vélemények, olvasnivalók, élménybeszámolók, látnivalók, fényképek

Nyaralás Törökországban - Antalya szépségei

Törökország: változatos vidék Európa és Ázsia határán. Változatos tájak, egzotikus kulturális hagyományok, ókori emlékek, határtalan hegységek és hatalmas tavak, illetve mediterrán partvidékek otthona ez az ország, ahová mindenképpen érdemes ellátogatni. Anatólia száraz fennsíkjai, Kappadókia mesevilága, Isztambul fűszeres varázsa mind-mind csak egy szilánk ebből a csodálatosan szép és izgalmas utazásból. [utazom:csikkep:61892] A most következő kisfilm Antalya környékét és építészeti emlékeit, egyedi hangultát mutatja be: Turkey 2012 - a Week to remember from Daniel Thurau on Vimeo.
Vélemények, értékelések
4.5
20 értékelés alapján

Hotel Barut Hemera ***** Side

Budapest, XXI. kerület
4.9
Szolid luxus. Kedves személyzet a gyönyörű kertben lévő szállodában. Az ételek minősége, mennyisége nem hagy kivetni valót, szinte egész nap van lehetőség étkezésre a magas minőség ételekből, italokból.
Az első szobánk a gazdasági bejárat fölött volt. Zajos volt éjszaka, így kértünk szoba cserét, amit azonnal teljestettek. Egy csendes, nyugodt családi szobát kaptunk.
Mindennel meg voltunk elégedve, és remélem a Barut szállodalánc hotelei továbbra is a kínálatban maradnak.

Hotel Queen's Park Le Jardin ***** Kemer

4.1
<szöveg nélkül>

Hotel Justiniano Deluxe Resort ***** Alanya

Budapest
5.0
Igazi paradicsom, csodás környezet, kedves személyzet, szolgálatkészek és alázatosak. A vendégek összetétele 90% orosz. Az ételek nagyon választékosak és rendkívül ízletesek. Élveztük...

Hotel Hedef Rose Garden **** Antalya

Budapest.
4.5
A szobával, a szállodai ellátással meg voltunk elégedve. Külön kiemelem a nagy uszómedencét és körülötte a rendezett és tisztán tartott területet. A személyzet rendkívül figyelmes, kedves. A tengerparti rész lehetne rendezettebb, az kissé elhanygolt. Minden csak oroszul van kiírva, kiírhatnák angolul is.

Hotel Adalya Elite ***** Antalya

4.8
Az étteremre azért nem adtam maximumot, mert annak ellenére, hogy rengeteg lehetőség van leülni az épületen belül, jónéhány asztal kint is van, mégis mindig “vadászni” kellett a szabad asztalokat. Ez nem tetszett egyáltalán.
Az alvás minőséget pedig a szomszéd szobából hangosan áthallatszó tévézés zavarta az éjszaka kellős közepén.
Összességében csodálatos volt, de nekünk sok is ugyanakkor. Gyermekes családoknak szerintem jobban megfelel, mint nyugodt pihenésre vágyóknak.

Club Hotel Sera ***** Antalya

Budapest
4.5
Várakozáson felüli élmények és ételek

Hotel Delphin BE Grand Resort ***** Antalya

Kecskemét
4.9
Minden nagyon jó volt.

Club Hotel Sera ***** Antalya

Pécs
3.6
A HOTEL és környezete csodaszép.Sok a szórakozási lehetőség.A tenger part varázslatos,a medencék is jók.Az éttermek ételválasztéka nagy és finom- ízletes,mindenki meg tudja találni a neki tetszőt. Viszont a Club-Hotel épülete elavult,minden nap elromlott valami. A javításért többször kellett szólni,nagy nehézségek árán veszekedés után javították a hajszárítót.Mások szobájában a TV romlott el, máshol a minibár,másnap este a földszinten volt dugulás.A takarítás is hagy némi kívánni valót...előző vendég zoknija, cigi-csikkje a balkonon,előző vendégtől chips a szőnyegen stb.A személyzet sem túl barátságos, nem segítőkész.
Ezektől az apróságoktól eltekintve nagyon jól éreztük magunkat,csodálatos nyaralás volt.Kiemelnénk utolsó esténken a Török estet,nagyon színvonalas előadás volt,örökre szép emlék marad.

Isztambultól Antályáig

Csákvár
4.8
Nagyon szép utunk volt. Jól szervezett, kiváló idengenvezetővel és jó ellátással. Mindenkinek ajánlani tudom. Jó csapat volt.

Hotel Emir Fosse Beach *** Alanya

Dunakeszi
4.0
Szeptember 11-18. Hotel Emir Fosse Beach, Alanya


- Érkezésünk éjjel fél 2-re sikeredett, sajnos busszal kellett jönnünk jó 130 km-t (miért nem ott rakott le a gép, Anyalában?), viszont kaptunk egy kis hideg vacsorát, kedves gesztus a vendéglátóktól, igen jól esett.

- A felszolgáló személyzet rendkívül kedves, figyelmes. Tiszták, csinosak a fiúk, szorgalmasak, mosolygósak.

- Az ételek (bravó, séf!) nagyon finomak, bőséges a választék, friss minden. Az italokat bő választékban kaptuk, jóleső, hűs hőmérsékleten. Finom volt a kávé, a tea is. Az étkező helyiségek ragyogó tisztán tartottak.

- Meghirdették a Pamukkale kirándulást - emiatt jöttem - , itt derült ki, 700 km-nyire van :( Nem kellene bevenni a fakultatívok közé.

- Az animátor az ígért karaoke helyett gyerekműsort adott, másnap is.

- A szoba áramellátása egységes, leoltani csak a mennyezeti világítást nem lehet. Jó lenne megoldani.

- Egy hét alatt csak egyszer takarítottak, hiába kértük; a szemetet is csak kérésre vitték el. Kérni kellett toalettpapírt.

- Jó lenne egy erősebb wifi ennyi embernek.

MINDENT ÖSSZEVETVE POMPÁSAN ÉREZTÜK MAGUNKAT :)

Hotel Vikingen Infinity ***** Alanya

Budapest
3.8
Csak a nyüzsgést szeretőknek ajánlom. Rengetek gyerek, 2000 vendég Személyzet nagyon kevés. Tele orosszal és talpas törökkel, akik nagyon egyszerűek. Életmentők a parton összeverekednek az oroszokkal, étteremben versenyfutás az ételéért ami a végére elfogy. A medencéknél évezhetetlen a nyarlás a tömeg miatt.

Ár érték arányban ennél sokkal jobb szállodák vannak a török partokon.

Hotel Alaiye Resort & Spa ***** Alanya

Budapest, V. kerület
5.0
Meglepően magas színvonalú szálloda, gyönyörűen ápolt környezet és kristálytiszta tenger. Maximálisan elégedettek voltunk az ételek minőségével, a választékkal, a tisztasággal. A napágyak száma is elégséges, mindenkinek jut hely.
Egyedüli negatívum, hogy a wifi szinte használhatatlan, szinte csak kora hajnalban működik.

Hotel Dizalya Palm Garden ***** Alanya

Miskolc
4.0
Összességében jól éreztük magunkat, de volt pár zavaró, sőt bosszantó körülmény. Egy családként érkeztünk, ennek ellenére nemhogy két szomszédos szobában helyeztek el bennünket, még csak nem is egy szinten, hanem külön épülettömbben. Ezt kifogásoltuk is a helyszínen, nem tudom ki volt benne a ludas, az utazási iroda,vagy a hotel. Eleinte hitegettek, hogy próbálnak segíteni, később sajnálkozva ugyan de elutasítottak. A víz nem iható lévén a fogmosást is ásványvízzel kellett megoldani. Ennek ellenére, bár nem tudni, hogy a víz vagy esetleg a konyha miatt, a család valamennyi tagja átesett egy hányás-hasmenéssel járó rosszulléten. Az itthonról vitt gyógyszerek mellett szerencsére 1-2 nap alatt lezajlott. Egyébként a személyzet zöme készséges, kedves volt. Az ételekről: leves csak kétféle, majdnem mindíg ugyanaz, a főételek is elég egysíkúak voltak ízre, bár különfélék, viszonylag kevés "európai" fogás, sütikínálat bőséges, gyümölcs választék szűkös. Italok bőségesek, széles palettával. A környezet kívül-belül szépen ápolt és igényes volt. A fakultatív kirándulások jól sikerültek. A telepített idegenvezetők készségesek, kedvesek voltak. A vendégek döntő zöme orosz anyanyelvű, többségük intelligens.
Egyszóval jó volt, de annyira azért nem, hogy csak oda vágyjunk vissza.

Hotel Vikingen Infinity ***** Alanya

Mogyoród
5.0
Egy fantasztikus hetet töltöttünk ebben a szállodában.
Elvárások nélkül érkeztünk, mondjuk azért az 5* és az all inclusive mutatott valamit. Először is: a Hotel kb. 90percre van a reptértől. A szálloda kívülről belülről lenyűgöző. Csodálatos. Mi konkrétan elájultunk tőle. Ultra bőséges választék mindenből, finomabbnál finomabb ételek, italok. A medencék szuperek, csúszdák imádnivalóak, az időjárás (július) extra meleg. Személyzet kedves, normális, de sok alkalmazott csak törökül beszél. De azért kedvesek. Az idegenvezető kifejezetten odafigyelő volt, ritka az ilyen, nagyon kedves volt. A tengeri kilátású szoba közelebb van a gyorsforgalmi úthoz(picit behallani a közlekedést), a tájra néző messzebb(teljes csend). Saját shop-ja van, ahol nagyon nagyon jó árak vannak (bazár viszonylatban is)
Egy dolog nem volt jó, egy hibát elkövettünk: Csak egy hétre mentünk...
Mindenkinek ajánlom, szuper volt!

Hotel Serenis ***** Side

Budapest IX.
5.0
Minden nagyon szép volt és jó. Viszont az internet elérhetősége kritikán aluli. Csak a szálloda halljában volt ingyenes wifi, amit minél többen használtak annál rosszabb minőségű volt. Illetve a hétre lehetett venni 20 EURO-ért netet, de nem érte meg, ugyanolyan borzalmas volt mint az ingyenes wifi

Hotel Sealife Family Resort ***** Antalya

Zalaegerszeg
5.0
Tökéletes ellátás egy tökéletes helyen. Profi animáció. Kiváló hangulat

Hotel Emir Fosse Beach *** Alanya

Győr
4.0
Alanya gyönyörű. Szívesen elmennenk máskor is. Az étel kritikán aluli volt. Ebbe a szállodába többször nem fogunk menni. Üdvözlettel. Zsuzsa.

Hotel Serenis ***** Side

Rétság
4.8
Csodálatos volt, Csak jót tudok írni mindenről.
Mindent elárul ha azt mondom, hogy jövőre is vissza megyek!

Hotel Sultan of Side ***** Side

Abasár
4.9
Kedvező áron tudtuk a hotelt igénybevenni, így az ár-érték arány nagyon jó lett. Gyönyörű szálloda, a szoba és a fürdőszoba is az öt csillagos szinvonalat tükrözte. A tisztaság mindenhol kifogástalan volt, a szálloda, a szálloda kertje, a külső helyiségek, a medence terek makulátlan tiszták mindenütt. Kellemes, fákkal árnyékolt területek is vannak. A fő medence gyakorlatilag az a medence, ahol a nagyobb gyerekek, felnőttek együtt szórakozhatnak, itt a víz mélysége 145 cm. Az animátorok ügyesek, lelkesek, könnyen ráveszik a vendégeket a játékok részvételére, nagy jó oldott hangulatot tudnak teremteni. E medence mellett van közvetlenül, de balesetmentesen elválasztva a pici gyerekek pancsolója. A következő medence csúszdás medence. Majd egy másik udvar részen van még egy nagy medence, ahol úgy tapasztaltam csak felnőttek voltak, tehát ez egy csendesebb része a hotel kertjének. Az ételek rendkívül választékosak voltak, jellemzően kevesebb húsfélével, inkább a zöldségek különféle elkészítési módja volt jellemző, MInden finom volt és hangsúlyozom, hatalmas választék állt rendelkezésre. Leves két féle volt általában, paradicsom leves és leves paradicsomból. :-) Gyümölcsök, sajtok, szószok, szirupok, saláták elképesztő választékban és látványos tálalásban. A sütemények, torták szintén csodásan mutattak, a szivárvány összes színében pompázva, azonban 90%-ban puding töltelékkel voltak elkészíte. A helyi specialitások nekem túl mézesek voltak. Itt az étteremnél tapasztaltam az egyetlen kifogást a szállodával kapcsolatban, ugyanis az üdítő automaták mellé elkészített poharak tisztaságával volt probléma szinte minden nap, azt tapasztaltam, hogy ezt többen reklamálták is. Majdnem minden este volt műsor a szabadtéri szinpadon is. A part kb. 300 m-re van, gyönyörűen kiépített és rendben tartott homokos strand-rész áll rendelkezésre, Szívesen ajánlom a szállodát!

Hotel Ramada Plaza Antalya ***** Antalya

Budapest, XIV. kerület
4.3
Nagyon szep szalloda ,inkabb varosi mint tengerparti,csak mestersegegesen kialakitott nem konnyen megkozelitheto stegszeru resz vezet a tengerhez.
A kozos reszei elocsarnok,etterem,medencek es minde mas nagyon tiszta,a szobak takaritasa hagy nemi kivsnnivalot.
Az etel nagyon boseges,valtozatos es finom. Az etterem soha nem zsufolt es atobbi resz barok stb. is nagyon jo.
Ha valaki nem homokos tengerparti udulesre vagyik csak ajanlani tudom ,az ovaros ,uzletek 15 perc seta.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!