Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat

Punta Cana szállodáinak többsége a fehérhomokos Bavaro Beach mellett helyezkedik el, közvetlenül a tengerparton. A térségben szinte egész évben trópusi, nyárias időjárás van. A szállodák többsége családbarát, némelyiknek saját csúszdaparkja is van, de számos, kizárólag felnőtteket fogadó szálloda is szerepel ajánlataink között. A helyszínen magyar nyelvű fakultatív programok, kirándulások is elérhetők.

Az irodánk saját szervezésű útjai az utazás minden költségét tartalmazzák (repülőjegyet budapesti indulással, ellátást, transzfert, stornobiztosítást). Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres, írjon nekünk itt!

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Ha Rómában egyetlen ókori romot, világhírű múzeumot, vagy ismert nevezetességet sem láthatnánk, akkor is érdemes lenne ellátogatni az Örök Városba utánozhatatlan hangulatáért. Az évszázados, ütött-kopott vakolatú épületek, a tetőteraszokra telepített buja kertecskék, a méregzöld zsalugáterek, a látóhatár fölött őrködő kupolák, a Tevere álmosan kanyargó vonala, mely felett ódon hidak ívelnek keresztül, az utakat övező tányérlombú pineák, vagy az ég felé törő ciprusok, az utakon moszkitóként...

Olvasson tovább! >>>

Rómát akkor is élvezhetjük, ha minden különösebb úti cél nélkül bolyongunk benne. Izgalmas kirándulásokat nyújtanak az éjszakai séták, hisz ilyenkor különös varázsa van a városnak: az épületek kopott, sötét falai, a kivilágított hidak tükröződése a sötéten ásítozó Tevere felszínén, az aranysárgán fénylő, elhagyatott macskakövek mind-mind izgalmasan csábítanak. S hogy a kaland még forróbb legyen, Rómának szellemei is bőven akadnak. Aki szívesen borzongana kicsit, ejtse útba az Örök Város...

Olvasson tovább! >>>

Rómától nem messze létezik egy idilli hely, mely már a mitikus időkben is Sybillák, vízi nimfák, faunok számára nyújtott menedéket, s így nem véletlen, hogy később császárok, bíborosok és pápák választották kedvenc pihenőhelyükül. Tivoli kellemes éghajlatával, gyógyvizeivel és elbűvölő természeti környezetével igazi kirándulásra csábít.

...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!