást.

1. Gyula-Békéscsaba-Orosháza-Hódmezővásárhely-Szeged útvonalon
2. Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Tiszaújváros-Füzesabony-Gyöngyös-Hatvan-Gödöllő útvonalon
3. Pécs-Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros útvonalon
4. Veszprém-Székesfehérvár-Budaörs útvonalon
5. Győr-Tata-Tatabánya útvonalon

Füzesabony, Hatvan, Paks, Dunaföldvár és Dunaújváros tekintetében létszám függvényében tudunk a belvárosban fel- és leszállítani (kis létszám esetén a gyűjtő transzfer a város mellett elhaladó autópálya közeli helyszínen (benzinkút, parkoló) veszi fel és rakja le utasainkat.)

A programok első és utolsó napja szerinti időszakra foglalásonként (!) egy személyautó részére ingyenes parkolási lehetőség igényelhető Budapesten.
A program indulásához számított 10 napon belüli megrendelés esetén az parkolás megrendelése csak felár ellenében lehetséges (ezen ár a napok száma alapján változik – kérjen információt elérhetőségeinken).

Szállás: 

elhelyezés 3 éjszakára *** szállodában, 2 ágyas tusolós szobákban.
Egyágyas felár: 35.000,- Ft.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében vacsora igényelhető (14.800,- Ft/fő).
A területről: 
Andalúzia Spanyolország európai részének legdélebbi tájegysége és autonóm közössége. A Gibraltárral és Portugáliával is határos tartomány a Sierra Nevada több ezer méteres csúcsaitól egészen a Costa del Sol homokos tengerpartjáig terjed. Andalúziát világszerte gyönyörű városairól, mecsetjeiről, a bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismerik. A tartomány neve a középkori arab megszállók (mórok) által létrehozott állam, al-Andalúsz nevéből származik, amelynek bizonytalan eredetű végső forrása valószínűleg vandálok lakta területre utal. A tartomány központi részét az Andalúziai-medence uralja. Egykor öböl volt, de a Sierra Nevada és a Sierra Morena folyói lassan feltöltötték. A hatalmas síkságnak ezer arca van. A tartomány igazi arcát a hegységek adják meg. Északon húzódnak a Sierra Morena és a Bétikai-hegység láncai, míg a déli partok mentén a Sierra Nevada hófödte csúcsai magasodnak. Ezeken a vidékeken épültek a kicsi, fehérfalú házakkal teletűzdelt, csendes falvak. A hegyek ormain gyakran hajdani erődök, várak romjait látjuk. A vadregényes táj értékeit nemzeti parkok őrzik.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Spanyolországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!