Szilveszter Barcelonában *** idegenvezetéssel

5 napos városnézés barcelonában szilveszterkor

Szilveszter Barcelonában, Katalónia fővárosában. A világ egyik legkedveltebb városaként számon tartott Barcelonába mindenhonnan özönlenek a turisták - nem véletlenül. A város sokszínűsége, kulturális látnivalói, gasztronómiája valamint az itt élők életszeretete mindenkit elvarázsolnak.

Az úthoz kapcsolódó fakultatív programok listáját a programleírás és a térkép alatt található szürke négyzetben találhatja meg. Kérem, amennyiben valamely fakultatív program érdekes az Ön számára, a jelentkezés leadása során jelezze a megjegyzés rovatban. A szerződéskötést követően legtöbb út esetén nem tudunk helyet biztosítani a fakultatív programokra!

Alapár tartalmazza

Kiutazást menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, 4 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában büfé jellegű reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőket, fakultatív programokat, a repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%), a foglalási díjat, a belépőket. A részvételi díj 1 db max 32 kg súlyú feladható csomagot és 1 db nagyméretű kézipoggyászt tartalmaz fejenként

Hossz: 
5 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Minimum létszám: 20 fő
Program: 

1.nap: Budapest-Barcelona 2014 utolsó napján
Elutazás Barcelonába a menetrendtől függően. A repülőtérről kb. 3 órás  autóbuszos városnézésre indulunk Gaudi nyomában. Az elegáns Grácia sugárúton a modernista épitész zseni leghíresebb alkotásai, a Casa Batlló és Casa Milá, vagy népszerűbb nevén a La Pedrera lakóházak bizarr kéményei, balkonjai, majd kicsit távolabb, a Sagrada Familia, azaz a Szent Család templom kívülről való megtekintése fantasztikus élményt jelentenek. Rövid séta a Güell parkban / a belépő a részvételi díjban /, majd transzfer a szállodánkba. A szobák elfoglalása, szabadidő. Fakultatív szilveszteri vacsora egy étteremben, amelyet követhet egy óév búcsúztató séta a városban.

2.nap: Barcelona 2015 első napján
A reggelit követően kb. 3 órás gyalogos városnézés a római alapokra épült, gótikus  negyedben, ahol a hangulatos kerengőjéről ismert Santa Eulália Katedrálistól szűk utcák vezetnek a Plaza del Rei-re, ahol a királyi palota lépcsőjén Kolombusz nyomában járhatunk, és Plaza del Jaume térre, ahol Városháza és vele szemben a Generalitat, azaz a katalán parlament épülete látható. A középkori palotákban elhelyezett Picasso Múzeum mellett elhaladva érkezünk meg a népszerű tapas bárok által övezett, varázslatos szépségű Santa Maria del Mar templomhoz. A régmúltban halászok és hajósok által lakott, akkoriban tengerparti La Ribeira negyedben található és a katalán gótika remeke.

3-4.nap: Egyéni felfedezések Barcelonában, vagy fakultatív  programok
Az egyik nap kb. 90 perces látogatás során megtekintjük Gaudi befejezetlen művét, a világ leglátogatottabb bazilikáját, a Sagrada Familiát (belépő a részvételi díjban), az üvegablakok fényeitől ünneplőbe öltözött égbetörő oszlopok és a múzeum -, ahol modellek és fotók  mutatják be miként változott és épült a XIX. Század végétől egészen napjainkig,- mind életre szóló élményt jelentenek.

Egész napos Montserrat-Barcelona fakultatív kirándulás: A katalán fővárostól 67 km-re található   Montserrat, Katalónia spirituális központja. A csodálatos környezetben, különös sziklaalakzatok védelmében fekvő bencés kolostort barlangok, kápolnák veszik körül. A bazilikában a Fekete Szűz, a Moreneta az oltárról néz le a hívekre. Barcelonába visszaérve panoráma a Montjuic hegyről és autóbuszos nézelődés, a legszebb sugárutak, parkok és terek érintésével, végül a kikötői negyed és a Kolombusz szobor útvonalon érkezünk a híres Ramblához  és a Boqueira piachoz. Rövid szabadidő, majd visszatérés a szállodába.

Fakultatív kirándulás a Camp Nouba, az FC Barcelona stadionjába: A múzeum, a lelátók, a vendégöltöző, a sajtószoba, a butik és a Kubala szobor egyéni ritmusban, mintegy 2 óra alatt tekinthetőek meg. A belépő a helyszínen fizetendő

5.nap: Barcelona-Budapest
Reggeli, vagy hideg csomag a menetrend függvényében, majd az idegenvezető kíséretében transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Kapcsolódó cikkek

» A Guell Park, Barcelona - Kovács Attila, 2017. szeptember. 21
» A nyár Barcelonában - Kovács Attila, 2017. június. 30
» Barcelona hangulata - Kovács Attila, 2016. december. 23
» A legszebb park a világon – Park Güell - Etédi Alexa, 2013. július. 23
» Barcelona újra alkot: Tündérmese és Kísértetház keveredik - Etédi Alexa, 2013. május. 17
» La Sagrada Familia - Ürögi Beáta, 2013. január. 28
» Esti séta Barcelonában - Kovács Attila, 2012. szeptember. 07
» Barcelona piactere - La Boqueria - Kovács Attila, 2012. augusztus. 15
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
» 4 napos városlátogatás Barcelonában - Hotel **** - 4 nap
» 5 napos városlátogatás Barcelonában - Hotel ** - 5 nap
» 5 napos városlátogatás Barcelonában - Hotel **** - 5 nap
» Hétvége Barcelonában (Budapest - Barcelona) Hotel ** - 3 nap
» 3 napos városlátogatás Barcelonában - Hotel *** - 3 nap
Fakultatív programok

Fakultatív szilveszteri vacsora (min. 15 fő)  39.900 Ft

Fakultatív Montserrat-Barcelona kirándulás (min. 15 fő ) 15.900 Ft

Fakultatív Camp Nou (min. 15 fő)  7.900 Ft

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Kiutazást menetrend szerint közlekedő repülőjárattal, 4 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában büfé jellegű reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, belépőket, fakultatív programokat, a repülőtéri illetéket, a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%), a foglalási díjat, a belépőket. A részvételi díj 1 db max 32 kg súlyú feladható csomagot és 1 db nagyméretű kézipoggyászt tartalmaz fejenként

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
Foglalási díj

Helyszíni költségek leírása: 

A helyszínen fizetendő belépők ára:  40 EUR

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerint közlekedő közvetlen repülőjárattal Budapestről.
 

Szállás: 

Elhelyezés 4 éjszakára *** szállodában, 2 ágyas tusolós szobákban.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
A területről: 
Andalúzia Spanyolország európai részének legdélebbi tájegysége és autonóm közössége. A Gibraltárral és Portugáliával is határos tartomány a Sierra Nevada több ezer méteres csúcsaitól egészen a Costa del Sol homokos tengerpartjáig terjed. Andalúziát világszerte gyönyörű városairól, mecsetjeiről, a bikaviadalokról, pompás lovairól és sherryjéről ismerik. A tartomány neve a középkori arab megszállók (mórok) által létrehozott állam, al-Andalúsz nevéből származik, amelynek bizonytalan eredetű végső forrása valószínűleg vandálok lakta területre utal. A tartomány központi részét az Andalúziai-medence uralja. Egykor öböl volt, de a Sierra Nevada és a Sierra Morena folyói lassan feltöltötték. A hatalmas síkságnak ezer arca van. A tartomány igazi arcát a hegységek adják meg. Északon húzódnak a Sierra Morena és a Bétikai-hegység láncai, míg a déli partok mentén a Sierra Nevada hófödte csúcsai magasodnak. Ezeken a vidékeken épültek a kicsi, fehérfalú házakkal teletűzdelt, csendes falvak. A hegyek ormain gyakran hajdani erődök, várak romjait látjuk. A vadregényes táj értékeit nemzeti parkok őrzik.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Spanyolországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!