vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
3.9
20 értékelés alapján

Hotel Marias Beach - Korfu, Sidari

Nagydorog
4.0
Nagyon jól éreztük magunkat. A hotel környezete gyönyörű. A magyar utaskísérők nagyon segítőkészek voltak.

Gela Apartmanház ***+ Korfu, Sidari

Budapest, II. kerület
3.6
A franciaágy két egyszemélyes ágyból volt összetolva, ami nem volt túl kényelmes...

Katerina Apartman - Korfu, Sidari

Bársonyos
4.5
Nagyon jól éreztük magunkat a nyaralás alatt.
A táj csodálatos, a víz kellemes.
Mindenkinek ajánlani tudom

Katerina Apartman - Korfu, Sidari

Sidari
4.0
A busz út hosszú volt, de meglepően kényelmesen telt.
A helyszín káprázatos, a szállás jó volt. Szinte kellemetlenségek nélkül telt a nyaralás.
Érdemes quadot- , motorcsónakot bérelni és elmenni pár programra is.
Egyetlen egy kellemetlenség az volt, hogy elég drága hely egy átlagos magyar pénztárcához. Utolsó napokban szerettem volna bankkártyával fizetni a vacsorákat, de csoda folytán az összes helyen éppen akkor nem működött a terminál. Így kénytelen voltam automatából pénzt fel venni, ami nem igazán gazdaságos dolog,
Mind ezek ellenére mindenkinek csak ajánlani tudom az utazási irodát.

Blue Sky Apartmanház - Korfu (Sidari)

Budapest, XIII. kerület
4.5
Sidari egy gyönyörű kis görög városka, a sziget méretének megfelelően a környező városok látogatása elég könnyű. A szúnyogok ellen a legjobb védelem, ha a légkondit is megfizeti az ember, mivel este a szellőztetés nem ajánlott.
A szálláson ez is megoldható, tehát minden megvan ahhoz, hogy az ember teljesen ki tudjon kapcsolni és élvezni a mediterrán életérzést.
Mindenkienek tudom ajánlani, aki csak a helyszíenen akar napozni és élvezni a medencét, és azoknak is akik inkább az aktív pihenést választják, és inkább sokat kirándulnának, és élveznék a vizisportokat (mi még lovagoltunk is a tengerparton, ami szerintem felejthetetlen élmény).

Nikos Pool Apartman - Korfu, Sidari

Salgótarján
4.3
Az emeleten voltunk egy 4 személyesben, minden nagyon jó volt.A wifi csak lent müködöt jól.Közel vannak a boltok. csendes kis utcában van.A sétáló kényelmesen kb 10 perc .Nagyon jol éreztük magunkat. Ja az autoval is be tudtunk állni.

Katerina Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, XVIII. kerület
3.0
Sajnos koszos volt,amúgy teljesen jó szoba!

Katerina Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, XVIII. kerület
3.0
Sajnos kiszos volt,amúgy teljesen jó szoba!

Gela Apartmanház ***+ Korfu, Sidari

3.5
<szöveg nélkül>

Gela Apartmanház ***+ Korfu, Sidari

Jászapáti
3.7
<szöveg nélkül>

Gela Apartmanház ***+ Korfu, Sidari

Budapest, XVIII. kerület
3.2
Az apartmanház elhelyezkedése, tisztasága, a szobák berendezése teljesen rendben volt. Problémánk volt azonban a tulakdonos nem igazán vendégszerető viselkedésével. Mosolytalan, morcos ember, aki időnként megmagyarázhatatlan rendreutasító stílusban szólt a vendégekhez. Talán a szezon elején még türelmesebb, de mi szeptember első hetében már nem voltunk ilyen szerencsések. A lobbi zárva volt, a szoba elfoglalására várva (3 és fél óra 35 fokban) nem kínáltak egy pohár vízzel sem. A medencét 7 órakor zárják, akkor körbekerítik és így a kerti üldögélés is lehetetlenné válik. Bocs a negatívumok kiemeléséért, de ebből lehet tanulni. Egyébként nagyon szuper kis hely, családosoknak nagyon kellemes lehet.

Plastiras Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, XVIII. kerület
3.7
<szöveg nélkül>

Plastiras Apartman - Korfu, Sidari

Budapest
3.7
Corfura menet, több, mint 50 utas átraktak egy görög buszra, ami kényelmetlen volt, és luxus autóbusznak egyáltalán nem mondható. Ráadásul az éjszaka közepén kellett több, mint 1 órát várni, hogy tovább utazhassunk. Így úgy gondolom, hogy akik így utaztunk, nem ugyan azt a szolgáltatást kapták, mint a többi Korjura menő utas. Így úgy vélem, hogy amire befizettünk, nem azt kaptuk. Haza felé az apartmant 9-kor el kellett hagyni, viszont a haza csak 16 órakor indultunk. Ezt jobban is meg lehetne szervezni. A visszaúton a kompról leszállva magyar idő szerint 10-kor indultunk, majd 3 órakor, 8 kor álltunk meg. 11.30-kor szóltak az utasok, hogy álljunk meg mosdó szünetre, amire a válasz az volt, hogy nem sokára... ez a nem sokára a magyar határt átlépve történt, 14.30-kor. Elég embert próbáló volt.
A buszokkal kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy akik az ajtóknál, lépcsőknél, vagy a sofőr mögött kapnak helyet, kényelmetlen rövid távon is, de hosszú távon elviselhetetlen, mivel a lábukat nem tudják kinyújtani. Az alsó szinten a 4-es asztalos hely is szűk, lábtartó nélküli, hosszú távon borzalmas, és kényelmetlen. Az alsó szinten a kalaptartó használhatatlan, mert nagyon keskeny.

Katerina Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, III. kerület
4.0
<szöveg nélkül>

Gela Apartmanház ***+ Korfu, Sidari

Budapest, XI. kerület
3.8
Nekünk nem volt semmi gondunk, de hallottunk más családoktól hogy kényelmetlenek voltak a gyerekágyak, rozsdás kempingágyak voltak, és a szunyoghálokat az ablaknál csak megkötések mellett lehetett használni. A tulajdonos nem mindig volt kellően udvarias, és mogorva természetű volt. Ennek ellenére mi jól éreztük magunkat.

Louvros Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, XXI. kerület
4.3
Meg voltunk elégedve mindennel!Kényelmes volt a busz.Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak az idegenvezetők.A szállás is tiszta és csendes és rendezett volt.Az Oázis étteremben kedves kiszolgálást,korrekt árakkal,bőséges ételt kaptunk.Köszönjük a Grand toursnak a jó szervezést.Legközelebb is öket válasszuk!Köszönettel:Kriszta

Louvros Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, XXI. kerület
4.3
Meg voltunk elégedve mindennel!

Louvros Apartman - Korfu, Sidari

Budapest, III. kerület
5.0
<szöveg nélkül>

Lena Apartman - Korfu, Sidari

Gödöllő
4.7
<szöveg nélkül>

Katerina Apartman - Korfu, Sidari

Törökbálint
4.0
Az idegenvezetők segítőkészek, a szállás ..... hát kíván némi mondanivalót: konyha, nincs edény elegendő, se mosogatószivacs, vagy bármiféle törlőrongy, hogy az asztalt, vagy "konyhapultot" le lehessen törölni. Egyetlen nagy 5l-es lábas van, ebben lehet levest készíteni, tésztát főzni stb. Ja, nem is ezt szeretnénk! 7,50 körül van egy gyros tál (inkább több), 1,8Eur körül 1l tej, 1,8Eur 1kg paradicsom, a gyümölcsök 2Eur fölött vannak. Fakultatív programok 25Eur-tól.
Felmosófa szétesik, esélyed sincs a feltörlésre (Jó ez csak a mi szobánkban volt így 13)
AMI A LEGTRAGIKUSABB: A BUSZON NINCS WC!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem nem engedik használni, hanem NINCS. A sofőr akivel mi hazajöttünk, egy kisebbségi érzésekkel teli, bizonyítani akaró minimanó, azt sem értette meg, hogy görcsöl a hasam, és megy a hasam. Gyáltól a Hősök-teréig még egy benzinkútnál sem volt képes megállni.
Afilmek amiket a buszon vetítenek! Jajjjj. Buta primitív humorú, nem lehet hallani, bár ez most már jobb is így.

Az odafelé vezető úton WC-re nem engedtek be egy benzinkutas megállóhelyen, így tovább kellett menni; a visszafelé vezető úton az egyiknél 1 Euro volt az ára, őrszemélyzet figyelte, hogy a sötétben valaki nehogy a bokorban végezze a dolgát. A sorbanállás..... hú! de hát ez még csak elviselhető, ha 3 busz fut be egyszerre. (kb 200 utas)
A buszon az italfelhozatal nagyon jó áron van.

FAKULTATÍV programok: A szigetről tudni kell, hogy legtöbb partja homokos, a BBQ partin egy olyan helyen áll meg a hajó, ahol kb 1km hosszan (keresztben) 30-40cm magas a víz, olyan 80m hosszan. Itt lehet dragonyázni 2 óra hosszat. Ha szeretnél ágyra ülni, azért 7,50Eurót kell fizetnei(2db ernyő alatt).

Autóbérlés: 25- Euró az autó, megéri, de a hajtű kanyarokban csak rutinos (!), nagyon biztos vezető fogja magát biztonságban tudni. Előfordul, hogy a busz úgy jön szembe, hogy vissza kell tolatni, de úgy, hogy a jobb kereked a szakadékra rámegy félig! Így egymástól kb 3cm(!).re még el is fértek (tükörtávolság az autótól)

Állítólag a szigettúra nagyon klassz, érdemes bevállalni - mi egy másik irodával a KÉKLAGÚNA programon vettünk részt -. A neve többet mond, mint a helyszín.

A haza útnál az, hogy 9-kor kiraknak a szobából, 11 körül bepakolhatod a buszba a cuccodat, és 16 óra körül indulás a komphoz, ami este 9-kor indul a szárazföldre egy KATASZTRÓFA. DE kibírtuk, még úgy is, hogy ahelyett, hogy végre pihenhettünk volna, a sofőr (mint fentebb említettem, minimanó úr) berakta James Bondot. Klassz volt, a 80% fejét letakarva szenvedte végig.

Szóval a wifi az utolsó kettő napon működött ugyan, de net nem volt, így használhatatlan volt. Az étteremben a 10%-os kedvezményt nem mindig adták meg, de segítségünkre sietett a fiú idegenvezető, és adott egy kupont, amivel biztosította, hogy van 10% kedvezmény az árból. Amúgy mindenfelé Sidariban gagyi kínai cuccokat árulnak. Korfu sem különb, de ott van néhány egyéb üzlet is (Cipőbolt, ruha üzlet stb.) A kínálat nagyobb egyéb árucikkekben is, de a kínai gagyi az itt is jellemző.

Összefoglalva mégis azt kell mondjam, hogy PALEOKASTRISTÁT, a LOGAS beach-i partokat (naplementés hely) egyszer látni kell. Ha ennek a fentebbi kényelmetlenség az ára..... hát ez van!
Élve hazaértünk (17:30) a határon 2 órát várakoztunk (szerb-magyar) :-) :-) JÓ NYARALÁS MINDEN UTAZÓNAK, és köszönjük a lehetőséget a hozzászóláshoz, és az idegenvezetőknek a gondoskodását koncsekevakukacgmail.com
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!