Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat

A seychelle-i hatóságok legutóbbi közlése szerint azon beutazók esetében, akik 72 óránál nem régebbi negatív PCR tesztet fel tudnak mutatni, - Dél-Afrikából érkezők kivételével – szabadon és karanténkötelezettség nélkül beutazhatnak az országba március 25-től. A belépéshez az utasoknak előzetesen on-line kell regisztrálniuk https://seychelles.govtas.com/ oldalon.
A Seychelle-szigetekre  közlekedő nemzetközi járatok minden egyes repülés előtt alapos takarításon és fertőtlenítésen esnek át, a kabinok légterét HEPA szűrővel folyamatosan tisztítják. A repülőgépen arcmaszk viselése kötelező, étkezést, ivást kivéve.
A szállodákban a helyi hatósági rendeleteknek megfelelően gyakran takarítanak, betartják a szigorú előírásokat, a teljes személyzet maszkot visel. A szállodákban egyes létesítmények nem, vagy csak korlátozottan vehetők igénybe. Erről részletes tájékoztatást nyújtunk a szállodaleírásoknál.
Utazásainkoz önrészmentes útlemondási- és utasbiztosítást kínálunk!
Honlapunkon számos ajánlat közül válogathatsz, de ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keresel, de akár kész útitervedet segítsünk megvalósítani, írj nekünk: ajanlatkeres@utazom.com

 

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!