vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

10 ellenállhatatlan érv, amiért érdemes Franciaországban síelni!

Franciaországban vannak a világ legnagyobb sípályarendszerei, amelyek kitűnően felszereltek és emellett a legolcsóbbak is. Aki igazán szeret síelni, az Franciaországot választja. Ha megnézzük a többi ország árait és a francia síterepekét kiderül, olcsóbban lehet szállást bérelni és síbérletet venni a legjobb felszereltség mellett, mint más országokban. Az tény, hogy a terepek messzebb találhatóak Magyarországtól, de végig autópálya vezet a csomópontokig, ahonnan elérhetőek a síterepek. Buszon utazni pedig nem is olyan kellemetlen, mivel nem kell vezetni, viszont lehet enni, inni és bulizni.
Vélemények, értékelések
4.4
14 értékelés alapján

A svájci Alpok legszebb útjain

Szentendre
4.8
Az idegenvezető felkészültsége, profizmusa emelte az út értékét. Még a tini fiam is levette a fejéről a fülhallgatót, amikor Miklós beszélni kezdett, valamint azt szeretné, ha az iskolában is ilyen tanárai lennének. Szerintem ez mindent elmond.
Az út egyébként nagyon tartalmas és színvonalas, bár kissé fárasztó volt. Ez azonban abszolút arányban volt a látnivalók mennyiségével.

A svájci Alpok legszebb útjain

Szlovákia
4.8
Kicsit sem bántam meg, hogy befizettem erre a körutazásra, fantasztikusan szép tájakon jártunk, és az idegenvezetőnk is elsőosztályú volt, humoros, figyelmes, és jól informált,a sofőröket szintén dicséret illeti, nagyon rutinosan vezettek,pontosak voltak.Szóval egy nagy köszönöm mindenért!

A svájci Alpok legszebb útjain

Budapest
4.6
Az idegen vezetőnk nagyon jó volt. A program szintén, az utazás fárasztó volt ugyan de az nem az Iroda hibája. Régi utasa vagyok az Irodának, remélem még leszek is.

A svájci Alpok legszebb útjain

Csatka
4.4
<szöveg nélkül>

A svájci Alpok legszebb útjain

(állandó: Sydney) Vecsés
4.4
Nincs kifogásom

A svájci Alpok legszebb útjain

Vác
4.0
xxx

4.2
Mindhárom túravezető remek srác! Attila nagyon jó szervező volt. A programról annyit, hogy talán több Mont-Blanc napot tennék bele. A hőség miatt javasolnám, hogy ez az út jobb lenne szeptemberben vagy májusban. Egyébként nagyon jó volt minden. A busz is kényelmes volt.

4.6
Nem mindig ragaszkodnék a központtól legtávolabbi kempinghez, mert az a legolcsóbb. Néhány euróval több részvételi díj szerintem senkit sem vágnak földhöz, és az iroda versenyképességét sem csökkentené. Ugyanakkor az esti városnézést, bevásárlást, esetleges tengeri fürdőzést, étkezést megkönnyítené, ha a fáradt túrázónak nem kéne oda-vissza a centrumba letekerni vagy 4 km-t. Mondókám a Ligur tenger menti kempingre vonatkozik.
Megragadom az alkalmat, hogy megköszönjem a kiváló buszülőhely beosztást, amelyet az iroda ígéretének megfelelően az idén immár másodszor teljesít!
Köszönjük a felejthetetlen élményeket!

4.4
A Szállás oszlopban csak azért adtam "elfogadható" értékelést, mert a sátor, camping, közös zuhanyozók nem tartoznak a kedvenceim közé, de természetesen ennek tudatában vállaltam az utat és a rengeteg feledhetetlen élmény elnyomta ezt az egyetlen apróságot. Köszönöm!

4.2
Először is: végig biztonságban éreztem magam, a túravezetők és a sofőrök is felkészültek és készségesek voltak. Ezt nagyra értékelem, és ezúton is köszönöm!
A program első fele sokkal jobban tetszett, lendületesebb, gördülékenyebb volt. A toszkán városnézések néhol túl hosszúra nyúltak, a szabad programok helyett jobban élveztem volna egy-egy nevezetesség tüzetesebb megtekintését, szakszerű vezetéssel. (persze azt is tudom, hogy nem idegenvezetők, hanem túravezetők voltak a srácok...) Továbbá az épített látnivalók helyett Toszkána természeti kincseit is szívesebben felfedeztem volna. De ez persz szubjektív vélemény, és már csak utólag gondolom mindezt, hiszen túrán pontosan azt kaptuk, ami a programban le volt írva. Cinque terre pl szuper volt, ott éreztem ideálisnak az egyensúlyat a városnézés és az aktív pihenés között.
Összességében tetszett az út, máskor is szívesen megyek az Utazom csapatával.

4.2
Nagyon jól éreztem magam ezen az úton is, csodás helyeken (-hegyeken) jártunk ismét. Egy kicsivel több túrázás még jó lett volna a programban és természetesen még maradtam volna pár napot.
A túravezetéssel kapcsolatban megjegyezném, hogy véleményem szerint Péter túravezetőnek az utasokkal való kommunikáció terén erősítésre van szüksége. (Valamint eddig sem felejtettem volna el Szécsi Pál nagy slágerének jellegzetes részletét: a viharként tombol már a messzi távol-t, de ezek után már biztosan nem fogom... :-))

4.2
Bár semmi nem volt meglepetés, minden korrektul előre ismertetve volt, mégis így utólag illetve közben azt gondoltam, hogy kevesebb városlátogatás és több hegyi program illetve aktívkodás nekem személyesen jobban esett volna - de amúgy minden teljesen kiszámítható, biztonságos és korrekt volt! Köszönet érte!

4.4
Túravezetőnk, Attila első pillanattól az utolsóig nagyszerűen helytállt. Mindig kedves, energikus és határozott volt. És végtelenül türelmes. A programok jól szervezettek voltak, mindig megfelelő mértékű szabadidőt biztosítottak számunkra. Ami hátrány talán, hogy a kempingek kicsit messze voltak a központoktól, de ezt leszámítva nem lehet szavunk panaszra. A busztársaság is nagyon korrekt volt.

4.4
Az Attila és az András nagyon jó fejek voltak, és köszönet a munkájukért! Rájöttem, van még mit edzenem magamon, mert a hegycsúcsok még várnak rám!:))
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!