vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.7
20 értékelés alapján

Párizs - Normandia és a vadregényes Bretagne

Érd
4.8
Nagyszerű szervezés, csodálatos látnivalók, professzionális idegenvezető, de csak az menjen, aki bírja a sok-sok kilométeres buszozást! (naponta átlag 350-400km)
A busz nagyon kényelmes, sok üres hellyel volt, így a lábunkat kinyújtva, kényelmesen utaztunk, s este 8-9 között a szállásokon voltunk.
Szívből ajánlom az utat!

Hajóval Passauba

Komárom
4.0
Minden szép volt a programok nagyon zsúfoltak nincs idő szabad programra a hajó személyzete és a Roham maximális további sok sikert kívánok nekik.

Passau-Budapest Hajóval

Budapest, XI. kerület
4.6
Szívesen időztünk volna a "programhelyszíneken"
egy kicsit hosszabban - feszített volt a tempó.
Lehet, hogy néha a kevesebb több - etől fügetlenül nagyon élveztük!

Hajózás a Felső-Dunán Passauig

Iszkaszentgyörgy
4.0
Nincs

Nagy Benelux körutazás - szélmalmok, csatornák, virágok és csodaszép városok

Győrszemere
4.6
Nagyon jól éreztem magam. Sok szép helyen jártunk.A nagy hőség kicsit megviselt, de kárpótolt a sok látnivaló. Az idegenvezetőnek külön köszönet és a sófőröknek.

Párizs - Normandia és a vadregényes Bretagne

Vecsés
4.2
Az utazás, a táj,a túravezető hozzáértése nagyon tetszett. A szállások is elfogadhatók, bár az utolsó kifogásolható volt, a kirándulás befejezéséhez nem volt méltó.

Drezda-Prága biciklitúra

Budapest, XIV. kerület
5.0
Mindenkinek ajánlom. Szép tájak, kellemes kerekezés (némi hidegfronttal és esővel), jó társaság. A túravezetőknek külön köszönet a maximális szervezésért, és figyelmességért. Jól éreztük magunkat.

Drezda-Prága biciklitúra

Budapest, IX. kerület
4.6
Nagyon szép útvonal. A vezetők nagyon figyelnek mindenre, flottul, erőlködés nélkül ment minden. Ha probléma is volt, gyorsan és rutinosan reagáltak. Respect.
A bicikliutak nagyon jó minőségűek, a természet, a kis városok roppant élvezetessé tették. Feltöltő, kikapcsoló. Ajánlom :)

Drezda-Prága biciklitúra

Budapest, XI. kerület
5.0
A korábbi utakhoz hasonlóan ez a túra is tökéletes volt. Minden szempontból igen változatos úton haladtunk, sok szép, érdekes látnivalóval. A két túravezető Cini és Gyuri, valamint Tibi a buszvezető minden téren igazán figyelmes, segítőkész volt. Mindenről időben, részletes tájékoztatást kaptunk. Az időjárás tűrhető volt, az eső után olyan csodálatos szivárványt kaptunk, ami megérte a kis esőt. A szállásokat jól választották ki, tökéletesen megfeleltek a napi túra fáradalmait kipihenni. Minden szálláson volt lehetőség reggelit kérni. Összességében olyan jól éreztük magunkat (bár jól elfáradtunk), hogy tervezzük a következő utazást.

Drezda-Prága biciklitúra

Budapest, I. kerület
4.4
Kellemes túra, szép tájak és városok, jó csapat, kedves,segítőkész túravezetők, Tibi gyorsan és biztonságosan vezet. Mindent köszönök!

Drezda-Prága biciklitúra

Budapest, XI. kerület
4.8
4-5 éve minden évben megyünk biciklitúrára az Utazom.com csapatával. Cinivel és Gyurival is többször voltunk. Nagyon segítőkészek voltak most is, a gépkocsivezetővel együtt. Figyeltek most is arra, hogy a nem egyforma korú és nem egyforma fizikai állóképességű utasok se maradjanak le. Volt időnk várost nézni, Cini mindig felkészült idegenvezető. A szállások jó szinvonalúak voltak (még a prágai Hostel is), bár attól kicsit tartottam. Mindenkinek ajánlom. Kati

Drezda-Prága biciklitúra

Budapest, XIII. kerület
5.0
A túravezetőknek köszönhetően jó hangulatban telt a túra, és végig biztonságban érezhettem magam. Kár, hogy az utolsó túranap túl későn ért véget.
Benelux Körutazás - Tulipánok Országa Hollandia

Tulipánvirágzáskor Hollandiában

Budapest
5.0
Minden nagyon jó volt.

Mura menti kerékpártúra

Budapest, XV. kerület
5.0
Szuper volt, mint mindig. Köszönjük.

Mura menti kerékpártúra

Gyál
5.0
Kiváló szervezés, gyönyörű tájak és városok, a túravezetők hozták a tőlük megszokott figyelmességet, maximális segítőkészséget. Az időjárással is szerencsénk volt, jó hogy vittünk naptejet! A társaság pedig a mi túránkon volt a legjobb!!!

Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)

Budapest, XVIII. kerület
4.6
A jó időnek köszönhetően szerintem remekül sikerült a túra. Esetleg meg lehetne fontolni egy hat napos utat, ahol a Duna mentén levő, de nem közvetlenül a parton található látnivalókra is jut /kicsit több/ idő - pld. a melki apátságba jeggyel bemenni, ami azért önmagában sem csak egy órás program, vagy megnézni a göttweigi apátságot,
több idő Linzre, vagy pld. Hainburgig elvinni a túrát, vagy pld. kerékpáros komppal átkelni valahol a Dunán, hogy hajózás is legyen a programban, ha már a folyó mellett vagyunk, stb.

Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)

Dunakeszi
4.8
N/A

Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)

Budapest, XIV. kerület
5.0
Csodás túra volt. Remek Társaság. Szuper Túravezetők, akik okosak, értelmesek, segítőkészek, figyelmesek, csak szépet, jót mondhatok Róluk. A sofőrt is ideértve. Végig biztonságban éreztem magam, csak a tekerésre, tájra, szórakozásra figyeltem. Tökéletes kikapcsolódás.
Egy apró észrevétel: érzésem szerint nagyon rohantunk, az elől haladó vezető mintha gyorsan le akarta volna tudni a napi távot. És sajnos a bécsi városnézés is elmaradt.
Ezek apróságok, összességében felejthetetlen élmény volt. Biztos, hogy a jövőben is az Utazom.com csapatával megyek.

Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)

Budapest
4.6
Szívesen megálltunk volna egy kis fürdözésre a Duna egyes gyönyörű szakaszán. Ettöl eltekintve a bicikli túra nagy élmény volt.legközelebb is szívesen utazunk önökkel. Üdvözlettel vitális Irén.

Duna menti biciklitúra (Passau-Bécs)

Gyál
4.6
Köszönjük a felejthetetlen élményeket, tudtuk, ha veletek tartunk nem fogunk csalódni. És így is történt, ismét nagyon jól éreztük magunkat.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!