vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.5
20 értékelés alapján

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Szentendre
5.0
Nagyon jo volt, jol ereztem magam! Mindenkinek csak ajanlani tudom! :)

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XX. kerület
4.8
Nagyon kellemes kiránduló időben egy szervezett,jó túrán vettem részt.
Túravezetőink Bankó Erka és Szodora Regina kedvesek és segítőkészek voltak.
Köszönöm ezt a hétvégi programot.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Szigetcsép
4.5
Gyönyörű környezetben csodálatos napot töltöttünk az Alpokban az Ötscher Nemzeti Parkban. A szervezéssel és az utazással meg voltam elégedve, a túra sem volt nehéz.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Szentendre
4.3
A túra az elvárásaimnak megfelelt. Egy egynapos túrától nem nagyon várható több. Ehhez a szurdokvölgyhöz talán kevés egy nap, főleg úgy, hogy az utazással megy el a nap nagy része, így elég feszített tempóban kell haladni. Esetleg elhangozhatott volna némi információ a buszon útközben a helyről, vagy nevezetességekről, esetleg az oda vezető útról, a hely látogatottságáról, érdekességekről. Persze ezeknek utána is lehet nézni, olvasni, így inkább csak figyelem, érdeklődés felkeltés szinten. (Feltéve, hogy másoknak is van erre igénye.) Összességében tetszett, szerintem megyek majd más túráikra is!

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XIII. kerület
4.5
Minden jó volt, gyönyörű helyen jártunk, kedvesek voltak a túravezetők, nagyszerű időnk is volt, a határon is gond nélkül átmentünk.

Az kevésbé volt jó, hogy 6-an, 8-an a Műcsarnokhoz mentek, mert állítólag nem kaptak értesítést, ezt nem tudom. Igazából ezt az időt aztán behoztuk, így szerintem nem vett el a túrából se. Az már csak egy zárójeles megjegyzés, hogy ennyire túlsúlyos embereknek nem itt kellene gyakorolni a hegymenetet.

Nekem ez a 3. túrám volt és eddig csak sportos csapattársakkal találkoztam, hát most nem.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, VII. kerület
3.5
Tisztelt Utazási Iroda!
Nem akartam értékelni az utazást, de ha már másodszor küldik el az értékelő lapot , akkor elmondom az észrevételeimet. Arra szeretnék választ kapni, hogy milyen formában történik az ülés kiosztás? Én 2015.08.08-n fizettem be az utazásra, és az utolsó sorban kaptam helyett. Azt gondolnám, hogy a jelentkezés és befizetés szerint osztják ki a helyeket. Több utastársam jóval később fizetett be, és mégsem hátul ültek. Előlről, vagy hátulról kezdik a kiosztani az üléseket? Ha hátulról, akkor én voltam az első jelentkező? Ha előlről, akkor meg nem én voltam az utolsó jelentkező? ABC szerint ment? Vagy többet fizetettek érte? Milyen alapon osztják ki az helyeket? Voltak utastársaim akik egyedül ültek? Ez nekem azért volt probléma, mert az ülést nem lehetett megdönteni, így folyamatosan egy pózban kellett ülnöm, ami a gerincemnek nagyon megterhelő volt.
A másik észrevételem pedig az úttal kapcsolatosan, hogy lehetet volna kicsit több időt a végén eltölteni. A túrát gyorsan lezavartuk 15 perces pihenő volt közben. Nekem ez egy "teljesítmény" túrára emlékeztett. Az út oda-vissza 10 óra, a szurdokban töltött idő 5 óra volt. Megértem, hogy időre kellett beérni Budapestre, mert a túravezető másnap reggel egy másik túrára indult.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XI. kerület
3.8
Üdv

sietősnek éreztem a végét, jóval hamarabb is megérkeztünk ahonnan indultunk hazafele.Kb 40percel.
Nem kellett volna annyira rohannunk.
Egyébként tetszett a program.
Szép napot
Lente Beatrix

A Salzkammerguti tóvidéktől a Grossglocknerig II. - osztrák Alpok lenyűgöző világa

Debrecen
4.6
Eddigi életünk legjobb idegenvezetőjét ismerhettük meg az személyében,aki nagyon komolyan felkészült az útra,minden kérdésre válaszolt, igazan segítőkész volt bármilyen probléma is merült fel.
Emellett a program nagyon nagyon tetszett nekünk, néhol azonban több szabadidőre lett volna szükség, nagyon rohanós hangulata volt egy két helyen a kirándulásnak.
A Barbarahof szálloda igazán különleges helyen található az Alpokban már a kilátás is megért volna egy misét, de a személyzet is rendkívül szimpatikus és segítőkész volt velünk szemben !
Nagyon köszönjük a lehetőséget !

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XI. kerület
4.8
Maga a túra nagyon szép volt és kedvesek voltak a túravezetők is. De az utazás (5 óra oda, 5 óra vissza) nagyon hosszú és fárasztó volt. Emiatt maga a túraélmény rövidebb volt, ráadásul sehol nem álltunk meg 15 percnél tovább, hogy gyönyörködjünk kicsit a tájban, a patakban, a fákban.
Az viszont nagyon rossz volt, hogy a nagy vízesés felé menet érintettük a menedékházat, de választani kellett, hogy vagy leülünk oda vagy elmegyünk a vízeséshez. Azt gondolom, hogy az a plusz 40-45 perc még senkinek sem fájt volna, ha mind a kettőt be tudtuk volna iktatni. Így viszont mi (akik a vízesést választottuk) nem tudtunk még 5-10 percre se leülni, mert tartani kellett az ütemtervet. Szerintem senkinek sem okozott volna problémát, ha nem este 10-re, hanem 11-re érünk vissza emiatt és nem kellett volna "rohanni".
Az utazás végén a hűtőmágnes nagyon-nagy meglepetést okozott és nagyon örültem neki. :)
Köszönök mindent:
Kata

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, IV. kerület
4.0
Sajnos betegség miatt nem tudtam részt venni a túrán, remélem legközelebb nem jön közbe semmi.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Monor
4.8
Minden jól sikerült szép volt ....De az indulási helyet jól el baltázták nem írták meg a változást. Ez okozott egy kis bonyodalmat.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XVIII. kerület
4.5
Köszönjük szépen, mindennel, főleg a kedves túravezetőkkel voltunk és a szervezéssel megelégedve, megyünk máskor is Önökkel...

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Tahitótfalu
5.0
Nagyon klassz volt a túra! Örülök, hogy ott lehettem. Remélem máskor is eltudok menni hasonló kirándulásra!

Ausztria legszebb szurdokvölgye

budapest
3.8
Két hete a Hohe Wand gyalogtúrán is részt vettünk, akkor Radics Ákos volt a túravezetőnk, akiről elmondtam akkor véleményem. Nagyon szimpatikus volt a hozzáállása, folyamatosan tájékoztatott bennünket, lelkesített, segített bennünket az út elejétől a végéig.
Azt kell mondanom a szombaton tapasztaltak kapcsán, hogy magasra tette a lécet. Szombaton Piroska Péter volt a vezetőnk, aki nagyon keveset kommunikált felén. Már órák óta utaztunk, és még nem szólt hozzánk, nem tudtuk mennyi út van még előttünk, nem mesélt arról merre járunk stb. Nem tudtuk előre mikor állunk meg, mikor lesz lehetőségünk mosdó használatára, és még sorolhatnám.
Semmilyen információt nem kaptunk a szurdokról, pl. hogy miért ez a legszebb....

Ettől függetlenül kíváncsi lennék, hogy miért nevezitek Ausztria legszebb szurdok-völgyének a helyszínt. Szubjektíven megítélve nem tartom ideálisnak, hiszen ízlések és pofonok...... Nekem speciel a Medve-szurdok sokkal jobban tetszett....
örülnék, ha tájékoztatnátok, hogy mi alapján hívják az utat a legszebbnek.
Köszönöm
Kiss Éva

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XIII. kerület
4.0
Köszönöm a szombati kirándulást, talán amibe bele tudok kötni,h lehet,h Ausztriában ez a legszebb szurdokvölgy, de számomra biztosan nem. Ez szubjektív megítélés,így én többet vártam tőle. Egyébként minden rendben volt a kirándulás alatt.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XIII. kerület
4.5
Az szurdokvölgy szépsége felülmúlta előyetes várakozásaimat. Az utazás kicsit hosszú volt, de jó tempöban vezetett a sofőr. A túra kellemes és változatos volt, jól ki volt találva az útvonal. Lehetett fotózni, nem kellett szaladni nagyon. A túravezetők segytőkészek voltak. Összességében elégedett vagyok, nem volt negatív tapasztalatom. Szerencsére az időjárás is a kedvünkben járt. Köszönöm a szervezést!

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, VIII. kerület
4.8
Az utóbbi 4-5 évben ez volt a nyolcadik túrám az Utazommal. Még számítok velük utazni, talán idén is.
J.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, II. kerület
5.0
Most voltam először ilyen vezetett túrán, de nagyon élveztem a kirándulást. A vezetők abszolút profik voltak, végtelenül türelmesek és kedvesek. A táj gyönyörű volt, szívesen töltöttem volna a környéken még pár napot. Továbbá szeretném megköszönni a a sofőrnek a gyors és biztonságos vezetését. Remélem tudok még Önökkel túrázni , szívesen mennék más programjaikra is.

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Budapest, XIV. kerület
4.8
Köszönöm a túravezetőknek és az utarsársaknak a nagyszerű élményt ! üdv, Szilvia

Ausztria legszebb szurdokvölgye

Győr
5.0
<szöveg nélkül>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!