Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Szállás típusa
Kiutazás
találat
Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

A Balatonon túl, Magyarország nyugati csücskében, közel a szlovén határhoz, Körmend és Letenye között félúton elterülő Lenti igazán szerencsésnek mondhatja magát: a legjobb helyen fekszik ahhoz, hogy potenciális, felderítésre váró úti cél legyen belőle.

A régión halad át az európai E65 közlekedési folyosó részeként...

Olvasson tovább! >>>

Afrika. Nem csak egy másik földrész, egy másik világ. Más időszámítás szerint ballagnak ittt a napok, és a gondolatok is más mederben folynak. Igazi, velőtrázó, vad és embertpróbáló vidék, a kőkor és a modernitás megdöbbentő, percről percre ámulatba ejtő keveréke.

Rácz Janka , alias Mirza szenvedélyes utazó. A legnagyobb szerelme Dél Afrika- az alábbi sorokból megértjük, miért. Az személyes...

Olvasson tovább! >>>

A gyönyörű magyar főváros megbabonázza a külföldről ide érkezőket. Magazinunk oldalain is láthattunk már lenyűgöző alkotásokat a fővárossal a főszerepben. 

A Duna ezüstösen csillogó csíkjával kettészelt, karakteres városrészek, a hegyek keretezte Buda és a Budai Vár, a merészen az égbe törő Gellérthegy nagyon látványos hátterét képezi Budapestnek.

Mi talán észre sem vesszük ezeket a...

Olvasson tovább! >>>

Argentína eldugott tartományai között is elnyerné az istenhátamögöttiség versenyében a fődíjat Salta országrész. Szombat reggel összekaptuk magunkat és elhaladtunk Salta irányába. Néhány évvel ezelőtt innen délre indultunk világot látni, most északnak vettük az irányt. Szokás szerint nem a főúton, hanem egy kis hegyi szerpentinen keresztül, ami ráadásul csak egy sávos....

Olvasson tovább! >>>

Németh Csaba idén az UTMB® (Ultra-Trail du Mont-Blanc®) versenyen negyedik helyen végzett. Emiatt készítettünk vele interjút, mesél a versenyről, a futásról illetve az ultrafutás rejtelmeiről.

u.c: Gratulálunk a teljesítményedhez és az elért negyedik helyhez az UTMB 2011-es versenyén. Mesélnél a versenyről, mi ez pontosan, kik indulnak rajta?

N.CS: Köszönöm a gratulációt. A versenyt 2003-ban rendezték meg először, mint a nevéből is...

Olvasson tovább! >>>

Róma (és azon belül a Vatikán) egyik leghíresebb látnivalója az a lenyűgöző tér, és az a csodás kupolával koronázott bazilika, ahol a katolikus világ szíve dobog. Legalábbis a köztudat úgy tudja, hogy a római katolikus egyház legfontosabb temploma a vatikáni Szent Péter bazilika, ez azonban téves információ. Róma négy pápai bazilikája közül a legrangosabb, Róma püspökének – azaz a pápának – a címtemploma, az ökumenikus anyaegyház címének birtokosa, s így a legfontosabb római katolikus...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!