Valentin-nap Rómában

4 napos városlátogatás repülővel és magyar idegenvezetéssel

Európa egyik legromantikusabb pezsgő életű fővárosába invitáljuk Önöket, egy hosszú hétvége eltöltésére. Alapos városnézés és a Vatikán felkeresése mellett egy páratlanul szép kirándulásnak is részese lehet Castelgandolfoba és a Tivoli kertekhez.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

utazást, szállás 3 éjszakára reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést a programok során.

Részvételi díj nem tartalmazza

repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, idegenforgalmi díjat, BBP biztosítást, árfolyam pótdíjat, fakultatív programok, valamit az egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Hossz: 
4 nap

Szállás

Princess Hotel: 4*-os színvonalas szálloda a nyüzsgő belvárostól távolabb található, jó közlekedési kapcsolata révén a központ viszont könnyen elérhető. Metróállomás: Cornelia 

Program: 

1. nap: utazás este Rómába, busztranszfer a szállodába

2. nap: egésznapos gyalogos városnézés helyi idegenvezetővel és irodánk idegenvezetőjével együtt (fakultatív):
Az ókori Róma nyomában: Forum Romanum (az egykori birodalom központja); Colosseum; Capitolium; Trajanus győzelmi oszlop; Császári diadalívek
A középkori és barokk Róma fénypontjai: Piazza Navona díszkútjai; Pantheon; Trevi-kút; Spanyol lépcső; Angyalvár a Sant. Angelo híddal; Victor Emanuel emlékmű  

3. nap: fakultatív barangolás Róma környékén, helyi idegenvezetéssel. Castelgandolfo –a pápa nyári rezidenciája díszkertekkel; Tivoli – Villa d’Este parkja szökőkútjaikkal és Hadrianus villájának romjai.
Alternatíva: Rómában egyéni programként: san Giovanni in Laterano reneszánsz katedrális; Villa Borghese, Trartevere negyed  

4. nap: Vatikán – a katolikus egyház központja. Vezetett (helyi idegenvezető) külön program során bejárjuk a Szent Péter teret és Bazilikát; megtekintjük a Vatikáni Múzeumot a világhírű Sixtusi Kápolnával (Michelangelo alkotása). Este transzfer a reptérre és utazás haza.

ROMA PASS ( 3 napos) Az utazáshoz ajánljuk T. Utasaink figyelmébe, mert ezáltal jelentős megtakarítást érhető el.
A kártya az alábbi lehetőségeket nyújtja:
3 napra minden helyi közlekedés
az első 2 műemlék ingyenesen látogatható
további belépők 15 % kedvezménnyel vásárolhatók meg.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:
» 4 napos városlátogatás Rómában - Hotel *** - 4 nap / 3 éj
» 5 napos városlátogatás Rómában - Hotel *** - 5 nap / 4 éj
» 4 napos városlátogatás Rómában - Hotel **** - 4 nap / 3 éj
» 6 napos városlátogatás Rómában - Hotel *** - 6 nap / 5 éj
» 4 napos városlátogatás Rómában - Hotel ***** - 4 nap / 3 éj

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Egész napos kulturális városnézés helyi vezetővel.
Egésznapos Tivoli-Castelgandolfo kirándulás, helyi vezetővel.
Vatikáni Múzeum belépővel, helyi vezetővel.

A fakultatív programok minimum 14 főtől indulnak.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

utazást, szállás 3 éjszakára reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést a programok során.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

repülőtéri illetéket, útlemondási biztosítást, idegenforgalmi díjat, BBP biztosítást, árfolyam pótdíjat, fakultatív programok, valamit az egyéb étkezéseket. A részvételi díj nem tartalmazza az esetlegesen felmerülő, kötelezően fizetendő árfolyam pótdíjat, melynek pontos mértékéről az ügyintézők adnak tájékoztatást a foglalást követően (az árfolyam pótdíj összege függ: az EUR árfolyamtól, a választott fakultatív programoktól és egyéb opciós költségektől).

Kötelező költségek: 

repülőtéri illeték
útlemondási biztosítás
árfolyam pótdíj
idegenforgalmi díj

Helyszíni költségek leírása: 

belépők, borravalók
idegenforgalmi díj
egyéb étkezések, személyes kiadások

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

 Wizz Air menetrendszerinti járatával: 2 főre 1 db 32 kg-os feladható poggyász. Kézipoggyász 10 kg/fő - ülés alá be kell férnie,  reptéri transzferek és az egész napos fakultatív kirándulás légkondicionált busszal történik, helyi közlekedés metróval, városi buszokkal – külön fizetendő 

Étkezés: 

a részvételi díj reggeli ellátást tartalmaz, felár ellenében vacsora (2 alkalommal) igényelhető.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!