vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
4.8
20 értékelés alapján

Barangolás Erdélyben Klasszikus körutazás

5.0
<szöveg nélkül>
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Esztergom
5.0
2019 szept.25-29.-ig Erdély kincsei kiránduláson vettünk részt,mely csodálatos volt.Már az indulás előtt mindenről tájékoztatást megkaptunk az úttal kapcsolatban.Sofőrünk készséggel minden kérést teljesített.Az idegenvezetőnk tudása mindannyiunkat elvarázsolt.Rengeteg információval,sok ,sok szép látnivalóval tették felejthetetlenné ezeket a napokat.Köszönünk mindent,esztergomi csoport.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Dunaharaszti
4.8
Nagyon jók voltak a programok, Erdély sok nevezetességét megtekintettük. A lovaskocsikázás programot is kifejezetten ajánlom. Lukács Attila idegenvezetőnk rendkívül nagy tudású, felkészült szakember, rengeteg erdélyi történetet és információt ismertetett meg velünk. A szállással és az autóbuszozással is minden rendben volt. A sofőrünk mindig pontos és barátságos volt, és finom KV-t is főzött nekünk :)
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Bácsalmás
5.0
A turavezeto nagy tudassal rendelkezik Erdelyrol es Erdely tortenelmerol. A busz vezetonk rendkivuli szakertelemmel vezette a buszt a keskeny hegyi utakon. Mindketten udvariasan segitokeszen alltak az utasok rendelkezesere. Ezzel meg szebbe es emlekezetesse tettek e szep utat. A hotel es panzio szemelyzete maximalis udvariassaggal szolgalta a csoportot. Az ennivalo boseges es finom izekkel erkezett minden nap. A lovas kocsi tura a notazas soha nem lesz feledve. A hegyek, volgyek, tavak, muzeumok, tortenelmi nevezetesegek es varosok lenyugozo latvanyt nyujtottak.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Budapest, XI. kerület
5.0
2019.09.04. és 09.08. között vot szerencsénk az Önök szervezésében az Erdély Kincsei programon részt venni feleségemmel együtt. Az utazás nagyon jól sikerült, mondhatnám felejthetetlen volt. Az idő is nekünk kedvezett, nem esett egyetlen egyszer sem az eső,nem volt kánikula sem, de igen kellemes volt a hőmérséklet.
Nagyon sok felejthetetlen program volt és igen sok gyönyörű látnivaló, nem beszélve a tájról, a rengeteg hegyről és az irdatlan méretű fenyőerdőkről!
Külön kiemelném az idegenvezető -Horváth Alpár- fantasztikus ismeretanyagát amit az út során megosztott velünk, mellyel azt hiszem, hogy nem csak engem és feleségemet kápráztatott el, hanem a többi utastársainkat iis! A tárgyi tudásán felűl a jókedvű és idönkénti vicces megjegyzéseivel csak növelte az amúgy is jó hangulatot mind az autóbuszon mind az adott helyszíneken! Csak gratulálni tudok, hogy ilyen embereket alkalmaznak mint amilyen Horváth Alpár volt a mi útunk során!
A gépkocsivezető valamilyen Imre (sajnos a vezetéknevét nem jegyeztük meg) kiválóan, profi módon, rutinosan vágezte munkáját, látszott a vezetési stílusán, hogy már sok százezer km.-t levezetett.
Az ellátással kapcsolatosan is csak pozitív tapasztalatokat szereztünk mind az étkezéssel mind a szállással kapcsolatban. Tökéletesen megfeleltek az elvárásainknak.
Itt jegyzem meg, hogy a feleségemnek annyira tetszett az egész program, hogy azt tervezi a barátnőivel együtt jövőre ugyanezt a programot választva -amennyiben lehetséges szintén Horváth Alpár idegenvezetésével- szeretnének elmenni ugyanerre az útra!
Összességében az egész program fantasztikus volt, mindennel megvoltunk elégedve csak gratulálni tudunk és köszönetet mondani az Utazási Irodának a szervezésért.
Munkájukhoz további sok sikert kívánunk!
Székelyföld-Dél-Erdély

Dél-Erdély - Székelyföld

Budapest, XXI. kerület
4.6
Egy nagyon sok látnivalót tartalmazó utazáson vettünk részt. Szeretném kiemelni idegenvezetőnket, Miskolczi Endrét aki annyi - kónyvekben, interneten nem található - információt, érdekességet osztott meg velünk, mindenre és mindenkire figyelt, hogy feledhetetlenné tette az utazásunkat. Bármilyen utazáson szivesen veszünk részt, ahol Endre kiséri a csoportot.
Székelyföld-Dél-Erdély

Dél-Erdély - Székelyföld

Budapest, III. kerület
4.8
Amint az a fenti értékelésből kiderül, nagyon elégedett volt mindenki a társaságunkban az utazás minden pillanatával. Azonban feltétlenül ki kell emelnünk az idegenvezető Debreczeni Endre tevékenységét. Ennyire felkészült, kedves, segítőkész, nagy tudású és még lehetne sorolni idegenvezetővel még nem volt szerencsénk utazni. Nem tudjuk eléggé megköszönni, hogy ilyen szerencsék volt, hogy vele utazhattunk! Nagyon vigyázzanak rá, mert ilyen embert nehezen lehet találni!
Székelyföld-Dél-Erdély

Dél-Erdély - Székelyföld

Siófok
5.0
A túravezető, buszvezető kivételes tudással rendelkezik! Remélem,hamarosan jelentkezünk egy erdélyi túrára.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Magyaralmás
4.8
Igazi kikapcsolódást nyújtó, gazdag napok voltak! Gondoskodó, figyelmes, higgadt, előrelátó idegenvezetés ( Lukács Attila) Jól felépített program, remek időbeosztás, konfliktusokat megelőző szervezés! Mindenkinek ajánlani tudom!

Barangolás Erdélyben Klasszikus körutazás

Budapest
4.8
Nagyon jól érzem magam,jó volt a társaság. Az idegen vezetőnk szívét lelkét beletettte ,hogy nagyon gazdag élményekkel térjünk haza.
Nekem egy kiscsit sok volt a templom látogatás,de a többi élmény kárpótolta ezt is.
Nagyon köszönöm,hogy figyelembe vették,hogy nem bírom a buszt és szinte a legjobb hejet kaptam.
További munkasikereket kívánok és ajánlani fogom önöket másoknak is.

Székelyföld legszebb tájain

Dorog
4.8
Csupa pozitív élménnyel gazdagodtak a hosszú út során. Bár sokszor sok időt töltöttünk az utazással a helyek, ahova tartottunk teljes mértékben kárpótoltak mindenért. Sok olyan programban sikerült részt vennünk, amelyet személy szerint én magam biztosan nem csináltam volna (pl. Tordai hasadéknál tett kirándulás), de még egy ilyen élményben nem lesz részem.
A csoporttal semmi gond nem volt, hamar megtaláltuk a közös hangot, és nagyon jó hangulat kerekedett.
Külön köszönet illeti Barnit a sofőrünket, amiért ilyen helyeken ennyire biztosan tudott vezetni, illetve külön örülök, hogy Gyuri vezetett minket. Ilyen hozzá értéssel még sosem találkoztam, rengeteg kérdésre tudott pontos választ adni. Nagyon kedves és végtelenül türelmes volt velünk.
A tájak csodásak, az emberek fantasztikusak, és teljesen megnyugtat az élmény.
Bár pihenni mentünk, nem sokat sikerült, de annál jobban esett, mikor végre sikerült.
Köszönöm ezt a csodálatos élményt.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Tatabánya
5.0
Az idegenvezetőnk felkészült, udvarias, segítőkész volt, az autóbusz vezetője szintén.
Mindennel meg voltam elégedve, csodálatos élményekkel gazdagodtam.
Köszönöm Mindenkinek a munkáját.
Csíksomlyói búcsú

Csíksomlyói búcsú - Székelyföld - Dél-Erdély

Budapest
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat!
Elsősorban kiváló volt az idegenvezetőnk,aki szívét-lelkét is beleadta,nemcsak tudását.
Nagyon meg voltunk elégedve a két sofőrünkkel,akik biztonságosan vezettek és kedvesek és előzékenyek voltak.Nagyon jó volt a "falusi túrizmus".Fantasztikusan jó
reggeli és vacsorák vártak minket! a háziak nagyon kedvesek voltak!
Amit hibának tartottunk,hogy a túlzsúfolt program miatt mindenki elfáradt,este későn
értünk a szálláshelyre és néha 21h után volt a késői vacsora. Talán kevesebb programmal többet láttunk volna,túl sok volt a buszozás és a rohanás! Ez nem csak a
mi véleményünk volt! Különben csodás volt a búcsú, a várak,a városok,de ennyi napba ez nem fér bele./Szerintünk/ Csak azért írtam le azt is,amit hibának találtam,mert amúgy
nagyon jól éreztük magunkat,a dícséreteket az elején leírtam.
Köszönjük szépen mindenkinek, az utazási irodának is!
Csíksomlyói búcsú

Csíksomlyói búcsú - Székelyföld - Dél-Erdély

Budapest, XXI. kerület
4.2
A rendkívül zsúfolt programot a gyakorlott és nagy tudású túravezető valamint a megbízható és ügyes sofőrök segítségével tudta a szerencsére jól együttműködő idegenekből álló csapat végigcsinálni. Hatalmas élmény volt, ennyi városból kapni 1-1 benyomást, 6 nap alatt megnézni Erdély legszebb tájait,és még a Csíksomlyói búcsúban is résztvenni.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Veresegyház
4.8
Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Lukács Attila idegenvezetőnknek kimagasló teljesítményéért,széleskörű tájékozottságáért,lelkes munkájáért! Az Erdély Kincsei május 22-26.-i utunk során tapasztaltak alapján.Köszönet az autóbusz vezetőnek Gábornak is, aki nagy rutinnal, és helyismerettel rendelkezve biztonságosan vezette végig az utat. Segítőkész, előzékeny volt mindenkivel.Csodálatos utazáson vettünk részt, kitűnő programszervezésben volt részünk,felejthetetlen élményekkel tértünk haza! Minden jót kívánunk, üdvözlettel: Sz. Katalin és T.Lajos
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Sárbogárd
4.8
Az utazás során nagyon jól éreztük magunkat! A programok nagyon jók voltak! A túravezető nagyon nagy tudással rendelkezik,sok új dolgot is hallottunk,szuper volt! A busz kényelmes volt,a sósör biztonságban eljuttatott bennünket minden hova! köszönjük mindkettőjüknek. Az utat mindenkinek ajánlom.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Budapest
4.8
Érdekes tartalmas program! Felkészült jó szervezőkészségű túravezető. Biztonságos ügyes autóbusz vezetővel. Teljes mértékben elégedettek voltunk.
5 napos buszos körutazás Erdélyben

Erdély Kincsei

Fadd
5.0
Nagyon szép és szervezett volt az utazásunk !!
Mindennel meg voltunk elégedve !!
Jó volt a busz vezető !!
HÁT AZ IDEGEN VEZETŐ TÖKÉLETESEN JÓ VOLT !! Leges leg csillagosabb 5****
NAGYON ELÉGEDETTEK VOLTUNK !! Köszönjük a szép élményeket !!


További sok szép utazást kívánunk önöknek ! És nagyon sok utast !!
Üdvözlettel Rácz család !!

Szilveszter Erdélyben

Debrecen
5.0
Szívből ajánlom ezt az utat. Egyszerre kulináris, kulturális kirándulás.

Barangolás a székely magyarok földjén

EGER
4.2
Nagyon jó volt az egész kirándulás.Sok érdekes dolgot megismertünk.Nagyon jól éreztük magunkat a Székely magyarok között, olyan mintha nem is Romániában lettünk volna.

Egyetlen egy gondunk volt: Az autóbusz Budapestről indult, és a kora reggeli, és a késő esti érkezés miatt nehéz volt megoldani az utazást Egerből.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!