vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.6
15 értékelés alapján

Izlandi csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén

Kecskemét
4.8
Fantasztikus kirándulás egy meseszép országban!
Szervezés 5*, idegenvezetők 5*, tájékozottak, kedvesek, humorosak és vendég központúak voltak mindketten. Csaba összeszedetten koordinálta a csoportot már a budapesti repülőtéren is, Dávid pedig a túrák során nagyon sok információval gazdagított, amit ezúton is köszönök! Sikeres volt a bálnales is, az időjárás szintén kedvező volt végig. Bízom benne, hogy egyszer nyáron is visszatérhetek!

Izlandi csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén

Békéscsaba
4.8
Nagyon nagy élmény volt, az idegenvezető Bajomi-Lázár Dávid felkészült és lelkiismeretes 5*

Izlandi csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén

Tata
5.0
Egy élmény volt mindannyiunknak. Minden szuper volt, csak ajánlani tudom! ♥

Izlandi csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén

Budapest
4.6
Csodás úti cél, kiváló szervezéssel! 4 nap alatt minden fontos látnivalót megtekinthettünk, de még biztosan visszamennénk! A szállás is abszolút célnak megfelelő volt, a reggeli pedig igazán bőséges.

Téli kalandok Izlandon

Budapest
4.8
A viszonylag rövid időkeretbe nagyon sok és remek programot sikerült szervezni. Dávid, az idegnvezető/sofőr/túravezető nagyszerűen kezelte a társaságot és az időnként 100km/h fölötti szelet az utakon. Csak ajánlani tudom. Aki meg akarja tapasztalni a természet roppant erejét, semmiképpen ne hagyja ki a téli Izlandot!

Izlandi Csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén a május 1-jei hosszú hétvégén

Budapest, XIII. kerület
4.8
Lélegzetelállító tájak, fantasztikus élmény. A mi idegenvezetőnk Rontó Attila volt. Felkészült, jó humorú, laza, segítőkész ember. De ez biztos elmondható a másik két vezetőről is. Mikor ugyanis az előrejelzés azt valószínűsítette, hogy látható lesz szombat éjjel az Északi fény, 120 emberre intéztek buszokat, leszervezték a programot. Óriási köszönet érte, felejthetetlen élmény volt!

Izlandi Csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén a május 1-jei hosszú hétvégén

Budapest, XVIII. kerület
4.4
Nagyon udvarias, korrekt ügyintézést tapasztaltam az utazási irodában. A programok jól szervezettek voltak, az idegenvezetők készségesek, segítőkészek. A látnivalók felejthetetlenek, sok élménnyel lettünk gazdagabbak. Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha teheti, látogasson el ebbe csodálatos országba.

Izlandi csillagtúra

Budapest, XIII. kerület
3.8
Izland fantasztikus és nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük! Tervezzük hogy visszamegyünk még oda.
Az idegenvezető emberileg szimpatikus volt, néha jókat mosolyogtunk rajta. Viszont javaslom neki, hogy nézzen jobban utána a dolgoknak, a tudását néha felszínesnek éreztük. Persze jó volt gyakorlatias dolgokról hallani (mivel ott él) hogy mi mennyibe kerül, hol van jó hotdogozó és mi a helyzet az izlandi focival...:) de szívesen hallgattunk volna többet Izland történelméről, a mondákról, saga-król, a trollokról stb :-)
ja és azt is megtudtam általa, hogy egy terminátor vagyok... meggyőződése szerint a kék lagúnában oltott mész van, amit én nagy bátran az arcomra kentem, és még mindig van arcom...;-) A tudása miatt adtam rá közepest, de amúgy jó fej, és igazából hálás vagyok neki hogy végig vezetett minket ezen az úton.
üdv!

Izlandi csillagtúra

Budapest, I. kerület
4.2
Az utazás sajnos egy villanás volt csupán, pontosan emiatt lett kissé sűrű...két nap után úgy éreztük, mintha már egy hete ott lennénk, annyi minden történt és annyi szépet láttunk. Sokszor maradtunk volna még az adott helyen, de nem lehetett a szoros napirend miatt...ez rossz volt, de értettük, elfogadtuk, tudtuk az okát. így több helyre jutottunk el.

Alapvetően nagyon jól éreztük magunkat, lenyűgözött bennünket ez a csodás ország, az ezer természeti kincs, a tiszta levegő és a források, vízesések özöne, az ott élő emberek alázata, vidámsága, az egyszerű emberi léptékek. Ez az út kedvet csinált ahhoz, hogy egyszer majd hosszabb időre visszatérjünk. Köszönjük! :)

Izlandi Csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén a május 1-jei hosszú hétvégén

Érd
5.0
Külön köszönet Oppelt Csabának a lelkes és fantasztikusan energikus idegenvezetésért! Bearanyozta a napjainkat Izlandon.Köszönjük!

Izlandi csillagtúra

Kecskemét
4.6
Igen jól szervezett túra volt, az idegenvezetőnk profi módon látta el feladatát.
A repülő utat közvetlen járattal kellene tervezni.

Nagy Izlandi körutazás magyar idegenvezetéssel

Bóly
5.0
1 hetes fantasztikus utazásban volt részünk Izlandon. Minden mozzanata profi módon volt szervezve. Az idegenvezetőnk, Oppelt Csaba kivételes tudásával és kommunikációs készségével még varázslatosabbá tette az amúgy is élményekben rendkívűl gazdag utunkat. Külön szerencsénk volt a kedvező időjárással, de ez már csak hab a tortán.
Minden ismerősünknek és barátunknak ajánlani fogjuk, hogy az Önök által szervezett utazáson feltétlenül vegyenek részt!
Köszönjük, nagyon köszönjük!!

Izlandi csillagtúra a gejzírek és vulkánok szigetén

Békéscsaba
5.0
Nagyon korrekt szervezés volt. Azt kaptuk amire vefizettünk. Az iroda készséggel válaszolt minden felmerülő kérdésünkre. A programok nagyon tetszettek. A szállás és a hozzá tartozó ellátás kifogástalan volt. Az idegenvezetőnk is jó volt. Károly figyelt a csoportra, segítőkész és felkészült. Összefoglalva: remekül éreztük magunkat Izlandon.

Izlandi Csillagtúra (körutazás Izlandon)

Budapest, II. kerület
4.0
Oppelt Csaba kiváló idegenvezető volt. Színes, szórakoztató, szellemes, nagy tudású.
Valóságos művelődéstörténeti előadást hallottunk tőle az út folyamán.Ráadásul jól beszéli az izlandi nyelvet.
Munkájához gratulálok.

Prof.Dr.Sándor Tamás

Nagy Izlandi körutazás magyar idegenvezetéssel

Debrecen
4.4
Összességében elégedett voltam.
Mivel az utastájékoztatóban azt írták, hogy mindenhol lehet bankkártyával fizetni, így készpénzt nem vittem, pedig jó lett volna párszor (pl.: fakultatív program utolsó nap).
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!