Párizs, Versailles, Disneyland II. (5 nap)

5 napos repülős körutazás Párizsban és környékén egésznapos kirándulás Eurodisney-be

Fedezd fel velünk a Szajna-parti város romantikus varázsát. Kávé és croissant illata, hangulatos, szűk kis utcácskák, csillogó butikok, fényűző épületek ejtenek rabul. Szinte lehetetlen választani a világszínvonalú múzeumok sokaságából, megszédít a kulturális programok végtelen tárháta. Párizs és környéke az igazi ínyencek találkozóhelye.

Alapár tartalmazza

A repülős uta­zást, a helyszínen az autóbuszos utazást, a 4 éj­sza­kai szál­lást regge­livel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a felsorolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést, de nem tartal­mazza a belé­pő­dí­ja­kat.

Alapár nem tartalmazza

Fakultatív programot, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, és a belépődíjakat, repülőtéri illetéket.

Hossz: 
5 nap
Szállás: 
szálloda
***
Program: 

1. nap: Reims, Párizs
A repülő­géppel érkező utasok Párizs központja felé menet, a belváros keleti részén, a Lyoni-pá­lya­ud­varnál csat­la­koznak a buszos csoporthoz. (Őket egy bérelt autó­busz szállítja a repülő­tértől a Lyoni-pá­lya­ud­varig.) Rövid autó­buszos vá­ros­né­zés (Diáknegyed, Luxem­bourg-kert, Luxembourg-palota, Sorbonne egyetem, Pantheon, Szt. Mihály útja stb.) után lá­to­ga­tás a Notre-Dame-ban, majd szabad program. Szál­lás Párizs elő­vá­ro­sában (4 éj). 

2. nap: Disneyland
Autóbusszal egész napos kirándulás a Párizs mel­let­ti Eurodisney-be, Európa vezető sza­bad­idő­parkjába.

3. nap: Párizs, Versailles
Kora délelőtt az autó­buszos vá­ros­né­zés foly­ta­tása Párizsban (Diadalív, Champs Elysées, Concorde tér, Tuileriák kertje stb.). Ezután a világ talán leggaz­dagabb múze­umába, a Louvre-ba láto­gatunk. A múzeum sok ezer műkincse közül a leghí­re­sebbek a Milói Vénusz (az ókori eszményi szépség megtes­te­sítője) és Leonardo da Vinci Mona Lisája. Délután XIV. Lajos (a Napkirály) fényűző palo­tá­jának, a Versailles-i kastélynak a meg­te­kin­té­se követ­kezik. Pompás belső termei ma is bizo­nyítják a francia királyok egykori mérhe­tetlen gaz­dagságát. Lehe­tőség sétára a gyönyörű parkban is. 
Fakultatív program: Az éj­sza­kai Párizs
Késő esti autó­buszos kirándulás Párizs sugár­útjain keresztül a város egyik leghí­resebb negye­débe, a Montmartre-ra. Séta a Festők terén és a Sacré Coeur bazi­likához.
A fakultatív program ára: 3.500 Ft (garantált in­du­lás).

4. nap: Párizs, Disneyland
A Disneyland kedvelőinek lehe­tő­ség egy újabb napot ott eltölteni (az autó­busz és idegen­ve­zetőnk a Pá­rizs­ban maradó utasokkal lesz, az idegen­ve­zető a metróig kíséri a Disneylandbe utazókat).
A Párizsban mara­dóknak szabad program, illetve ide­gen­ve­ze­tőnk­kel is­mer­ke­dés to­váb­bi ne­ve­zetes­sé­gekkel és híres mú­zeu­mokkal: a gótika csodá­jaként emle­getett Sainte-Chapelle (Szent Kápolna), az Orsay Múzeum – a XIX. század múzeuma a világ leg­gaz­dagabb impresszi­onista gyűjte­mé­nyével, Rodin Múzeum, Invalidusok temp­loma Napóleon mo­nu­men­tá­lis síremlékével, la Défense negyed szuper­modern építményei stb.

5. nap: Párizs
Délelőtt is­mer­ke­dés a várossal az Eiffel-toronyból, majd szabad program, vagy lehe­tő­ség hajó­ki­rán­du­lásra a Szajnán. Kora délután elutazás Párizsból. A repülő­géppel utazók a Lyoni-pá­lya­ud­varnál ki­száll­nak, számukra a délután hátra­lévő ré­szé­ben szabad program, majd késő délután egy bérelt autó­busz fogja őket a repülő­térre szállí­tani. Ide­gen­ve­zetőnk megmu­tatja a repülős utasoknak a pá­lya­ud­var csoma­gmegőrzőjét. Hazautazás

Figyelem: Párizsban és kör­nyé­kén a fontosabb ne­ve­zetes­sé­geket / mú­zeu­mokat csoportok részére előre be kell foglalni, ami egyes esetekben csak 1-2 hónappal a lá­to­ga­tás előtt lehet­séges. Ezért a programok sorrendje ezek vissza­iga­zo­lásának függ­vé­nyé­ben felcse­ré­lődhet.

Jelentkezés a buszos utazásra (7nap/6éj) az alábbi linken:
https://utazom.com/utazas/parizs-versailles-disneyland-ii-7-nap

Kapcsolódó cikkek

» Emlék Párizsból - Kovács Attila, 2017. június. 13
» Párizs mozgásban, második rész - Kovács Attila, 2016. június. 26
» Látnivalók Párizsban: az Eiffel-torony - Etédi Alexa, 2014. augusztus. 09
» A világ 10 leglátogatottabb látványossága - Etédi Alexa, 2013. július. 05
» Látnivalók Párizsban: a Pere Lachaise temető - Etédi Alexa, 2013. január. 10
» Látnivalók Párizsban: a Pompidou Központ - Etédi Alexa, 2013. január. 10
» Látnivalók Párizsban: a Moulin Rouge - Etédi Alexa, 2013. január. 10
» Látnivalók Párizsban: a Diadalív - Etédi Alexa, 2012. december. 04
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

Fakultatív program: Az éjszakai Párizs.
Késő esti autóbuszos kirándulás Párizs sugárútjain keresztül a város egyik leghíresebb negyedébe, a Montmartre-ra. Séta a Festők terén és a Sacré Coeur bazilikához.
A fakultatív program ára: 3.500 Ft/fő (garantált indulás).

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A repülős uta­zást, a helyszínen az autóbuszos utazást, a 4 éj­sza­kai szál­lást regge­livel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a felsorolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést, de nem tartal­mazza a belé­pő­dí­ja­kat.

Alapár nem tartalmazza: 

Fakultatív programot, betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, és a belépődíjakat, repülőtéri illetéket.

Kötelező költségek: 

BBP biztosítás megkötése utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők: (tájékoztató árak!)

Párizs
Eiffel-torony (3.szint) EUR 17,-
Sainte Chapelle EUR 10,-
Louvre EUR 15,-
Rodin Múzeum EUR 10,-
Orsay Múzeum EUR 12,-
Invalidusok temploma EUR 11,-
Versailles-i kastély EUR 18,-
Disneyland egynapos jegy EUR 75,- (felnőtt)
EUR 67,- (gyerek: 3-11 éves)

Figyelem: Az itt felsorolt múzeumlátogatásokon, sétahajózásokon stb. a részvétel nem kötelező, a helyszínen mindenki maga döntheti el, hogy részt kíván-e venni az adott programon.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti közvetlen repülőjárattal Párizsig és vissza, a helyszínen lég­kon­dicio­nált autó­busszal.

Szállás: 

4 éj­sza­ka Párizsban, 3 csil­la­gos szál­lo­dák­ban, kényelmes, kétágyas, für­dő­szo­bás szo­bák­ban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
Az alapár reggelit tartalmaz. További étkezéseket egyénileg lehet megoldani a helyszínen, vagy lehetőség van félpanziós ellátás befizetésére.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Franciaországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítás megkötése utazási feltétel! Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.

Felhívjuk kedves utasaink figyelmét, hogy az alábbi időpontok minde­gyike esetében az autó­buszos utazás helyett lehe­tő­ség van re­pü­lős utazás válasz­tá­sára is. A repü­lővel uta­zók a 2. nap kora délu­tán­jától a 6. nap kora délután­jáig tartóz­kodnak az autó­buszos cso­port­tal. Az Air France előzetes menet­rendje szerint a repü­lővel utazók a 2. napon kb. a déli órákban érkeznek meg Párizsba, illetve a 6. nap este indulnak el onnan. A talál­kozás a Fe­hér­vár Travel idegen­ve­ze­tőjével és az autó­busszal ér­ke­ző csoporttal Párizs központ­jában lesz (Lyoni-pá­lya­ud­var) a vá­ros­né­zés megkez­dése előtt. Reptéri transz­fert és asszisz­tenciát bizto­sítunk.

 

Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!