vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.3
6 értékelés alapján

Felülmúlhatatlan Andalúzia

Budapest, XVIII. kerület
3.8
Jól indult,de csalódással ért végett.Granadai az utolsó napi program az irodák közti rossz kommunikáció végett nem volt teljes. Kb3-órás program 1,5 órára sikeredett,az Allhambrai palota lett volna a cél helyi idegenvezető késett a téves információ miatt.Csoportos utazás volt,csoport egyik fele bejutott másik másik nem.Magára a város látnivalóira már nem volt idő a repülő indulási ideje sem volt helyes 20óra15perc
helyett 21 órakor indult.Azt gondolom valamiféle kárpótlást meg érdemelnének a csalódott utasok.Összességében a felesleges várakozási idő kb 3óra amit hasznosan ellehetett volna tölteni a városban a látnivalókkal.

Andalúzia varázsa - csillagtúrák tengerparti pihenéssel

Budapest, XVI. kerület
5.0
Kitűnő idegenvezetővel remek kirándulások, tiszta és kitűnő ellátást biztosító szálloda, nagyon jól éreztük magunkat.

Andalúzia csodás kincsei

Budapest, III. kerület
3.4
A làtnivalók gyönyörűek voltak, az idegenvezető àltal elmondottak érdekesek. Tetszett, h a buszban is érdekességeket mondott.

Sajnos azonban voltak problémàink is:
- repülőjegyeket nem a tàjékoztatóban megjelölt helyen osztottàk ki
- az iroda nem jelezte előre, hogy az egyik szàllàson nincs étkezési opció. Allergiàs okokból az aznapi menüt nem fogyaszthattam és a szàlloda nem tudott semmilyen alternatívát felajànlani. Ràntottàt kaptam sült krumplival vacsoràra, ez volt az egyetlen lehetőség. Felhàborító! Màsnap az idegenvezető megkérdezte, h az aznapi menüt ki nem eheti vagy akarja enni, mert jelzi előre a szàllodànak. Többen is jelezték igényüket màs ételre. Opció ennek ellenére aznap sem igazàn volt. Előételt lehetett főételként kapni vagy dupla adag főételt.
- Az idegenvezető sokszor nem vàrta meg a csoportot és úgy kezdett "mesélni" vagy nagyon halk volt . Így sokszor lemaradtunk informàciókról, pedig érdekelt volna minket.
- Az idegenvezető "fenyegetései" minden nap, hogy "ha késünk nem vàr meg", "ha késünk, lehet menni taxival", nagyon zavaró volt.
- Az idős, lassabban mozgó utasokra nem volt tekintettel az idegenvezető. Volt, h közölte, aki nem tud lépést tartani az itt meg itt legyen xy idő múlva, mert sietni kell és nem vàr arra, aki nem tud lépést tartani.
- Az idegenvezető az első napon beszedett előre minden költséget és fejenként 7 euró borravalót a sofőrnek. Felhàborítónak tartom, h előre, kötelezően borravalót szed be!

Andalúzia - üdülés csillagtúrákkal, pihenéssel

Töltéstava
4.6
A mi esetünkben a szervezés során a felszállási helyszínben történt módosításról későn érkezett az információ, ez okozott egy kis kellemetlenséget.

Felülmúlhatatlan Andalúzia

Gyál
4.2
Véleményemet már az idegenvezetőnknek leadtam.
A tengerparti szálláshelyünkön-ill. azokon a helyeken ,ahol több időt töltöttünk-a tengerparton,-fürdőzésre kevésbé volt alkalmas-a viz hőmérséklete miatt,majd egy olyan helyen is jártunk-ahol már előre jelezte idegenvezetőnk-hogy nagyon kellemes a tengerparti rész-a viz is meleg-lesz, viszont talán fél -1 óra szabadidönk volt-városnézéssel együtt
Ha magam szerveztem volna -inkább itt szálltam volna meg 1-2 éjszakát és innen szrveztem volna a napi programot./ha jó emlékszem Marbellá-nak hivták a kis tengerparti várost/
A reggeli indulás elött az étkezésre mindig kevés idő maradt.
Az utazás során a buszban szivesen meghallgattam volna Spanyolországról általános információkat is ill. a megtekintett városokról is akár többet...
Lehet,hogy az idegenvezető telefonszáma- tévesen szerepelt az általunk kapott utastájékoztatón...?!?
Összességében nagyon jól éreztük magunkat és szivesen résztvennénk-legközeleb is az Önök által szervezett utazásokon.
üdv.Dr Dudás Anikó

Mór emlékek Andalúziában

Budapest, XIV. kerület
4.6
Nagyon jó szervezés, hozzáértő idegenvezető. stílusosan: ***** +*
Plusz programok, az utazás alatt FOLYAMATOS tájékoztatás, szórakoztatás, ismeret bővítés!
A társ iroda által küldött autóbusz átlagos, a gk. vezető hozzáértő, nyugodt, készséges volt.

Először voltunk Spanyolországban, de jobban nem is kezdődhetett volna!

Ajánljuk mindenkinek ezt az utat!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!