vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.7
9 értékelés alapján

Babos Apartman - Parga

Budapest, III. kerület
5.0
Kiváló

Alexis Apartman - Parga

Budapest
5.0
Nem tudok semmi negatívat írni!Minden korrektül zajlott! Parga és környéke gyönyörű!Igazából alig akartunk hazajönni,könnyen bele lehet szeretni ebbe a kis faluba!Az apartman is tiszta,jó elhelyezésű,minden igényünket kielégítette!

Alexia Apartman - Parga

Gyömrő
4.3
Gyönyörű környezet, kedves háziak. Sajnos egyetlen kellemetlen helyzet: átadáskor a törölközők számát kifogásolták de mar csak akkor amikor azokat mar vegyítették a többi szoba törölközőivel. Igy nem tudtam a sajat igazamat bízonyítani annak ellenére hogy az apartman kertjében voltunk és odahívhatott volna akkor amikor nem találta azt.( a két használt egybe volt tekerve) Ezért igen kellemetlen szájízzel távoztunk mert tolvajnak neveztek. Ugy gondolom az lett volna korrekt eljárás ha odahívnak még akkor amikor semmit nem hoztak ki. Remélem mosáskor fény derült az igazamra. Ettől függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek ajánlani tudom.

Babos Apartman - Parga

Parga
4.8
Pargán a Babos Apartman 33 és 34-es szobájában laktunk.
Az Apartmannal nagyon meg voltunk elégedve. A 3.szint ahol mi voltunk az az idei szezonra készült el, így minden nagyon új, szép és tiszta. Mindkettő szobából rálátás nyílik a tengerre, mi pont ezért is választottuk ezeket a szobákat. A felszereltség is tökéletes, minden megtalálható amire a nyaralás alatt szükség van.
Az egy hátránya, hogy magasan van, így annak aki nem akar sokat hegyet mászni nem alkalmas. De nekünk nem jelentett problémát.
A csomagok fel és lehordás körülményes kicsit, mivel ebbe a kis utcába nem tud felmenni a busz, így az apartman tulaja viszi fel a csomagokat kocsival, mi pedig az idegenvezetővel sétáltunk fel. Hazafele az eső kicsit megnehezítette ezt a folyamatot, mivel oda fele nyitott platós kocsi vitte fel a csomagokat így mindenki gyorsan ment beszerezni kukás zsákokat, hogy védjék a táskást. Viszont időközben elvittek olyan csomagokat is aminek a tulajai épp a boltba szaladtak még a zsákért, így az ő csomagjuk kb 1-1,5 órát ázott az esőben, mivel nem fedett helyre pakolták ki. Sajnos azok a táskák még a 19 órás út után is vizesek voltak. De ezt leszámítva minden elismerésünk a Babos Apartman tulajai előtt, akik a saját lakásukba engedtek be minket, hogy ne az esőn várakozzunk. Pedig nem 1-2 emberről volt szó. Sajnos volt olyan apartman ahol a szakadó eső ellenére a vendégeket kitették és nem biztosítottak nekik más opciót.
Parga nagyon színes hely. Unatkozni itt nem lehet. Tetszett, hogy egyénileg is rengeteg program elérhető . A három strandjáról a vélemények megoszlottak, a Piso Krioneri fentről csodálatos viszont a sziklák mögé senkinek se ajánlom hogy menjen mert hamar kedvét veszi, hogy azt a területet előszeretettel használják wc-nek. A városi strand a Krioneri, annak ellenére hogy arról olvastunk a legtöbb rosszat nekünk nem volt rossz élmény. Az igaz, hogy zsúfolt, mert ez a strand van a központban, viszont tisztább mint az előbb említett. A Valtoshoz nekünk 20 perces út vezetettet ami hegynek felfele volt leginkább, de ha a váron át megyünk akkor a vár látványa kárpótol. De igazából, ha nem arra megyünk akkor a kis utcák is nagyon szépek. Ez a strand a legnagyobb. Apró kavicsos part, így mi elvoltunk a szebbnél szebb kövek gyűjtögetésével. Ami nem tetszett , hogy ez a part se a legtisztább és nem hagynak sok helyet azoknak akik nem akarnak napernyőt bérelni.
Aki ezen a körtényéken jár azoknak mindenképp ajánlom az Acheron folyó meglátogatását. Nekünk az a program tetszett a legjobban. Lovagoltunk, túráztunk és a végén raftingoltunk is.
Valamint a motorcsónak bérlés is egy nagy élmény volt számunkra, ami több embernék viszonylag elérhető áron is van.
Nekünk összehasonlítási alapunk Kefalonia-Skalaval van. Parga színesebb és több programra ad lehetőséget, de zsúfolt hely még az utószezonban is, a partjai pedig nem a legtisztábbak, a vízével ellentétben. Kefalonia pedig a nyugalom szigete, a partjai nagyon tiszták a vízével együtt, viszont Skala sokkal kevesebb programra ad lehetőséget.
Mi nem bántuk meg, hogy az idei nyaralásra Pargát választottuk, viszont egyenlőre nem szerepel a tervek között, hogy vissza térünk ide, Kefaloniára pedig tervezzük a vissza utazást.

Alexia Apartman - Parga

Budapest, IX. kerület
4.5
Gyönyörű környezet, kedves vendéglátás!

Sifakis Apartman - Parga

Szeged-Röszke
5.0
A Sifakis apartmanban laktunk. Ragyogó tisztasàg, àgynemű törölköző!!! Szúnyog mentes, csendes, minden közel volt.

Sifakis Apartman - Parga

Budapest, X. kerület
5.0
Sziasztok. Mi tavaly(2015.09.28.-2015.10.15.ig) voltunk Pargán a Sylvia apartmanba. Az időjárás kb. 28-30° volt. Igaz hogy emelkedőt másztunk ha a központba akartunk bemenni, de legalább nyugodt, csendes helyen volt a szállásunk. A tengert az ágyunkból látuk. Nektek is ájánljuk.

Zorbas Apartman - Parga

Budapest, VI. kerület
4.0
Már harmadszorra utaztunk ezzel az irodával Görögországba, és minden alkalommal meg voltunk elégedve a szállással, ahogy most is. Sok volt a szúnyog, de ez volt a legrosszabb az utazás alatt :) Jövőre ismét szeretnénk az irodával utazni.

Aleca Apartman - Parga

Budapest, VII. kerület
4.7
Minden szolgáltatással maximálisan meg voltunk elégedve, az apartman,az idegenvezető munkája, tájékozottsága, a szervezés, a buszvezetők előzékenysége mind mind hozzájárult a nyaralásunk felhőtlen, gondtalan mivoltához, köszönjük a csapatmunkát!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!