Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Kiutazás
találat

Az irodánk saját szervezésű útjai az utazás minden költségét tartalmazzák (repülőjegyet budapesti indulással, ellátást, transzfert, stornobiztosítást). Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres, írjon nekünk itt!

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Utolsó Montenegrói napunk is strandolással telt, kora este pedig a Bojana folyó menti éttermek egyikébe mentünk vacsorázni. Tálcáról választhattuk ki, melyik halat kérjük, és az elkészítés folyamatát is figyelemmel kísérhettük. Ennek meg is volt az ára, 5 fős vacsoránk csaknem 100 euróba került. Később még bevásároltunk az esti forgatagban és búcsúban, ugyanis csakúgy, mint Albániában, Montenegróban is rengeteg világmárka-hamisítványt árulnak, de abból a jobb félét.

Másnap...

Olvasson tovább! >>>

Mostar, Bosznia-Hercegovina sokat szenvedett, de gyönyörűen helyreállított, kevert etnikumú települése. A középkori hangulatú, oszmán stílusú házak és utcák egyedülálló értékei miatt a város az UNESCO Világörökség védelme alá tartozik.

Mostar jelképe a szörnyű boszniai háborúban lerombolt, majd 2005-ben újjáépített Öreg híd, amely az összes képeslapon szerepel.

A magas hídról a bátor helyiek, férfiasságuk bizonyítékaként a mélyben zúgó Neretva folyóba vetik...

Olvasson tovább! >>>

Ha mostanában bokros-erdős helyen kirándulunk, és estére is elmaradunk, akkor jó eséllyel meghallhatjuk a világ egyik legszebb hangú énekesmadarát, a csalogányt.
Sőt, a megrögzött városlakóknak sem kell lemondaniuk az élményről. A Margitszigeten langy esti sétán, vagy a bizarr helyszínek kedvelőinek akár a Kerepesi úti temető kőangyalokkal szegélyezett romantikus dzsungelében is érdemes fülelnie a május eleji estéken.

Most kezdődik ugyanis a fülemüle nászidőszaka, amikor a...

Olvasson tovább! >>>

Kőszeg elhagyásával veszem fel a történet fonalát, ahonnan Sopronba indultam. Ma már a határok eltörlése miatt talán egyszerűbb lenne Ausztrián át eljutni oda, de én maradok a klasszikus hazai útvonalon, mivel így útba ejthettek egy gyönyörű templomot, mégpedig a Sopronhorpácsit. Aki erre jár, annak bűn lenne kihagynia több ok miatt is. Egy nagyon szép XII.századi román stílusú templomról van szó, amelyben a 24 méter magas toronyban négy harang lakik. A legnagyobb, amely minden délben...

Olvasson tovább! >>>
Könyvbemutatón
2009. április 23-án hangzott el a miskolci Európa Rádióban egy interjú Scheirich Lászlóval, a Poprádon élő, de Losoncon született ismert Tátrajáróval, az „Emberek, sziklák, századok”,...
Olvasson tovább! >>>

Kész a lista: akár 15 napnyi árvízvédelmi munkára is berendelhetnek lényegében bárkit, aki aktív korú, egészséges. Kivételt élvez például a nyugdíjas, a rendőr és az adóellenőr.

Súlyos katasztrófa esetén akár 15 napra is behívható bárki katasztrófavédelmi szolgálatra, így a mostani árvízhelyzetben is kötelezhetik az aktív korú lakosságot a védekezésre. Erre a 2011-ben módosított katasztrófavédelemről szóló törvény ad lehetőséget - írja a Világgazdaság online.

...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!