Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat

Honlapunkon számos ajánlat közül válogathat, de ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres vagy akár kész útitervét segítsünk megvalósítani, írjon nekünk itt!

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Két hely az Egyesült Államokban, amelyek karaktere aligha térhetne el jobban egymástól: New York és a Grand Canyon. Egy svájci fotós most összeolvasztotta a kettőt.

...

Olvasson tovább! >>>

A Grand Canyon peremén állva, a döbbenetes mélységbe bámulva, bárki képet kaphat a Természet hatalmas erejéről. A százmillió években mérhető idő alatt lerakódott üledékrétegek több kilométer vastag kőzettömegébe a Colorado folyó vájt másfél kilométer mély szurdokot, több mint 6 millió év alatt.

Ezek a méretek és...

Olvasson tovább! >>>

Új vizsgálat indult az impozáns és világhíres völgyszurdok korának megállapítására, ami ezek szerint mindössze öt-hatmillió éves, szemben a korábban gondolt 70 millióval.

A Nature Geoscience tudományos lapban közzétett tanulmányban az Új-Mexikói Egyetem kutatói kifejtik, nem értenek egyet azzal a korábbi, általánosan elfogadott elmélettel, amely szerint a Grand Canyon egészét hetvenmillió évvel ezelőtt vájta ki a Colorado folyó, de azzal sem, hogy a szurdok teljes egészében az...

Olvasson tovább! >>>

A Grand Canyon egyedülálló tájképi látványt nyújt. Különösen szép ez a táj naplemente idején, mikor a lágyuló fény a vörös homokkő sziklákat mély, hosszú árnyékokkal díszíti fel. Ezt a csodás időszakot örökíti meg a most követező kisfilm is:

Grand Canyon Sunset from colibry545 on Vimeo.

Olvasson tovább! >>>

Aki közelebbről szeretné megismerni az USA igazi arcát annak érdemes autóba ülni, és nekivágni a végtelen utaknak. Mi épp ezt tettük, és közel 100 ezer mérfölddel a hátunk mögött elmondhatom, hogy minden megtett mérföld ajándék volt.A tájak és a látnivalók szines egyvelege kárpótolt minden fáradtságért, és az éjszakai szálláskeresésből adódó kényelmetlenségért. Amerika legszebb útjainak hosszú a listája, igy nem ígérhetem hogy teljes képet adok róluk, de egy kis ízelítőt mindenképp.

...

Olvasson tovább! >>>

A Grand Canyon az USA egyik leglátogatottabb természeti látványossága. A hírneve nem véletlen: a Földön kevés ilyen lenyűgöző táj létezik.

Ez a csodálatos kisfilm bemutatja a vidék szépségét és élővilágát. 

Spirit of the Earth/Grand Canyon from AGENANCE on Vimeo.

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!