Rió karneváli hangulatban

csoportos körutazás helyi magyar nyelvű idegenvezetővel

Szállás: 
szálloda
****
Program: 

Repüljön el velünk Rióba, ahol garantáltan 30ºC feletti hőmérséklet, fürdésre kiválóan alkalmas óceán és a világ legszebb városa, Rio de Janeiro várja Önöket! A programok mellett bőven marad idő pihenésre és strandolásra is!

Szállás: Választás szerint kiváló tengerparthoz közeli 4*-os szállodában. Felár ellenében magasabb szálláskategória is foglalható tetszés szerint!

Programleírás:

1. nap: jan. 25./hétfő - Repülés      
Repülés a menetrend függvényében a késő esti órákban.

2. nap: jan. 26./kedd Rio de Janeiro
Érkezés a kora reggeli órákban Rió de Janeiro városába. Érkezéskor helyi magyar idegenvezetőnk várja Önöket, transzfer a szállodába. Amennyiben a szoba még nem áll rendelkezésre, a csomagok elhelyezése a csomagszobában, majd a tengerpartra már le lehet menni fürdőzni. A szobák elfoglalása után séta a parton egyénileg. A nap folyamán étkezés a repülőn a napszaknak megfelelően. Szállás Rio de Janeiro-ban (5 éj).

3. nap: jan. 27./szerda - Városnézés Rióban
Bőséges reggeli a szállodában, majd a délelőtt folyamán félnapos városnézésre indulunk Rióban helyi magyar idegenvezetőnkkel. A program a szállodából indul 9 órakor, majd Rio hangulatos városrészein áthaladva indulunk fel a híres Megváltó Krisztus-szoborhoz, mely 37 méteres magasságával a város jelképe. A szobrot 1931-ben Brazília függetlenségének 100. évfordulóján avatták fel. Krisztus széttárt karjai az egész várost magához ölelik, utalva a brazilok lelkes hitére. A csúcshoz fogaskerekűvel jutunk fel, a világ legnagyobb városi parkján, a Tijuca-őserdőn át. Útközben hatalmas Morpho-pillangókat és csodás vízeséseket tekinthetünk meg. Érkezés vissza a szállodába kb. 13:00-kor. Délután pihenés, séta az óceán partján. Szállás Rio de Janeiroban.

4. nap: jan. 28./csütörtök - Városnézés Rióban
Bőséges reggeli a szállodában, majd a délelőtt pihenés az óceán partján, séta a parton. Kora délután félnapos városnézésre indulunk Rióban helyi magyar idegenvezetőnkkel. A program a szállodából kb. 15:00-kor órakor. A gyönyörű fekvésű Guanabara-öblön át vezet utunk egészen a 396 méter magas Cukorsüveg-hegyig. A Cukorsüveg-hegy valójában két hegyből áll, az alacsonyabb az Urca, a magasabb az Açúcar, maga a Cukorsüveg. A drótkötélpálya felvonója először a 224 méter magasan fekvő Urcára visz fel Bennünket, majd továbbhalad a csúcsra. Felérve a csúcsról felejthetetlen látvány tárul elénk a Copacabanára, az Ipanemára, a festői Corcovado-hegyre és a Tijuca-őserdőre. A naplemente a Cukorsüveg-hegyen ér majd minket, így a látvány még gyönyörűbb lesz. A program után transzfer vissza a szállodába. Szállás Rio de Janeiroban.

5. nap: jan. 29./péntek - Pihenés, Búzios-kirándulás
Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján, vagy részt vehetnek az alábbi fakultatív programon:

Egész napos fakultatív kirándulás Búziosba:
Reggeli után helyi magyar idegenvezetőnk várja Önöket a szállodában. Az egész napos kirándulás során megismerhetik ezt a gyönyörű félszigetet, mely Brigitte Bardot 1964-es látogatása után vált igazán felkapott hellyé. Az egykori csendes visszafogott halászfalvak hangulata még megmaradt, de ma már a vidék egyik legstílusosabb, legvisszafogottabb üdülőhelyévé fejlődött a város. Magánházak és kis pousadák sorakoznak a domboldalon, yachtok horgonyoznak a kikötőben. Búzios legfontosabb vonzereje mégis fehér homokos tengerpartjában rejlik, melyek hosszan elnyúlnak a sarló alakú öbölben. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri. Min. létszám: 10 fő.

6. nap: jan.30./szombat - Pihenés, repülés
Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján, vagy részt vehetnek az alábbi fakultatív programon:
Maga a Tijuca-őserdő egy festői nemzeti park, mely egyben a világ legnagyobb városi esőerdeje. A természetes forrásokkal tarkított park több mint 200 madárfaj és számos kisemlős otthona. A park a helybéli cariocák kedvenc helye is egyben. 4 órás jeep-es felfedezőtúrára invitáljuk Önöket, hogy megismerhessék a Krisztus-szobor lábánál fekvő nemzeti parkot. A program a szállodából indul, oda is érkezik vissza. A programot helyi magyar idegenvezetőnk kíséri. Min. létszám: 10 fő.

Másik fakultatív lehetőség:
Egy olyan helyi szambaiskola meglátogatása, akik aktívan készülnek már a nagy megmérettetésre a Karneválra. A program tartalmazza a bemutatót és a tánctanulási lehetőséget is. A programot helyi angol idegenvezetőnk vezeti.

7. nap: jan.31./vasárnap - Pihenés, repülés
Bőséges reggeli a szállodában, majd pihenés az óceán partján. Ezt a napot szabadon hagyjuk Önöknek, hogy kiélvezhessék a riói tartózkodás utolsó napját, pihenhessenek és kedvükre vásároljanak. A szállodából 12:00-kor ki kell jelentkezni, de a csomagjaink maradhatnak a csomagszobában, így estig élvezhetjük a város hangulatát. Késő este transzfer helyi magyar idegenvezetőnkkel a repülőtérre. Búcsúzás Riótól. Repülés Lisszabonba.

8. nap: febr.1./hétfő - Repülés
Érkezés a menetrend függvényében Lisszabonba, majd repülés tovább Budapestre a menetrend függvényében.

Az ár tartalmazza:

  • Repülőjegyet Budapest-Rio de Janeiro – Lisszabon útvonalon
  • 5 éjszaka szállás egy 4*-os szállodában büféreggelivel Rio de Janeiro-ban a megadott szálláskategóriában.
  • Félnapos városnézést a Krisztus-szoborhoz belépővel, magyar idegenvezetővel
  • Félnapos városnézést a Cukorsüveg-hegyre belépővel, magyar idegenvezetővel
  • Transzfert a repülőtér – szálloda-repülőtér között Rióban magyar idegenvezetővel

Az ár nem tartalmazza:

  • Félpanziót (nem érdemes előre vásárolni, mert a helyi churrascariákban USD 15-18/fő összegért nagyon jól meg lehet vacsorázni).
  • Fakultatív programokat (külön feltüntetve)
  • Biztosítást: betegség, baleset,- poggyászbiztosítás és sztornóbiztosítás köthető az irodánkban a teljes útra.
  • Privát költségek (telefon, borravalók, poggyász)

Egyéb:

Turista célból érkező magyar állampolgárok számára Brazília vízummentesen látogatható.
A csoport min. 10 fő jelentkezése esetén indul!
Az útlevélnek a hazaérkezéstől számított hat hónapig érvényesnek kell lennie.
A fakultatív programok min. 10 fő esetén indulnak. Alacsonyabb létszám esetén az árak változhatnak!
Az ajánlat az ajánlat kiadásának napján érvényes devizaárfolyam alapján lett kalkulálva, azaz 290 USD/HUF árfolyamon. A részvételi díj befizetésekor a befizetés napján érvényes VISTA Utazási Iroda fenntartja.

Kapcsolódó cikkek

» Egy nap Rioban - Kovács Attila, 2016. február. 06
» Az Iguazú-vízesés - Kovács Attila, 2018. január. 06
» 7 hely, ahol tilos meghalni - Etédi Alexa, 2013. szeptember. 10
» Az amazonasi erdő jól viseli a klímaváltozást - Etédi Alexa, 2013. július. 30
» A világ 10 legcsodálatosabb helyszíne - Etédi Alexa, 2013. május. 15
» Rio de Janeiro: a szamba városa - Kovács Attila, 2012. május. 01
» Patagónia hívó szava - Kovács Attila, 2018. május. 15
» Patagónia hegyei között - Kovács Attila, 2018. január. 13
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Kiutazási forma: 
repülő
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!