Szűrők
pl. Ciprus, Bécs, Balaton stb...
Indulás ideje:
Naptár
Kiutazás
A Hernád folyó és völgye Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik legjelentősebb ökológiai folyosója. Egymástól eltérő jellegű élőhelyeket köt össze. A tájegység jelentősebb települései: Encs és Szikszó.A Cserehát és a Zempléni-hegység között kanyargó Hernád népszerű a vízítúrázók körében. A folyó helyenként alacsony vize, erőt és ügyességet kívánó örvényei, állandóan változó magaspartjai egy pillanatra sem...

A Hernád folyó és völgye Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyik legjelentősebb ökológiai folyosója. Egymástól eltérő jellegű élőhelyeket köt össze. A tájegység jelentősebb települései: Encs és Szikszó.

A Cserehát és a Zempléni-hegység között kanyargó Hernád népszerű a vízítúrázók körében. A folyó helyenként alacsony vize, erőt és ügyességet kívánó örvényei, állandóan változó magaspartjai egy pillanatra sem engedik elmélázni a kajakban vagy kenuban ülőt.

A tájegység műemlékei közül kiemelkedik a szikszói gótikus református templom, a szintén gótikus hidasnémeti református templom, a forrói Kakas csárda, amely egykor postaállomás volt, és az ipartörténeti érdekességnek számító, 1908-ban épült gibárti törpevízmű.

A Hernád-völgy térkép
A Hernád-völgy cikkek

találat

A keresés az alábbi szűrőkkel nem hozott eredményt:

Töröld a nem kívánt szűrési feltételeket!

Nem találja amit keres?
Kérjen ajánlatot!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!