Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
Kiutazás
találat

Az irodánk saját szervezésű útjai az utazás minden költségét tartalmazzák (repülőjegyet budapesti indulással, ellátást, transzfert, stornobiztosítást). Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres, írjon nekünk itt!

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Róma új polgármestere bejelentette, két hónap múlva már csak a gyalogosan, kerékpárral és tömegközlekedési eszközökkel lehet megközelíteni a világhírű műemléket.

Ignazio Marino, az olasz főváros hét végén megválasztott főpolgármestere bejelentette, hogy augusztus 15-től gyalogosövezetté teszi Róma ókori központját,...

Olvasson tovább! >>>

Ecuador, Dél Amerika egyik legszebb helye. Utazni, kalandozni és hegyet mászni is lehet itt, utóbbi tevékenység révén a Cotopaxin eljuthatunk az ország második legmagasabb pontját képező tűzhányó csúcsáig. Maria és Attila elmesélik, milyen is ezt át és túlélni.

...

Olvasson tovább! >>>

Egy esővel és elázásokkal tarkított júniusi hosszú hétvége utolsó napjára maradt a túra csúcspontja, a Świnica (2300 m) megmászása. Mivel nyár elején voltunk, praktikus okokból úgy gondoltuk, a csúcs elérésének kényelmesebb módját választjuk, és a Kużnicéból történő hosszú és fárasztó felmenet helyett a kabinos felvonóval elérhető Gáspár-hegyről (1987 m) vágunk neki a főgerincnek. Tettük ezt annak reményében, hogy így a csúcsra történő feljutás mellett több időnk jut a remélhetőleg sokszínű...

Olvasson tovább! >>>

Róma híres mesés barokk kútjairól és szobrairól, bármerre is induljunk a város felfedezésére, biztosan gyöngyszemekre bukkanunk. Mégis, talán a leghíresebb a Quirinale negyedben található Trevi-kút, mely a turisták egyik legkedveltebb úti célja. Ahogy közeledünk az aprócska térhez, egyre több az árus, nagyobb a turistaforgalom, és persze egyre erősebben lehet érezni a víz átható illatát. 

Róma kútjai többnyire egy-egy aquaduct lezáró részeiként épültek, a Trevi-kút az ókori Aqua Virgo...

Olvasson tovább! >>>

A 10 legjobb budapesti kilátás közé simán beférne a Budai Várnegyed különböző pontjairól elénk táruló kilátás mind Buda és a hegyek, mind a szintén az UNESCO Világörökség részét képező, egyedülállóan szép pesti Dunapart felé.   A Duna fölé emelkedő mészkőszirt már régóta lakott hely, viharos történelméről itt olvashatsz.

A leginkább külföldiek...

Olvasson tovább! >>>

A Macchu Picchut napi 2500 fő látogathatja meg legfeljebb, így a perui túrára főszezonban mindenképp érdemes előre lefoglalni a napi jegyet. A Wayna Picchu hegyre, ami minden klasszikus Macchu Picchus képen ott van a háttérben még ennél is kevesebb, mindössze 400 fő válthat jegyet naponta és két, 200 fős turnusban mászhatja meg a Macchu Picchutól további 360 méter magasságba emelkedő hegyet és a csúcson található építményeket.

A Macchu Picchura Aquas Calientesből, ahova az...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!