vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.2
8 értékelés alapján

Hotel Sharm Resort **** Sharm El Sheikh

Dunaújváros
4.9
Az utazási iroda alkalmazottaitól minden kérdésemre választ kaptam, valamint hasznos tippeket ( nem kell pénzt váltani, euróval tudunk vásárolni). Az utazás számomra nagy élmény volt. A szálloda épülete lenyűgöző, stílusos. Az ellátás nagyon jó volt, a környezet gyönyörű, a Vörös tenger gazdag élővilága rabul ejtett. A fakultatív programok fantasztikusak voltak. A szálloda alkalmazottai udvariasak. Az egyik vezető beosztású megszólított bennünket, a véleményünket kérdezték. Rend és tisztaság volt a jellemző. Meglepetésünkre a női mosdóban minden nap friss virágot láttunk, a vázában, és a kézmosó köré elhelyezve.
Felkészültünk, vittünk magunkkal gyógyszereket... nem volt rá szükség. Igaz jégkockát sosem kértünk.
KÖSZÖNJÜK!
A szállodában található ajándékboltban remek napozás utáni terméket találtunk. Hatékony volt!:)

The Grand Hotel Sharm el Sheikh ***** Ras Um El Sid

Esztergom
3.6
Poharak, evőeszközök tisztasága nem mindig volt megfelelő. Az étteremben a személyzet kedves, segítőkész, barátságos volt. A lenti bárban ez nem volt mindig így.
A kertészek, a mosdóban dolgozó alkalmazottak nagyon kedvesek voltak.
Első reggel egy virágcsokor fogadott a teraszon :) és utána sem telt el nap virág nélkül :) (nem kellett hozzá borravaló)
A strandon a kiszolgálás megfelelő volt. (poharak tisztasága nem mindig)
Kisebb áramkimaradás, vízszolgáltatás szünetelése előfordulhat. De ezeket a problémákat gyorsan helyreállítják.
Antinel gyógyszer beszerzése ajánlott.
A tenger csodás.
Mindent összevetve remek volt ez az egy hét. Bármikor szívesen visszamennék :)


Hotel Sharm Resort **** Sharm El Sheikh

1172 Budapest, Érdem uzca 56
3.9
Összességében igen jól éreztük magunkat, kisebb gondjaink azért adódtak az alábbiak miatt, amely minimális odafigyeléssel az utazás szervező részérők egy előzetes pontosabb tájékoztatás szolgáltatással elkerülhető lehetett volna:
- az megküldött ETI tájékoztatás szerint Egyiptomba történő beutazáshoz vízum szükséges, ezt az illetékes ügyintéző szóban is megerősítette. A helyszínen az ultiokmányok ellenőrzésekor az ablaknál nézték a vízumunk meglétét és azt rendben találták. Velünk csak az autóbuszon közölték, hogy Sínai félszigetre nem kell vízum, csak abban az esetben ha Kairóba is szeretnénk elmenni, viszont ilyen szándékunk nem volt. (egyébként a helyszíni vízum díja 20 dollár volt).
- a megérkezéskor a lakásunk elfoglalásakor sötét eléggé hiányos kivilágítás miatt feleségem megbotlott és elesett, szerencsére kisebb sérüléssel megúsztuk ezt a problémát.
A fentieket leszámítva nagyon jól éreztük magunkat.

The Grand Hotel Sharm el Sheikh ***** Ras Um El Sid

Budapest, XIV. kerület
4.1
A fakultatív programok irreálisan drágábbak a helyi utazási irodákhoz képest, pedig ugyanazt a szolgáltatást nyújtja. Városnézés címszó alatt bevisznek egy boltba, hogy vásároljunk dupla áron a többi bolthoz képest. A Kairoi kirándulás alatt, összesen 2órát voltunk a piramisoknál és a múzeumban összesen. A maradék időben szintén fizetni kellett egyébb programokra, vagy boltba vittek, hogy vásároljunk.

Hotel Sharm Resort **** Sharm El Sheikh

Nyíregyháza
3.9
Bátran ajánljuk nemcsak snorkelezőknek.

Hotel Ghazala Beach **** Nea'ma Bay

Gyál
4.1
Hangulatos szálloda, kedves személyzet, tisztaság. Paratlan elhelyezkedés.

Hotel Sharm Plaza ****+ Sharm El Sheikh

Dunakeszi
4.5
Csodálatos környezet, gyönyörű tenger, korallok, halak. A szálloda rendezett, tiszta. A személyzet barátßágos,segítőkész. A tematikus éttermekben a választék széles. Ami nem tetszett, hogy sokszor erőszakosan akarják a vendéget a fizetős ételek és italok fogyasztására rábírni. Az a la carte étteremben többségében ugyanaz a választék.
Ha valaki szeret sznorkelezni, pihenésre vágyik,annak ideális választás.

Hotel Sharm Resort **** Sharm El Sheikh

Budapest, XIV. kerület
4.3
Meg voltunk elégedve,Jól nyaraltunk. A létesítmény stílusos, szép, gyönyörű kerttel. Előfordulhatnak apróbb kellemetlenségek, például túlzsúfolt az étterem, vagy már nincs napozóágy, de gyorsan kitapasztalás után már tudtuk, mikor mire a legalkalmasabb időpont, és akkor már minden rendben ment. A kirándulások remekek voltak. Nagyon vigyáztak minden utasra. Biztonságban éreztük magunkat. Az ételek frissek voltak, mindig találtunk kedvünkre valót.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!