Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat

Honlapunkon számos ajánlat közül válogathat, de ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres vagy akár kész útitervét segítsünk megvalósítani, írjon nekünk itt!

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Argentína

Brazília körutazás az Iguazu vízeséssel

9 napos látogatás Dél-Amerikában
1.208.700 Ft/fő

Keresztül Dél-Amerikán

Brazília - Argentína - Paraguay - Peru
2.330.000 Ft/fő

Tűzföld és Patagónia csodái

Hosszabbítási lehetőséggel az Atacama-sivataghoz
2.380.000 Ft/fő
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Patagónia: a világ vége, a vad szelek és a lenyűgöző tájak földje. Annyira messze van mindentől, hogy a civilizáció káros hatásai nem hagytak rajta a nyomot: az állatok szelídek, a természet érintetlen szépsége veszi körbe az erre túrázót. Nagyon szeretem ezt a tájat, életem legszebb élményei kötnek ide. Ízelítő csak e csodából a most következő két kisfilm, további Patagónia témájú cikkekért pedig kattints ide...

...
Olvasson tovább! >>>

Patagónia: a messzi délen fekvő tájak valódi szabadságot kínálnak azoknak az elszánt kalandoroknak, akik elutaznak ilyen messzire... Érintetlen tájak, széles horizontok, felső vezetékektől nem szabdalt égbolt, hatalmas gleccserek, lenyűgöző szépségű gránitcsúcsok találhatók itt... Én így látom ezt a tájat, Felipe Mengehel pedig így örökítette meg a látványt:

PATAGONIA CALLING from...

Olvasson tovább! >>>

Dél-Amerika és Argentína egyik legvadabb tája a Chile déli részét is elfoglaló Patagónia. A saki szétől szaggatott vidék hatalmas gránitcsúcsokat, szélesen kanyargó gleccsereket és türkizkék vízű alpesi tavakat rejt. Az itt található nemzeti parkokban túrázás életünk meghatározó élménye lehet:

Patagonia Time Lapse Video from Adam Colton on Vimeo.

Olvasson tovább! >>>

Számos zuga van a Földnek, ahol elképesztő, szürreális látványban lehet részünk, melyek segítik átlépni elménk korlátait és kicsit továbbgondolni a világot és a benne munkálkodó erőket.

Vatnajökull, Izland

Fortyogó víz, gőz, buborékok, sziklák, jég... ez egyesül a lélegzetelállító, de mégis idegen tájban. Ez Izland és Európa legnagyobb gleccsere a...

Olvasson tovább! >>>

Róma bukásával, a klasszikus világ szellemének leáldoztával beköszöntöttek a sötét középkor hosszú és szomorú évszázadai. A háborúk, a járványok és a tudatlanság gúzsba kötötte a lehetőségeket, s a kor társadalma lényegében a túlélésre rendezkedett be. Utazásokról szó sem lehetett, legfeljebb katonai célból.

A legsötétebb évszázadok
Az...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!