Korzika

pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Kiutazás
Korzika térkép
Korzika cikkek

» Korzika gyönyörű tájain
» Tengerparti Nyaralás - 2015
találat

Főoldal Európa FranciaországKorzika
Korzika

Korzika, a kalandkeresők szigete

12 napos utazás Korzikán
142.110 Ft/fő

Toszkána - Elba szigete és Korzika

6 napos körutazás és nyaralás Olaszorszában
82.900 Ft/fő

Korzika a szépség szigete

10 napos utazás korzikán
109.000 Ft/fő

Aktív nyaralás Korzikán: kajak és bakancs

Gyalogtúra Korzika: 10 napos túra gyalog és tengerikajakkal
179.900 Ft/fő

Korzika és Szardínia A legszebb mediterrán szigetek

8 napos buszos / repülős körutazás
214.900 Ft/fő
Franciaország + kalandtúra

Francia-Alpok gyalogtúra

9 napos gyalogtúra Briancon és Annecy környékén
89.900 Ft/fő

Korzika, a kalandkeresők szigete

12 napos utazás Korzikán
142.110 Ft/fő

Francia-Alpok via ferrata túra

9 nap a Via ferrata, rafting és gyalogtúra világában
119.900 Ft/fő

Kerékpártúra a Loire-völgyében

6 napos biciklitúra Franciaországban
161.900 Ft/fő

Aktív nyaralás Korzikán: kajak és bakancs

Gyalogtúra Korzika: 10 napos túra gyalog és tengerikajakkal
179.900 Ft/fő
kalandtúra

Ausztria, Rax-fennsik gyalogtúra

1 napos buszos kirándulás
9.810 Ft/fő

Túra a Hochwechsel (1743 méter) csúcsára

A Hochwechsel (1743 méter) és a Wechsel szurdok
9.810 Ft/fő

Alpesi kirándulás Ausztriában

Egynapos buszos kirándulás a Dürre Wand-i Alpokba
9.810 Ft/fő

Schneeberg (2076 méter)

Egynapos gyalogtúra a Klosterwappenre
9.810 Ft/fő

Korzika-Martalócromantika

A Mediterráneum gyöngyszeme tavasszal  a legkellemesebb úticél: zöldellenek a hegyek, mélykék az ég és a tenger, és mindent virágszőnyeg borít. De ha túrázni indulunk ide, várjuk meg a nyarat: a szigeten található hegyek komoly kihívást és csodás látványt kínálnak ilyenkor is.

Az olaszországi Livornoból nagyon gyorsan a Szépség szigetének partjainál találhatjuk magunkat, ha igénybe vesszük valamelyik nagy komptársaság éjjel-nappal közlekedő járatát. Az árak szezononként változnak: a legolcsóbb télen, és a főszezonban akár az alapár háromszorosát is elkérhetik egy oda-vissza útért. . Viszont a  táj, a hegyek és a tenger együttese olyan csodálatos légkört alkot a vad vidéken, Korzikán olyan szép látvány és hangulat jellemző, hogy kárpótol a néha balkáni viszonyok között eltöltött estékért-inkább regényessé teszi az itt nyaralást.

A sziget híres az itt élő félig vadon tenyésztett disznók húsának minőségéről: gesztenyén és más ízes gyökereken híznak meg...

Olvasson tovább! >>>

Korzika kajakkal és bakancsban - kedvcsináló kisfilm

Korzika: a vadregényes mediterrán sziget egyedülálló szépségű tájakat rejt. Csodálatos utazást tehetünk itt, Korzika legszebb titkait felfedezve, de az utazom.com és a tengerikajak.hu közös programja még többet kínál: a gyalogtúrát tengeri kajakozással fűszerezzük vagy fordítva. A kék tenger habjain lapátolva új perspektívából tűnik fel a Szépség szigete, a stabil, erős kajakok és a mindenre elszánt, tapasztalt túravezetők segítségével eldugott öblöket, gyönyörű partszakaszokat fedezhetünk fel a legnagyobb biztonságban.

A csapat másik fele eközben Korzika legszebb hegyi tájait járja be, másnap pedig ők ülnek hajóba, hogy a gyalogtúrát kajakozásra...

Olvasson tovább! >>>

Nem hagyományos hétfő - Korzika kajakkal és bakancsban

Hétfő reggel: álmosan támolyogsz a fürdőszobában, vaksin a fogkefét tapogatod, míg magadhoz térsz, majd jön a megszokott bumli a munkahelyedre, ahol ugyanazok az unott arcok várnak. Te is úgy gondolod, hogy ezt lehetne máshogy is, igaz?

Gyere velünk Korzikára!

Egy vidám csapat már máshogy tölti ezt a hétfőt, mint a mai magyar átlagvalóság. Ők reggel tengerzúgásra ébrednek, és azon morfondíroznak csak a sárga csekkekkel küzdés helyett, hogy túrázni, vagy kajakozni induljanak ma. Nem, nem többszörös milliárdosok ők, akik összeprivatizálták a gondtalanságukat. 

Egyszerű, kedves emberek, csak mertek másként gondolkodni a nyaralásról és az életük minőségéről: így hát gondoltak egy nagyot és leruccantak az...

Olvasson tovább! >>>

Korzika, a kalandok szigete, 1.rész

Egy évtizede már, hogy először Korzika földjére léptem, akkor még csak nagy-nagy várakozással. Tudtam, hogy a szigeten francia frankkal fizetnek, de a korz (corse) nyelv olasz alapokon nyugszik. A sziget, egy tized magyarországinyi terület, tehát bejárható két hét alatt -gondoltam.

A kalandvágy, a sátor, a bakancs és némi élelem, egy hátizsákba került, amivel Bastiába, a kompról kilépve elkezdődött az azóta tartó, barangolásom.
Az első napok után kiderült, nem minden ismeretem volt pontos, leginkább az, hogy ide kevés a tervezett idő, de arra elég, hogy tudjam, ide még vissza kell jönni.

Az elmúlt években mint egy húsz alkalom után kialakult a saját képem Korzikáról, amiből összegyűjtöttem a legszebb 5 túrát, ahova szívesen visszamegyek:

Tavignau túra: Corte-ból, a szigetközepéről indul, egy kényelmes egynapos gyalogtúra a Mare – Mare útvonalán, jól jelzett ösvényen. Végcél a függőhíd, amihez kényelmes tempóban 3 óra a menetidő. Innen...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!