Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa
Kiutazás
találat

Nyaralás Lefkadán 29 db utazási ajánlat

214.730 Ft/főtől (8 nap)
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Az Jón-tenger szigetei közül is kitűnik szépségével és kiváló strandjaival Lefkada. Bár Görögország számos más vidékén is találunk kiváló nyaralóhelyeket, a helyiek a saját strandjaikat az egész Mediterráneum legjobb fürdőhelyeiként tartják nyilván.

A marketingszövegen kívül a terület valóban nagyon tiszta és hófehér kavicsos parttal, azúrkék tengerrel csábító partszakaszokkal rendelkezik. A vadregényes vidék és a hangulatos városok sem hiányoznak: minden adott egy izgalmas és...

Olvasson tovább! >>>

Az Égei-tenger szigetei közül is kitűnik szépségével és kiváló strandjaival Lefkada. Bár Görögország számos más vidékén is találunk kiváló nyaralóhelyeket, a helyiek a saját strandjaikat az egész Mediterráneum legjobb fürdőhelyeiként tartják nyilván.

A marketingszövegen kívül a terület valóban nagyon tiszta és hófehér kavicsos parttal, azúrkék tengerrel csábító partszakaszokkal rendelkezik. A vadregényes vidék és a hangulatos városok sem hiányoznak: minden adott egy izgalmas...

Olvasson tovább! >>>

Lefkada - Görögország egyik legnépszerűbb nyaralóhelyéről a zsúfolt strandok és a csillogó szórakozóhelyek jutnak eszünkbe - pedig ha a felszín mögé néznénk, rengeteg titkos tájat találnánk.

A csodás vidékek csak néhány percnyire fekszenek a város szélétől - ha egy kis időt szánunk felfedezésére, olyan élményekben lesz részünk, mint e kisfilm készítőjének:

Roads end from Simon Kearns...

Olvasson tovább! >>>

Görögország gyönyörű tájain sokszor jártunk már, de a hagyományos turistafotókon nem alkottunk semmi különlegeset. Eddig. A képrögzítési eljárások, az akciókamerák és a távirányítású drónok fejlődésével egyre jobb és jobb kisfilmek születnek.

Ez a rövidfilm a Meteórák csodálatos tájain, Lefkada gyönyörű strandjain, Milosz szigetén és a csodálatos Santorini egyedülállóan szép vidékein forgott. Ahogy ezeket a képsorokat nézzük, azonnal elfog a vágy egy...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!