vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.1
6 értékelés alapján

Mediterrán Isztria

Veszprém
4.6
A reggeli és a vacsora bőséges és választékos volt.

Mediterrán Isztria

Budapest
4.6
Sok szép helyen jártunk, tetszett a program és az idegenvezető is.
A szállás tiszta volt, az ételek finomak voltak.
Egyetlen kritikai észrevételem, hogy a "kevesebb, néha több", volt 1-2 város, amit rohamléptekben néztünk meg, h tartani tudjuk a programot, jó lett volna 1-2 helyen többet elidőzni, több szabadidő biztosítása mellett.

Mediterrán Isztria

Budapest,
3.8
Az idegenvezető nem volt jól felkészült. Több tárgyi tévedés is elhangzott, a történelem és a tudományok területéről is. Horvátul egyáltalán nem, angolul is csak közepesen tudott. Viszont nagyon kedves álljad segítőkész volt. Azonban sokkal többet profitálhattunk volna az útból egy felkészült idegenvezetővel.

Mediterrán Isztria

Budapest, III. kerület
5.0
Maximálisan jól éreztük magunk. A program összeállítása, az idegenvezetés igen jól sikerült. A szállás tiszta volt, nagyon megelégedettek voltunk. Köszönjük.

Mediterrán Isztria

8000
4.0
Az étkezésnél akadt helyhiány a szálloda éttermében, és ebből fakadt kellemetlenség a csoporton kívüli szállodavendégekkel.

Hotel Mirna *** Buzet (Motovun)

Szeged
2.6
A környezet hangulatos és szép, de a hotel egy szocreál hangulatú és kinézetű régi épület. A szoba hasonlóképpen. Az ugyancsak 3*-os Hotel Adria Malinska-hoz képest fényévekre van elmarad. Az étel elmegy, bár erősen menza hangulatú. Erre sem sütném rá a 3*-ot, vagy ha ez annyi, akkor elképzelni sem merem, hogy milyen lehet egy 2*-os horvát reggeli/vacsora.
Az Utazom.com honlapján jelzett felszereltség is valótlannak bizonyult. A szobákban sem wifi, sem HAJSZÁRÍTÓ nem volt.
A vendégek nagyon-nagy százalékban betegeskedő idősek, akik a helyi gyógyvízért utaznak oda.

Ami viszont a legrosszabb az egészben, hogy a honlapon feltüntetett tengertől való távolság: "kevesebb mint 1 km" óriási félrevezetés. A legközelebbi tengerpart ugyanis kb 35-40km-re van a szállodától. Ez azt jelentette, hogy az ott eltöltött napok alkalmával kb napi 100 km kellett autózni, hogy a tengerben fürödhessünk. Ez nagyon felháborító, és kiábrándító volt. Emiatt az utazom.com-ra haragszom, a félrevezető információ miatt. Kizártnak tartom, hogy valaha a honlapjukon foglaljak szállást. Kíváncsian várom a kompenzációs lehetőségeket.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!