vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Kilátás a Vezúvra - Sorrento, Olaszország

A gyönyörű fekvésű Sorrento az ókor óta kedvelt nyaralóhelynek számít. A közeli Capri szigetén található római villák és az itt feltárt római emlékek is arról tanúskodnak, hogy a kellemes éghajlatú helyen előszeretettel telepedtek le a klasszikus korban is. A közeli Nápoly felől az Amalfi-part felé utazva mindenképpen útba kell ejtenünk ezt a magas partfal tetejére épült kikötővárost.
Vélemények, értékelések
4.6
20 értékelés alapján

Nápoly-Capri-Sorrento-Amalfi-part

5.0
Gyönyörű út volt. Az idegenvezető (Krisztina) személyében kedves, segítőkész, nagy tudású, sok információt átadó embert ismerünk meg. A busz kényelmes, a gépjárművezetők nagy szakmai tapasztalattal és helyismerettel rendelkeztek. A vacsora és a szállás átlagos volt. Összességében nagyon szép út volt, nagyon jól éreztük magunkat.
Nápoly repülővel

Nápoly repülővel

Budapest, XVII. kerület
5.0
Csodálatos helyek, korrekt szállás, képzett idegenvezetők, jól szervezett programok,
összességében csak pozitívan tudom értékelni.
Nápoly repülővel

Nápoly repülővel

Budapest, XVII. kerület
5.0
Nagyon szép tájak, jó programok, teljes egészében csodálatos volt.

Nápoly és Sorrento körutazás

Polgárdi
5.0
Mint a fent megjelölt véleményekből is látszik nagyon tetszett a szervezés és a sok szép látnivaló. Különösen kiemelnénk idegenvezetőnk Jeszenszky Fanni lelkesedését; kiváló szervezését és szakmai hozzáértését.

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Kecskemét
4.0
Eleinte kételkedve áltam ehhez az utazáshoz, azonban teljesen boldogan végződött.
Az idegenvezető nagyon kedves és közvetlen volt, mindenben segítőkész volt, és lehetett rá számítani.
A programok picit pörgősek voltak, túl sok szabadidőre nem mindig volt lehetőség, ez egy pici negatív volt az egészben. Összeségében nagyon tetszett minden, a legjobb, hogy rengeteg új információval gazdagodtunk.

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Budapest, XIV. kerület
4.6
Minden nagyon jó volt, csupán a szálláson az ételkínálat mondható elég gyengének. Semmi változatosság, nulla zöldség. Ez az egy pont sajnos negatív élményt nyújtott .

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Miskolc
4.2
Gyönyörű tájakon jártunk, ami belefért az időbe azt mind megnéztük. A szállás elfigadható volt, a buszsofőrök profik.

A Vezúvtól az Amalfi partokig - autóbusszal

Budapest, XVII. kerület
4.8
Remek szervezés, rengeteg látnivalóval fűszerezve. Csodás élményekkel gazdagodtam. Két javaslat: beiktatni egy fél napos fürdőzési lehetőséget a feszített tempó között, valamint a vacsorák alkalmával jobban bemutatni az olasz ízeket (pl. Tiramisu, egy kisebb pizza, panna cotta). Sajnos ez volt kisebb csalódás,hogy nem volt idő ilyeneket kostólni, a paradicsomos tészták finomak voltak csak egyhangú.
Mindenkinek ajánlom és várom az új utazást, kalandokat remélhetőleg többekkel akiket az út során megismerhettem.

Nápoly és Sorrento körutazás

Győr
4.0
Az ellátásról: a reggeli túl egyhangú volt, nekem a sok tészta sem jött be, de ez másnak tetszhetett.
A szállásról: nekünk a tenger közvetlen partján olyan mini szoba jutott, aminek az ablaka egy zárt, falakkal körülvett részre nyílt, ahol a légkondi berendezések külső egségei sorakoztak. Nem hogy a tengert nem láthattuk, de a napfényt sem. A többbiek jobban jártak.
Az vezetés jó, korrekt volt, különösen a telepített idegenvezető hölgy volt stuper! :)

Nápoly és Sorrento körutazás

Budapest, XXII. kerület
4.0
Nagyon jó és élvezetes idegenvezetés. Szállás közepes. Reggeli egyhangú, unalmas, mindig ugyanaz. Vacsora izletes, változatos de kevés. Pasta mindig szerepel a menüben. Nápolyban minimális időt töltünk. Sokkal többet érdemelne. Május elején hideg volt, mint otthon. Napközbe ez nem is lenne baj. De a szálláson nincs fűtés, mint legtöbb délolasz szálláson. 16-17 fok este nem kellemes. Összegezve: megérte, de el kell fogadni, hogy a délolasz szállások a Magyar besorolás alatt vannak.

Nápoly-Capri-Sorrento-Amalfi-part

Székesfehérvár
4.6
Összességében nagyon jól éreztük magunkat az utazáson. Az idegenvezetőnk, Krisztina felkészült, pontos, mindenben segítőkész. A buszvezetőkkel is maximálisan meg voltunk elégedve.
Az első és utolsó napi szállással (Montecatini Terme, Hotel Miro) nem voltunk megelégedve. Előzetesen megnéztük a honlapjukat, az ott közölt fényképek és a valóság messze állnak egymástól. A szobában nem volt megfelelően takarítva és hideg is volt, amit nem tudtak orvosolni.
Az olaszországi idegenvezetőnkkel (V. Erzsébet) is teljesen elégedettek voltunk, határozott és tájékozott volt. A programokat jól szervezte és vezényelte le, a rendelkezésre álló időt kihasználta.
A Hotel O Sole Mio teljesen megfelelő volt. Azt esetleg érdemes előre tisztázni, hogy nem minden szobához lesz öbölre nyíló kilátás. Nekünk kicsit csalódás volt, hogy a teraszunk egy betonfalba végződött, mert előtte gyönyörű kilátás lett körvonalazva. Ettől függetlenül a szállás nagyon jó. A szobák tiszták és tágasak.
A napi kirándulások jól szervezettek voltak, az idegenvezetőnk kiválóan bonyolította le.

Nápoly és Sorrento körutazás

Dunakeszi
4.2
Ágnes és István fantasztikus idegenvezetők. :) A sofőr nagyon jól vezetett. Az egész út fantasztikus volt.

Nápoly és Sorrento körutazás

Makó
4.6
Élményekben gazdagon tértünk haza, nagyszerű idegenvezetőink voltak, a hely teljesen elvarázsolt minket, szállás közepes, ahogy az egyhangú reggeli és vacsora is, de ez sem vette el kedvünket,hiszen nem ez volt a lényeg, szívesen visszamennénk bármikor,kiváló utazási iroda!!! Köszönjük szépen a szervezést, remélem utazhatunk segítségükkel!! :)

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Budakalász
4.6
Kedves Szervezők!Minden nagyon jó volt..és gyönyörű tájakon jártunk..az idegenvezetőnk nagyon aranyos,és remekül végezte a dolgát.Egy dologgal vagyok gondban...a mostani..és az elmúlt kirándulásaim során....és ez a feszített tempó....fárasztó volt..de csodálatos..Köszönettel:Kemecsei Sándorné Edit

A Vezúvtól az Amalfi partokig - autóbusszal

Budapest, XVI. kerület
4.2
Vezúv-Amalfi partra utaztunk a Zseppelin szervezésében. A szervezés jó volt, buszos csatlakozások, kishajók a megbeszélt időpontban vártak ránk,a szálláson az étkezés egyeztetve volt, hogy reggel időben tudjunk indulni és esti program se maradjon el. Egyetlen kifogásolni valóm a szervezést,főleg a programszervezést illetően, hogy szerepelt néhány program az utazási tájékoztatóban ami kimaradt, mert állítólag pont felújították az épületet, vagy pont ott nyaralt a tulajdonos, vagy csak úgy mellesleg megemlítették, hogy ott van a másik utcában és érdekes módon mindhárom az utolsó napon. Az internet világában elég hamar kiderítettük, hogy mindhárom épület látogatható lett volna. Azért nem mentünk repülővel,hogy a vissza úton ne maradjunk le ezekről a nem akármilyen látnivalókról. Ha a buszsofőrök meg az idegenvezető utolsó nap már türelmetlen és siet haza, akkor ne tegyenek be programot. De ne húzzák el a mézesmadzagot az emberek orra előtt. Engem az is zavart, hogy órákat töltöttünk el azzal, hogy le fel sétáljunk megnézni, hogy hol vásárolnak a milliomosok meg a sztárok, ahelyett, hogy bementünk volna egy-egy nevezetesebb templomba, épületbe, múzeumba.
A szállás nagyon gyenge volt, az ételekről nem is beszélve. Értem én, hogy az olaszok keveset esznek reggelire, az is főleg édes croissant, nem bánom ha meg akarják ismertetni velünk az olasz ételeket, de könyörgöm: minden reggel 1 db keményre száradt zsemleféle, 2 szelet agyon sózott gépsonka meg 2 szelet műsajt jutott fejenként. Na meg az édes croissant, amit ha összenyomtál úgy maradt és jó ha nem volt teljesen megégve. Tényleg ezt eszik az olaszok? A vacsora minden este tészta al dente, annyira al dente, hogy az utolsó este össze sem lehetett rágni, majd utána valami hús, amit kitettek egy tálon az asztal közepére, 6 személyre 7 darabot. Küzdjünk meg érte, hogy ki egyen 2 szeletet? Mellé valami bébi adag zöldségféle. Minden vagy agyon sózott volt vagy agyon cukrozott. 7 napig se leves, se saláta(azt csak a glutén érzékenyek kaptak, lehet, hogy legközelebb én is az leszek), néha desszertnek egy-egy sápadt gyümölcs, 6 szeméyre 2 alma,2 körte, 2 szilva. Osszuk el igazságosan. Kérdeztük a személyzetet, hogy tényleg csak ezt lehet itt enni, mire azt válaszolták, hogy ezt kérte az utazás szervező,ez a legolcsóbb. Köszönjük szépen!
Ezeket leszámítva csodás helyeken jártunk, élményekkel és barátságokkal gazdagodtunk, az idegenvezető hölgy maximálisan felkészült volt, rengeteg információt kaptunk, a sofőrök rendkívül felkészültek voltak és biztonságosan vezettek. De azért maradt egy kis keserű szájíz.

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Budapest, XI. kerület
4.8
Rendben volt minden.

A Vezúvtól az Amalfi partokig - autóbusszal

Nyíregyháza
5.0
Remekül éreztük magunkat, az idegenvezetők nagyon felkészültek és kedvesek voltak, a látnivalókból pedig nem volt hiány!
Sorrentoi nyaralás & Procida szigete

Sorrentoi nyaralás & Procida szigete

Budajenő
4.2
Kiemelkedőnek értékelem az idegenvető munkáját. Köszönjük az élményt.
Sorrentoi nyaralás & Procida szigete

Sorrentoi nyaralás & Procida szigete

Érd
4.6
Az idegenvezető munkája kiváló. A szállás ár/érték arányban kiváló. Az elhelyezkedése tökéletes. (egy késői program után is le lehet ugrani egyet fürdeni a tengerhet).

A programot lehetne módosítani: Procida helyett Capri / Procida szigetére túl sok az utazás, a látnivaló kevés, túl sok erre egy egész napot áldozni.

Szuper, hogy volt egy nap szabadprogram/egy egész nap strandolási lehetőség.

Sofőrök (Mátyás és Pál) kiválóan vezettek, udvariasak és profik voltak.

Néhány program túl sietős volt. Inkább kevesebb, de nyugodtabb városnézések lennének jók. A szabadidő ne csak 3/4 órát jelentsen, mert az nem sok mindenre elég, picit kapkodós.

Összességében nagyon tetszett.

A Sorrentói félsziget gyöngyszemei

Gyula
4.8
Elégedett voltam a programmal. Az idegenvezetők és a sofőrök megbízhatóan végezték munkájukat.
Az étkezés kapcsán a kiszolgálás rendben volt, az étel lehetne változatosabb. Hiányzott a zöldség.
További sikeres programokat kívánok.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!