Három éj Velencében - barangolás egy mesevárosban és strandolás az Adriai-tengernél

4 napos buszos utazás Velence és környékén

Velence minden évszakban megannyi színben játszik, mint az egykor itt alkotó festők képei. Tengerzöld, homokbarna, galambszürke, márványfehér… a színek mögött megannyi érzés rejlik, amely a várost világszerte egyedülállóvá teszi.

Alapár tartalmazza

Az autó­bu­szos uta­zást, a kompátkelést Velence-Lido szigetére és vissza, a 3 éj­sza­kai szállást reggelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a felsorolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést

Alapár nem tartalmazza

Baleset, betegség, poggyász biztosítást, fakultatív programokat, helyi költségeket, velencei vaporettojegyet, és az idegenforgalmi adót.

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
***
Program: 

1. nap: Velence
Elutazás Bu­da­pest­ről reggel 6 órakor a Déli pá­lya­ud­vartól. Székesfe­hér­várról az autó­busz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagy­ka­ni­zsa – Tornyi­szent­mik­lós – Maribor – Ljubljana – Velence út­vo­na­lon. Érkezés Velen­cébe a délutáni órákban. Kompát­kelés Velence-Lido szige­tére az autó­busszal, a szál­lodai szobák elfog­lalása (3 éj). Esti séta a Szent Márk téren és kör­nyé­kén.

2. nap: Velence
Hajózás a Canal Grandén, a város főút­vonalán, ahol a leg­szebb paloták talál­hatók. Séta a városban, is­mer­ke­dés a város kü­lön­le­ges hangu­la­tával és leg­fon­to­sabb neve­zetes­sé­geivel (Frari temp­lom, Rialto híd, Szent Márk tér, Szent Márk-szé­kes­egy­ház, Campanile, Doge palota, Sóhajok hídja stb.). Lehe­tőség a világ­hírű Accademia képtár közös meg­te­kin­té­sé­re.

3. nap: Velence, Murano, Burano
Szabad program. Strandolás az Adriai-tengernél, illetve ba­ran­go­lás Velence siká­to­rain és csator­náin keresztül. Idegenvezetőnkkel ki­rán­du­lá­si lehe­tő­ség Murano és Burano szige­teire. Murano a híres velencei üveg­gyártás központja, Burano pedig egy bűbájos halász­falu a velencei lagú­nában.

4. nap: Padova
Kompátkelés az autó­busszal a száraz­földre. Délelőtt is­mer­ke­dés Padovával, Szent Antal váro­sával, a híres bazi­lika meg­te­kin­té­se, majd haza­uta­zás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagy­ka­ni­zsa – Siófok út­vo­na­lon. Érkezés Székesfe­hér­várra és Buda­pest­re a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Acqua alta Velencében - Kovács Attila, 2017. november. 20
» Képek Velencéből... - Kovács Attila, 2017. november. 09
» Velencében, gondolával - Kovács Attila, 2017. június. 08
» Egy csipetnyi Velence - Kovács Attila, 2016. október. 05
» Látnivalók Velencében: Murano-sziget - Etédi Alexa, 2015. november. 03
» Velencei látnivalók - Etédi Alexa, 2014. szeptember. 04
» Látnivalók Velencében: A Lido és Pellestrina - Etédi Alexa, 2014. augusztus. 22
» Látnivalók Velencében: A Dózse-palota és a börtönök - Etédi Alexa, 2014. augusztus. 15
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Az autó­bu­szos uta­zást, a kompátkelést Velence-Lido szigetére és vissza, a 3 éj­sza­kai szállást reggelivel, az út­le­mon­dá­si biz­to­sí­tást, a felsorolt progra­mo­kat és az ide­gen­ve­ze­tést

Alapár nem tartalmazza: 

Baleset, betegség, poggyász biztosítást, fakultatív programokat, helyi költségeket, velencei vaporettojegyet, és az idegenforgalmi adót.

Kötelező költségek: 

Idegenforgalmi adó.
BBP biztosítás megléte utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Idegenforgalmi adó: 8 EUR/fő

Belépődíjak.Az árak tájékoztató jellegűek!

Velence Frari templom EUR 3,-
Campanile (min. 20 fő esetén) EUR 4,-
Doge palota EUR 20,-
vaporetto (egy útra) EUR 7,50
vaporetto (24/48/72 órás bérlet) EUR 20,-/ 30,-/ 40,-

Figyelem: Az itt felsorolt múzeumlátogatásokon, sétahajózásokon stb. a részvétel nem kötelező, a helyszínen mindenki maga döntheti el, hogy részt kíván-e venni az adott programon.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indlás esetén a teljes részvételi díj fizetenő! 

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő. 

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal (WC, DVD, ital­auto­mata). Nincs éjszakai buszozás.

Szállás: 

3 éj­sza­ka egy 3 csil­la­gos szál­lo­dá­ban, 2-3 ágyas, fürdő­szo­bás, lég­kon­dicio­nált szobákban (tv, telefon). A szálloda Velence-Lido szigetének központjában található, ahonnan mind a ten­ger­par­ti strand, mind a vaporetto-állomás rövid sétával elérhető. A 10-20 percenként közlekedő vaporettókkal percek alatt Velence központjába, a Szent Márk térre lehet jutni.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz. (A haza­uta­zás reggelén a komp 7 óra körül indul, ezért a szálloda ezen a napon a reggelit hideg­cso­magként adja.) Ebédet vagy vacsorát a rész­vételi díj nem tar­tal­maz. (A szálloda kör­nyé­kén, illetve a meg­te­kin­tett ne­ve­zetes­sé­gek köze­lében több­féle ét­ke­zési lehe­tő­ség van, a ki­vá­lasz­tás­ban az ide­gen­ve­ze­tő ter­mé­sze­te­sen segít­sé­get nyújt.)
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Olaszországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!