vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Főoldal Ázsia Kína XianCikkek
Vélemények, értékelések
4.8
14 értékelés alapján

KÍNA - Ezt látnia kell!

Érd
4.8
Kedves utazom.com Team!
Nagyon jó döntést hoztunk, hogy részt vettünk a 4 kínai városban szervezett útjukon! A szállodai elhelyezés, az ellátás, a pontosan előkészített szervezés, a fizetett és az ajánlott fakultatív programok mögött átgondolt háttérmunkát tapasztaltunk. Köszönet érte nemcsak a magyar, de a kínai partneriroda munkatársainak is.
Az igazi bónuszt azonban idegenvezetőnk, dr. Varga Bálint személyisége jelentette. Rendkívül nagy tudású, felkészült, hely- és nyelvismerettel rendelkező, tapasztalt túravezérnek bizonyult. Imponáló profizmussal adta át nekünk azt a tudást, ami nála felhalmozódott, minőségi tartalommal töltötte meg utunkat.
Ezt tényleg látni kell(ett) és mi örülünk, hogy megtettük!

KÍNA - Ezt látnia kell!

Tiszadada
4.8
Útitársaink már minden jót elmondtak a kínai körúttal kapcsolatban, melyet fokozni már nemigen tudunk. Azt viszont had emeljem ki, hogy ilyen felkészült, szimpatikus, derűs, szórakoztatóan előadó, jó humorú, barátságos emberrel mint Bálint , aki az idegenvezetőnk volt még eddigi útjaink során nem találkoztunk. Kedves Bálint! Kívánunk Neked nagyon jó egészséget, és leendő nyugdíjas éveidhez sok boldogságot. Üdvözletünket küldjük: Katalin és András

KÍNA - Ezt látnia kell!

Monor
4.6
a megírt véleményem tartom. profi szervezés, vezetésvolt.

KÍNA - Ezt látnia kell!

Székesfehérvár
4.8
Nagyon szépen köszönjük a szervezést! Minden nap tartalmasan telt, a szállásokkal meg voltunk elégedve, a programra szánt idő is pont jó volt. Az eddigi legjobb idegenvezetésben volt részünk, hála Varga Bálintnak. Nagyon sokat tanultunk a kínai kultúráról és bepillantást nyertünk a hazánktól nagyon eltérő gondolkodásmódba, megoldásokba. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az utazást!

KÍNA - Ezt látnia kell!

Dunakeszi
4.8
Tisztelt Szervezők!
Csak felső fokon tudok nyilatkozni az út szervezését,levezetését, programokat, szállásokat illetően.Külön köszönetemet szeretném kifejezni Dr.Varga Bálint idegen vezető hozzáállását,lelkiismeretes munkáját tekintve.Felejthetetlen,tanulságos út volt.
Köszönettel:B.Katalin

KÍNA - Ezt látnia kell!

Budapest
4.4
Nagyon jól éreztük magunkat. Az idegenvezető dr.Varga Bálint pedig fantasztikus, jó humorral megáldott, jól felkészült és gyakorlatias! Ezúton is mégegyszer hála és köszönet Neki a plusz programokért is!
A programok jól szervezettek voltak, a látnivalók csodálatosak, ezeket valóban látni kell!
A márciusi időjárás, Sanghajt kivéve, inkább téliesnek mind kora tavaszinak mondható, így praktikus ennek megfelelő öltözéket vinni!
Rengeteg élménnyel gazdagodtunk,így bátran ajánljuk mindenkinek aki szeret utazni és új dolgokat felfedezni!

Enikő és Tamás

KÍNA - Ezt látnia kell!

Budapest
5.0
:-)

KÍNA - Ezt látnia kell!

Budapest, II. kerület
5.0
Kedves Utazom.com!

Ezúton is szeretnénk megköszöni azt a rengeteg élményt, megtapasztalást, amit a '17.szeptemberi úton kaptunk. Köszönet a precíz szervezésért, a rugalmasságért, a látnivalókért, a hihetetlen mennyiségű információért. Csak felsőfokban lehet beszélni az idegvezetőről, Bakos Zitáról és Dózsa Tamásról, akik mindent megtettek, hogy mindvégig kitűnően érezzük magunkat.
Kína csodálatos ország, és ez az utazás alapvetően megváltoztatta azt, amit Kínáról eddig gondoltunk. (Igaz, hogy a teljes képből, csak pár mozaikot láttunk...! :-) )

Köszönettel,
Brigitta és Zoltán

u.i.: Apropó, egy utazás után már van felvétel a törzsutas programba? ;-)

KÍNA - Ezt látnia kell!

Budapest, III. kerület
4.8
Idegenvezetőnk ,Bakos Zita nagy tudású,széles látókörű,segítőkész,rutinos ,talpraesett egyéniség,aki a csoport rendelkezésére állt,s a felmerülő problémákat orvosolta.A szervezett programokon kívül neki köszönhettük,hogy más eseményekben is részünk volt-édesvízi gyöngytenyésztés megismerése,agyag manufaktúra megtekintése,vizi show műsor,kínai vázafestés,melyek nagy élményt jelentettek számunkra.Az étkezéssel kapcsolatosan a kínai forgóasztalos lmódszer inkább az élelmesebb utitársaknak kedvezett, ennek következtében többen éhesek maradtunk.Idegenvezetőnk közbelépésére javult a helyzet,más asztaltársaságot kerestünk.Dózsa Tamás az Irodát képviselve segítette az idegenvezető munkáját,készségesen az utasok rendelkezésére állt.Neki köszönhetjük, hogy elintézte mindkettőnk számára hazautazásnál a repülőgép folyosó felöli üléshelyeit.
Az út nagyon szép volt,élményekben gazdagodva térhettünk haza.Köszönet idegenvezetőnknek,Zitának és az Iroda képviselőjének,Tamásnak.

KÍNA - Ezt látnia kell!

Mogyoród
5.0
Nagyon pontos szervezés ,precíz csapat

KÍNA - Ezt látnia kell!

Budapest, XIV. kerület
4.8
A fenti teszt, még ha a "Nagyon tetszett" pont van is bejelölve, nem közvetítheti, azt a csak felsőfokban kifejezhető véleményt, és nem adhatja vissza azt a csodát, amelyben az út során volt részünk.
Hogy mi az a csoda?
A következő: A program úgy lett összeállítva, hogy annak helyszínei érintik Kína történelmének fontosabb állomásait, átvezetik az utazót Kína történelmén.
Az idegenvezetés (Bakos Zita) a kötelező idegenvezetői tevékenységen túl, felkészültségéből, személyes érdeklődéséből, műveltségéből, és azt hiszem Kína iránti elkötelezettségéből származó, olyan ismeretanyaggal ajándékozott meg minket, melynek következtében egy átfogó képet nyerhettünk Kína teljes történelméről. Ezúton is köszönöm.
Aki részese volt ennek a programnak, bizonyosan egy új, és meggyőződésem szerint a korábbinál kedvezőbb képet nyert Kínáról, annak kultúrájáról és a kínai emberekről.
Csak ajánlani tudom.


KÍNA - Ezt látnia kell!

Tatabánya
5.0
A 12 napos körút alatt rengeteget megtapasztalhattam a kínai kultúrából, láthattam a körút során érintett négy város főbb látnivalóit. Az utazást remek szervezés jellemezte: nem voltak üresjáratok, rengeteg program volt a napok folyamán.
A magyar idegenvezető rendkívül felkészült volt, rengeteg információt adott át a csoportnak Kína történelméről, kultúrájáról. A helyi idegenvezetők is segítőkészek voltak, sokat lehet megtudni tőlük a helyiek életéről.
A szálláshelyek, valamint az út során biztosított reggelik és ebédek is kifogástalanok voltak.
Ezt tényleg látnia kell, ha kíváncsi Kína legfőbb látványosságaira, és bepillantást szeretne nyerni a kínai emberek életébe.

KÍNA - Ezt látnia kell!

Budapest, XI. kerület
4.6
nekem ez volt a klasszikus Best Of Kína :-) Köszönöm a család nevében!

KÍNA - Ezt látnia kell!

Jászárokszállás
4.4
igaz, hogy még a 80as évekbe jártam PEkingben, de nem számítottam ekkora változásra! ezt tényleg már a XXI. század! ötven emeletes toronyházak, de szerencsére azért maradt történelmi látnivaló is. a szállások super jók voltak!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!