vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Vélemények, értékelések
3.9
11 értékelés alapján

Hotel Dolmen Resort **** Qawra

Szeghalom
5.0
Minden nagyon jó volt!
Köszönjük!

Hotel Dolmen Resort **** Qawra

Újlengyel
4.6
5 éjszakát töltöttünk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. A reggeli bőséges volt. Minden igényt kielégített. A személyzet nagyon kedves és segítőkesz. A szálloda nagyon jó helyen van. Közel a buszpályaudvar. Mindent könnyen el lehet érni. Ha visszatérünk Máltára, akkor csakis ebbe a szállodába.

Hotel Dolmen Resort **** Qawra

Miskolc
4.0
Nagyon jó volt minden, kiváve, hogy nem találkoztunk az utazási iroda kihelyezett illetékesével. A hely gyönyörű csak koszos

Hotel Dolmen Resort **** Qawra

Csobánka
4.8
Családom részére egy nagyon jó választás volt 1 hetet itt tölteni. A sós tenger mellett különösen fontos volt az édes-vízi medence, amiből itt nem volt hiány. Az animátorok pedig mindent megtettek, hogy a változatos programokkal jól érezhessük megunkat.

Hotel Coral *** Buggiba

Pilis
1.7
Zajos, gyenge légkondi, forró szoba, pocsék fürdőszoba.

Hotel Coral *** Buggiba

Budapest, XIV. kerület
3.5
A szoba infrastruktúra régi és rossz állapotú. (ágy, ágynemű, légkondicionáló, wc )
A személyzet kedvessége és segítőkészsége kiemelkedő.

Hotel Coral *** Buggiba

Budapest, VII. kerület
4.2
<szöveg nélkül>

Hotel Coral *** Buggiba

Pécs
4.2
<szöveg nélkül>

Hotel Coral *** Buggiba

Csömör
4.2
<szöveg nélkül>

Hotel Coral *** Buggiba

Budapest, XVI. kerület
4.2
Hotel Coral helyett a Santana hotelben kaptunk szobát. Ez rendben volt. A személyzet kedves, az étkezés rendben, megfelelő volt. A szobában a központi légkondi nem hűtött megfelelően, szóvá is tettük, de azt mondták ez így normálisan működik. Kint kevésbé volt meleg mint bent!!! Az éjszaka nem lehetett aludni a meleg miatt. A szoba (1. emelet)mellékutcára nézett, és zajos volt. A szálló beszállítói a szoba alatt pakoltak minden reggel 6-tól, utcán építkezési zaj. A tető medencét csak reggel 8-tól lehetett használni.

The Buggiba Hotel ** superior Buggiba

Budapest
2.8
Mindent összevetve olyan pároknak ajánlom, akik az ott töltött idő alatt, vagy szervezetten, vagy egyénileg járják be a szigetet. Azoknak ajánlom, akik aludni járnak "haza" a szállodába. Kicsit kacskaringós, mire az ember lejut a partra a szállodától, de ha egyszer megjegyzi, már nincs gond. A reggeli tükrözi az ár/érték arányt, mi onnan tudtuk a fordulónapokat, hogy főtt tojás helyett rántotta volt, ezen kívül minden más kaja ugyanaz maradt (Péksütik, 2 féle felvágott, 2 féle sajt, 2 féle zöldség, 2 féle gyümölcs). Rendes kávé NINCS,csak gépi, Brühühü :'(! . A szoba: A végletekig, de még a jó ízlés határáig leegyszerűsített szobák. Két külön ágy összetolva "franciaágyképzésileg", ülő alkalmatosság az erkélyen található 2 db fröccsöntött műanyag szék, légkondi van. Egész Máltára jellemző az ivóvíz hiány, emiatt gazdaságosan bánnak a tisztított vízzel. De ha ehhez még hozzáveszem (hogy spéci a mi szobánkban), a rötyit hatszor kellett lehúzni, hogy egyszer levigye a haszonanyagot, akkor ezt a "gazdaságosságot" elhanyagoltnak tekinthetjük. Mindezek mellett a zuhany/csapvíz nyomása elég alacsony, kevés víz jön és csiga-tempóval. Dehát, lassú víz testet mos. A fürdőben nem keverő szelepes, hanem osztott, hideg/meleg kombós csap, dupla kifolyóval nyújtja a fizika csodáját, 1. Nyisd meg, 2. Keverd össze, 3. Használd. alapon:)! A weblap képei a szobákról tökéletesen megfelelnek a valóságnak! Az árért cserébe remek a hotel, remek a szoba, még a reggeli is. Olyan párok/családok, akik pezsegnek, mennek ide-oda, tökéletes, de arra, hogy az ember naphosszat a szállodában legyen, arra szerintem nem megfelelő (kivéve ha az illető bírja a napot és a meleget, akkor kihencseredik a medence partjára, amiben az egy négyzetméterre jutó vendégek száma extrapolálhatatlanul nagy mennyiségű). De persze, mindez így van jól, ennek pont ilyennek kell lennie. Mindenki próbálja ki egyszer!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!