Szilveszter New Yorkban - csoportos utazás magyar idegenvezetéssel 2019.12.29.-2020.01.03.

Szilveszteri csoportos utazásunk alkalmával New Yorkba, az Egyesült Államok legnépesebb, legszínesebb és legsokoldalúbb városába kalauzoljuk Önt. A közvetlen járatnak köszönhetően gyorsan átszeljük az óceánt, és máris egy varázslatos világba csöppenünk: New York felhőkarcolói és ikonikus látnivalói között sétálhatunk, megcsodálhatjuk a város panorámáját a Hudson folyóról, barangolhatunk a téli álomát alvó, de még ilyenkor is nagy sétákra hívogató Central Parkban, elvegyülhetünk a Times Square forgatagában, este pedig egy színvonalas Broadway előadással koronázhatjuk meg igazán tartalmas napunkat. Tartson velünk az Új Világba, szilveszterezzen New York vibráló városában!
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Repülőjegy Budapest-New York-Budapest útvonalon, közvetlen járatokkal
Egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász
Transzferek és városnézések magyar idegenvezetéssel
Szükséges belépők a városnézések során
Öt éjszaka szállás a Fairfield by Marriott Hotelben, kétágyas szobában
Reggeli

Részvételi díj nem tartalmazza

Repülőtéri illeték
ESTA - elektronikus beutazási engedély
Útlemondási biztosítás
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás

Hossz: 
6 nap
Létszám: 
Minimum létszám: 20 fő.

Szállás

Négy éjszaka szállás a Fairfield by Marriott Hotelben, kétágyas szobában.
A részvételi díj franciaágyas szobában történő elhelyezés esetén érvényes, a külön ágyas szobák magasabb árkategóriába tartoznak.

Program: 

december 28. szombat
Elutazás Budapestről közvetlen járattal New Yorkba (16:30-20:30). Az útlevél ellenőrzés és a csomagok felvétele és után az idegenvezető várja a csoportot, majd külön busszal jutunk el a belvárosi szállodánkba. Este szabadidő.

december 29. vasárnap
Délelőtt gyalogos városnézésre indulunk idegenvezetőnkkel és felfedezzük a szálloda közelében fekvő nevezetességeket: elsétálunk az Empire State Buildinghez, majd a gyönyörű belsőépítészeti műremeknél, a Grand Centralnál (központi pályaudvar) időzünk. Továbbsétálunk a St. Patrick katedrálishoz és a Rockefeller Centerhez mielőtt elérjük a következő ikonikus helyszínt, a különösen éjszaka látványos Times Square-t. Innen sétálunk vissza a szállodához, majd délután a Central Parkot, „New York tüdejét” célozzuk meg. A közel 150 éves, sok filmből ismert park még télen is a helyiek kedvelt célpontja, ha kikapcsolódásról, sportról van szó.

december 30. hétfő
A mai napon busszal fedezzük fel Manhattan távolabbi városrészeit: elhaladunk az ENSZ székház, majd a Flatiron Building ("Vasalóház") mellett – a háromszög alakú épület a város egyik legrégebbi felhőkarcolója. Little Italyt (olasz-negyed) és Chinatownt (kínai-negyed) hátrahagyva New York egyik szimbólumánál, a Brooklyn hídnál állunk meg, majd a Wall Street felé vesszük az irányt, amely nem csak a metropolisz, de az egész világ üzleti központja is. A Battery Park – a felhőkarcoló-rengeteg és a víz közé ékelődő park – után a következő állomásunk az egykori World Trade Center helyén magasodó és annak emléket állító Freedom Tower. A dokkok mellett végigbuszozva érjük el a kikötőt, ahonnan egy másfél órás hajózásra indulunk, hogy a vízről is megcsodáljuk Manhattan páratlan látképét. Este visszasétálunk a szállodába, majd szabadidő.

december 31. kedd
Egész nap szabadidő, lehetőség New York további felfedezésére egyénileg. Elsétálhatunk a Rockefeller Centerhez, melynek kilátója csodás panorámát nyújt; áthajózhatunk a Szabadság szoborhoz; bevethetjük magunkat a Macy's áruház forgatagába, korcsolyázhatunk a szabadtéri jégpályákon (Central Park, Bryant Park, Rockefeller Center) vagy felkereshetjük a világhírű Természettudományi Múzeumot, melynek gazdag gyűjteménye szinte egész napra tartalmas programot kínál. Este szilveszterezés a New York-i forgatagban.

január 1. szerda
Egész nap szabadidő New Yorkban. Az újév napján is nyitva tart a legtöbb nagyáruház (pl Macy's), a múzeumok egy része (pl. a Természettudományi Múzeum) és a szabadtéri jégpályák is, így bepótolhatjuk az előző napokon kimaradt élményeket

január 2. csütörtök
Délelőtt szabadidő, majd délután transzfer a repülőtérre magyar asszisztenciával. Hazautazás a LOT közvetlen járatával Budapestre (17:50 - másnap 08:25, éjszaka a repülőn).

január 3. péntek
Érkezés 8.25-kor.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» New York ősszel - csoportos városlátogatás magyar idegenvezetővel 2024.10.10-16. - 7 nap
» New York City - művészet és design ünnepi hangulatban - 6 nap
» Amerika Keleti Part - 13 nap
» A Keleti part örökségei, New York - Washington - 8 nap

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Broadway előadások: pl. Oroszlánkirály, Jégvarázs, My Fair Lady (jegyek a szabad helyek függvényében foglalhatók, kérje ajánlatunkat!)
Top of the Rock – Rockefeller Center kilátó (foglalás előre szükséges, ára 14 000 Ft/fő)
Szabadság szobor és Ellis Island hajójegy (foglalás előre szükséges, ára 7 000 Ft/fő)

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Repülőjegy Budapest-New York-Budapest útvonalon, közvetlen járatokkal
Egy feladott poggyász (max. 23 kg) és egy kézipoggyász
Transzferek és városnézések magyar idegenvezetéssel
Szükséges belépők a városnézések során
Öt éjszaka szállás a Fairfield by Marriott Hotelben, kétágyas szobában
Reggeli

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Repülőtéri illeték
ESTA - elektronikus beutazási engedély
Útlemondási biztosítás
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték: 139 000 Ft/fő
ESTA - elektronikus beutazási engedély
Útlemondási biztosítás

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő. Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Budapest-New York-Budapest útvonalon, közvetlen járatokkal

Étkezés: 

​Az alapár reggelis ellátást tartalmaz.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!