vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.7
6 értékelés alapján

Babos Apartman - Parga

Parga
4.8
Pargán a Babos Apartman 33 és 34-es szobájában laktunk.
Az Apartmannal nagyon meg voltunk elégedve. A 3.szint ahol mi voltunk az az idei szezonra készült el, így minden nagyon új, szép és tiszta. Mindkettő szobából rálátás nyílik a tengerre, mi pont ezért is választottuk ezeket a szobákat. A felszereltség is tökéletes, minden megtalálható amire a nyaralás alatt szükség van.
Az egy hátránya, hogy magasan van, így annak aki nem akar sokat hegyet mászni nem alkalmas. De nekünk nem jelentett problémát.
A csomagok fel és lehordás körülményes kicsit, mivel ebbe a kis utcába nem tud felmenni a busz, így az apartman tulaja viszi fel a csomagokat kocsival, mi pedig az idegenvezetővel sétáltunk fel. Hazafele az eső kicsit megnehezítette ezt a folyamatot, mivel oda fele nyitott platós kocsi vitte fel a csomagokat így mindenki gyorsan ment beszerezni kukás zsákokat, hogy védjék a táskást. Viszont időközben elvittek olyan csomagokat is aminek a tulajai épp a boltba szaladtak még a zsákért, így az ő csomagjuk kb 1-1,5 órát ázott az esőben, mivel nem fedett helyre pakolták ki. Sajnos azok a táskák még a 19 órás út után is vizesek voltak. De ezt leszámítva minden elismerésünk a Babos Apartman tulajai előtt, akik a saját lakásukba engedtek be minket, hogy ne az esőn várakozzunk. Pedig nem 1-2 emberről volt szó. Sajnos volt olyan apartman ahol a szakadó eső ellenére a vendégeket kitették és nem biztosítottak nekik más opciót.
Parga nagyon színes hely. Unatkozni itt nem lehet. Tetszett, hogy egyénileg is rengeteg program elérhető . A három strandjáról a vélemények megoszlottak, a Piso Krioneri fentről csodálatos viszont a sziklák mögé senkinek se ajánlom hogy menjen mert hamar kedvét veszi, hogy azt a területet előszeretettel használják wc-nek. A városi strand a Krioneri, annak ellenére hogy arról olvastunk a legtöbb rosszat nekünk nem volt rossz élmény. Az igaz, hogy zsúfolt, mert ez a strand van a központban, viszont tisztább mint az előbb említett. A Valtoshoz nekünk 20 perces út vezetettet ami hegynek felfele volt leginkább, de ha a váron át megyünk akkor a vár látványa kárpótol. De igazából, ha nem arra megyünk akkor a kis utcák is nagyon szépek. Ez a strand a legnagyobb. Apró kavicsos part, így mi elvoltunk a szebbnél szebb kövek gyűjtögetésével. Ami nem tetszett , hogy ez a part se a legtisztább és nem hagynak sok helyet azoknak akik nem akarnak napernyőt bérelni.
Aki ezen a körtényéken jár azoknak mindenképp ajánlom az Acheron folyó meglátogatását. Nekünk az a program tetszett a legjobban. Lovagoltunk, túráztunk és a végén raftingoltunk is.
Valamint a motorcsónak bérlés is egy nagy élmény volt számunkra, ami több embernék viszonylag elérhető áron is van.
Nekünk összehasonlítási alapunk Kefalonia-Skalaval van. Parga színesebb és több programra ad lehetőséget, de zsúfolt hely még az utószezonban is, a partjai pedig nem a legtisztábbak, a vízével ellentétben. Kefalonia pedig a nyugalom szigete, a partjai nagyon tiszták a vízével együtt, viszont Skala sokkal kevesebb programra ad lehetőséget.
Mi nem bántuk meg, hogy az idei nyaralásra Pargát választottuk, viszont egyenlőre nem szerepel a tervek között, hogy vissza térünk ide, Kefaloniára pedig tervezzük a vissza utazást.

Alexia Apartman - Parga

Budapest, IX. kerület
4.5
Gyönyörű környezet, kedves vendéglátás!

Sifakis Apartman - Parga

Szeged-Röszke
5.0
A Sifakis apartmanban laktunk. Ragyogó tisztasàg, àgynemű törölköző!!! Szúnyog mentes, csendes, minden közel volt.

Sifakis Apartman - Parga

Budapest, X. kerület
5.0
Sziasztok. Mi tavaly(2015.09.28.-2015.10.15.ig) voltunk Pargán a Sylvia apartmanba. Az időjárás kb. 28-30° volt. Igaz hogy emelkedőt másztunk ha a központba akartunk bemenni, de legalább nyugodt, csendes helyen volt a szállásunk. A tengert az ágyunkból látuk. Nektek is ájánljuk.

Zorbas Apartman - Parga

Budapest, VI. kerület
4.0
Már harmadszorra utaztunk ezzel az irodával Görögországba, és minden alkalommal meg voltunk elégedve a szállással, ahogy most is. Sok volt a szúnyog, de ez volt a legrosszabb az utazás alatt :) Jövőre ismét szeretnénk az irodával utazni.

Aleca Apartman - Parga

Budapest, VII. kerület
4.7
Minden szolgáltatással maximálisan meg voltunk elégedve, az apartman,az idegenvezető munkája, tájékozottsága, a szervezés, a buszvezetők előzékenysége mind mind hozzájárult a nyaralásunk felhőtlen, gondtalan mivoltához, köszönjük a csapatmunkát!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!