vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.5
20 értékelés alapján

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Csömör
5.0
<szöveg nélkül>

Albánia, a Balkán titokzatos ékköve

Budapest
4.8
"Albánia, a Balkán titokzatos ékköve" programon 2019. 09.02.-09.08. között vettem Csáky Ágnes idegenvezetővel. A program nagyon jól szervezett volt, gyönyörű helyeken jártunk. A túravezető nagyszerűen felkészült volt, aki az út során meglátogatott helyszínekről rengeteg új és érdekes információt osztott meg velünk, segítőkész, barátságos volt. Az utazás kényelmes volt, a buszsofőrök is elismerést érdemelnek! A néha embert próbáló út- és közlekedési viszonyok között is nagyszerűen, biztonságosan vezettek. Az utasokhoz udvariasak, szolgálatkészek voltak.

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Kóka
4.4
Rendkívül gazdag, változatos program volt, remek idegenvezetővel. A szállodák és az ellátás is kiváló volt. Az útvonal megtervezésénél érdemes lenne az ismétlődések kikerülésére törekedni, illetve fontos lenne annak figyelembevétele, hogy a csúcs-szezonban a haladás nem lehet ugyanolyan tempójú, mint a csendesebb idengenforgalmi időszakban.

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Nógrád
5.0
Nagyon tetszett

Hotel Bonita **** Durres

Kistelek
3.4
A tengerpart és a szállás nagyon jó, az étel választék egysikú és a választék nem nagy, éhezni nem lehet, szó nincs róla, de a más országok all inclusive szolgáltatásaihoz képest! A szállodában semmi program , a hely nagyon unalmas!

Hotel Germany **** Durres

Nagytarcsa
4.3
Sajnos zuhanyzásnál nem találtunk szappan ill.tusfürdő tartót és a világítás is gyenge volt a fürdőszobába.Az ételek elég egyhangúak voltak.

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Bakonytamási
4.2
Sok élménnyel gazdagodva tértem haza. Idegen vezetőnk nagyon felkészült volt, mindent megtett annak érdekében, hogy jól érezzük magunkat és minél többet megtudjunk egy-egy országról.
Ajánlani tudom az utat, nem fognak csalódni.

Hotel Germany **** Durres

Durres
4.3
Csalódás nem ért, mert előzetesen elolvastam a korábbi véleményeket. Aki befizet, az kb. azt kapja, mintha Riminibe utazott volna, 2/3 árért (tavaly voltam). Vizet inni tilos, még mosott salátát is csak módjával. Az egyetlen Tirana-Kluje kirándulás remek volt, de több a kis csoport miatt nem jött össze. Amit korábban írtak értékelők igaz. A WiFi van, de főidőben gyenge, a konyha jó(húsokban), de unalmas, a kiszolgálás udvarias, de késre várni kell. A parti kiszolgálás nagyon jó (all incl.), de két utcányi (aki jobbat akar menjen az Adriatic-ba 20%-kal drágábban). Kisgyerekeseknek ajánlanám, ha nem isznak a kissé krómos , de tiszta tengervízből.

Hotel Marina **** Durres

Kiskunhalas
4.6
Mindennel elégedettek voltunk! Nagyon jól éreztük magunkat.

Albánia Nagykörút

Budaörs
4.8
Nagyon érdekes , szép s elképesztően fejlődő országot ismertünk meg.
Minden jól és szervezetten ment , sztem nem volt semmilyen komolyabb probléma.
Személy szerint a kötelező vacsorával nagyon elégedetlen voltam / ha ilyenről szó van , volt , mindig elégedetlen vagyok / , mert csirke és sertés ételt itthon is eszek éppen eleget , azonban amely országba megyek , szeretném azt enni , amit az ott élők esznek / jelen esetben hal , bárány stb /. Noch dazu : jelen esetben minden további nélkül lehetett volna egyénileg is vacsorázni , mert rengeteg lehetőség volt s azzal nem "borítottuk " volna fel a csoport programját .

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

8581 Németbánya Tiszafa utca 22
4.8
Elégedettek voltunk, azt kaptuk, amit igértek, jól éreztük magunkat.

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Budapest, V. kerület
4.8
Bemegyek az utazási irodába és elmondom. :)

Albánia körutazás tengerparti üdüléssel

Bócsa
3.8
Volt szálloda ahol még építkeztek-Durres-,aholvalójában tengerpart közeli volt a szálloda, Vlore,de a strand busszal 5 kmre volt.
Étkezés:a foglalt szállodák étkeztetésre nincsenek felkészülve. A reggelik úgy ahogy elfogadhatók ,de a félpanziós vacsorák kritikán aluliak.Amikor már harmadik napja az esti menü - különböző szállodákban - ugyanaz volt lázadosztunk. /Csirke ragu leves,saláta, sült csirke/.Még a tányérokat is lisingelték./Tirana/.

Az ország nagyon szép,.az emberek kedvesek, az éttermek jók és olcsók. Ezért nem indokolt az ilyetén félpanzió

A szomszéd hegye mindig zöldebb

Soltvadkert
4.4
Jó lett volna Dubrovnikban legalább egy egy rövid séta.

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Budapest, I. kerület
5.0
Köszönhetően a felkészült, határozott, türelmes idegenvezetőnek és a nyugodt, magabiztos sofőröknek, szuper út volt. A Balkán meg örök szerelem... :-D

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Budapest, VII. kerület
5.0
Nagyon klassz utazás volt. Kiemelem az idegenvezető szakmai tudását, helyismeretét, segítőkészségét, határozottságát, emberségét! Az ilyen embert nagyon meg kell becsülni!

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Budapest, XI. kerület
4.8
Összességében teljesen elégedett vagyok

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Budapest
4.4
Egy-egy városra több időt kellene hagyni, pl. Budva, Kotor, Szarajevo. Különösen az utóbbiban volt erőltetett a tempó.

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

Budapest, XVI. kerület
4.6
Igazán jól szervezett, nagy tudású, kedves idegenvezetővel (Kundi Viki), jó programokkal és részben jó szálláshelyekkel megszervezett program volt. Az indulás részünkre kicsit problémásan indult, mivel egyikőnk csak új típusú személyigazolvánnyal rendelkezett, útlevéllel nem. Bár korábban már utánajártunk a problémának, először személyesen Önöknél az irodában, majd a Külügy honlapján és visszaigazolást nyertünk, hogy az összes látogatott ország elfogadja a jelzett személyi igazolványt. Közvetlen az indulás előtt idegenvezetőnkkel történő találkozáskor azt az információt kaptuk, hogy Albániába nem, vagy csak (200 Euro körüli baksis) fizetése ellenében tudunk bejutni. Ez a probléma több utast is érintett, de aztán végül minden probléma nélkül megoldódott a helyzet, mindenhol elfogadták a személyi igazolványt. Véleményem szerint, ezt a problémát az utazási irodának konkrétabban kellene megoldani, mivel nekünk és utastársainknak is problémás órákat okozott.
Az utat összességében 10-es skálán 9-re értékelnénk.
Üdvözlettel: KA

Albánia, Montenegró, Bosznia-Hercegovina

4.6
<szöveg nélkül>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!