Szűrők
pl. Ciprus, Bécs stb...
Indulás ideje:
Naptár
találat

A Maya Riviérán, egész évben élvezheti a trópusi, nyárias időjárást. Saját szervezésű ajánlataink minőségi szolgáltatásokat biztosítanak családok, párok, nászutasok részére egyaránt. Magyar nyelvű fakultatív programok, kirándulások is elérhetők.
Áraink minden költségét tartalmaznak (repülőjegyet, szállást, ellátást, transzfert). Ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keres vagy másik időpont lenne megfelelő, kérjen személyre szabott ajánlatot, írjon nekünk itt!   

Részletes találati lista
Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!

Tulum: A fehér homokbuckák, a mélykék és türkiz színeit váltogató tenger, szolid hullámok, pálmafák, bambuszból összetákolt házikók = ez Zazil-kin, a két éjszakán át tartó szállásunk. Közös vacsora után felfedeztünk a szomszéd bár "Happy our"-ját s rögtön pörögtek a Pinacolada, Caipirinha, Kubalibre koktélok, egész jó ízűek, s hamar hatásosak voltak. Rögtönzött tánc a bár teraszán, ami aztán a tengerparton folytatódott tábortűz kíséretében, addig amíg a parti őr csendre nem kárhoztatta a...

Olvasson tovább! >>>

Kemény, 29 órás út után megérkezünk a Yucatán-félsziget fővárosába, Cancúnba, a közép-amerikai földnyelv, talán legnépszerűbb nyaraló övezetébe.
Fürdés a hullámokban, pihenés, (gyönyörű, színek es fények) napozás után irány Palenque. Éjszakai buszjárattal 12 óra az út.

Palenque az egyik legjelentősebb maja város a félszigeten. Itt találták meg Pacal király halotti, -jade kőből készült- maszkját a feliratok templomában. A nap, a leveles-kereszt, a kereszt piramisának...

Olvasson tovább! >>>

A világhírű útikönyvsorozat, a Lonely Planet szerkesztői minden év végén összeállítják a jövő év legjobbnak ígérkező úti céljait. A személyes tapasztalatokon túl figyelembe veszik az adott évi eseményeket, az ár-érték arányt és persze azt a megmagyarázhatatlan pluszt, amiért mindenképp érdemes felkeresni az adott országot, régiót vagy várost.

Párizs (Fotó: molineli)

...

Olvasson tovább! >>>
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!