Körutazás Olaszországban: Velence - Róma - Firenze

Körutazás Olaszországban (Velence - Róma - Firenze)

5 napos buszos körutazás Olaszországban

Buszos körutazás Olaszországban (Róma, Velence, Firenze): Róma valóban egy varázslatos város, mely ezer arcával ragadtat el bennünket. Séta közben az embernek olyan érzése támad, mintha a valódi történelembe térne vissza. Az Örök Város igazi csodákat rejt, egy alkalom talán nem is elég arra, hogy minden szépségével együtt feldogozzuk a hét dombra épült várost, ezért mindenképp érdemes egy érmét dobni a Trevi-kútba, hogy visszatérésünket bebiztosítsuk...

Főoldal Európa Olaszország Toszkána FirenzeKörutazás Olaszországban (Velence - Róma - Firenze)

Alapár tartalmazza

utazást autóbusszal, 4 éjszaka szállást kontinentális reggelivel, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, és a belépőjegyeket, útlemondási biztosítást (az út alapárának 1,5 %-a), idegenforgalmi adót.
Hossz: 
5 nap
Szállás: 
szálloda
***
Program: 

1. nap: Budapest-Velence
Kora reggeli indulásunkat követően a délutáni órákban érkezünk a Velence közeli szálláshelyre. Szabadprogram vagy kirándulási lehetőség bérelt hajóval Velencébe. Városnézésünk során megtekintjük a Sóhajok hídját, a velencei gótika remekművét, a Dózse Palotát, majd a híres Szent Márk teret, mely Napóleon szerint „Európa legszebb szalonja”. A Bazilika, a reneszánsz stílusban épült Óratorony, a Campanile megtekintése után elsétálunk a Rialtóhoz, majd rövid szabadidő. (Félpanzió esetén vacsora egy hangulatos vendéglőben.) Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban. (Ár: 30 EUR/fő)

2. nap: Róma
Utazás Róma irányába. Érkezés Rómába a délutáni órákban, gyalogos városnézésünk alkalmával a következő látnivalókat tekintjük meg: a Piazza di Spagna-n elterülő Spanyol lépcső a hajót formázó Fontana di Barcacciaval, Róma egyik legnagyobb és legismertebb szökőkútja, a Trevi kút, az ókori Róma impozáns hagyatéka, a Forum Romanum, és a Piazza Venezia, mely a város egyik földrajzi központja. Természetesen nem maradhat ki Róma jelképe, a Kolosszeum sem, melynek megtekintésével zárjuk mai programunkat. Szálláshely elfoglalása az esti órákban.

3. nap : Vatikán-Róma
Látogatás a Vatikánban. Lehetőség a Vatikáni múzeumok számtalan művészeti kincsének és a monumentális Szent Péter Bazilikának a megtekintésére részletes tárlatvezetéssel. (Ár: 45 EUR/fő*) Délután a következő látnivalók várnak ránk: Az Angyalvár, mely Mihály arkangyalról kapta a nevét, a Navona tér, ahol három gyönyörű szökőkút található és a Pantheon. Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

4. nap: Róma-Orvietó-Montecatini
Folytatjuk római barangolásunkat: a Szt. Pál Bazilika, az ókori Rómában különböző versenyek színhelyéül szolgáló Circus Maximus, a Santa Maria in Cosmedin és az Igazság Szája. Utazás Orvietóba. Séta a varázslatos középkori óvárosban a hangulatos kis utcákon. Megtekintjük az „Itália csodájának” nevezett csodás Dómot. Ezután kóstolót tartunk a híres orvietói borokból, ahol lehetőség van vásárlásra is. Továbbutazás a Firenze környéki szálláshelyre. Érkezés Montecatini Terme városába az esti órákban.

5. nap: Firenze-Budapest
Korai reggeli a szállodában, majd utazás Toszkána tartomány fővárosába , Firenzébe. Rövid gyalogos városnézés az Arno-parti Firenzében: Santa Croce, Piazza Signoria , Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Ponte Vecchio , Dóm-Keresztelőkápolna. Hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Magyarországra a késő éjszakai órákban.

Foglalását a helyek függvényében tudjuk véglegesíteni, melyről a jelentkezést követően szolgálhatunk bővebb információval.

Félpanziós felár: 15.000,-Ft/fő
Egyágyas felár: 20.000,-Ft

Kapcsolódó cikkek

» Vacsora a Dávid-szoborral húszezer euróért - Etédi Alexa, 2013. július. 22
» Látnivalók Velencében: Murano-sziget - Etédi Alexa, 2014. december. 19
» Képek Velencéből... - Kovács Attila, 2014. október. 02
» Látnivalók Rómában: Caracalla thermái - Sólyom Márk, 2014. szeptember. 30
» Velencei látnivalók - Etédi Alexa, 2014. szeptember. 04
Ennek a programnak jelenleg
nincs meghírdetett időpontja.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 
utazást autóbusszal, 4 éjszaka szállást kontinentális reggelivel, idegenvezetést.
Alapár nem tartalmazza: 
betegség-, baleset-, poggyászbiztosítást, és a belépőjegyeket, útlemondási biztosítást (az út alapárának 1,5 %-a), idegenforgalmi adót.
Kötelező költségek: 

Idegenforgalmi adó Montecatini: 1 - 1,4 EUR/fő/éj
Útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:

Velence fakultatív kirándulás: 30 EUR
Velence 10 éves korig: 15 EUR
Velence 14 éves korig 20 EUR
Orvietó felvonó: 3 EUR
Vatikán tárlatvezetéssel: 45 EUR
Vatikán 18 év alatt: 37 EUR
Róma tömegközl.: 6 EUR/nap
Firenze/S.Croce: 6 EUR
Orvietó Dóm+Brizio: 3 EUR
Forum+Colosseum 25 EUR
Forum+Colosseum 18 év alatt, 65 év felett: 13 EUR
Idegenforgalmi adó Montecatini: 1 - 1,4 EUR/fő/éj

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.

Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 
A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

 

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Az utazások modern, biztonságos és kényelmes, légkondicionált autóbuszokkal történnek, amelyek büfével, Wc-vel és DVD lejátszóval felszereltek. A Budapesti indulásoknál a találkozóhely programtól függően a Déli Pályaudvarnál, a Hotel Mercure Buda bejáratánál vagy a Hősök terén található, a részvételi jegyeken (3-4 nappal indulás előtt küldjük ki) megadott gyülekezési illetve indulási időpont szerint. (Fontos:Az adott indulási időponttól az utazások zavartalan bonyolítása érdekében eltérni nem tudunk!) Hosszabb autóbuszos utazások esetében a rendszeres időközönként (3-4 óra) megtartott 15-20 perces pihenők egyrészt a programok pontos időbeosztásához , másrészt pedig a nemzetközi előírásokhoz alkalmazkodnak, melyek betartása a programok pontos menetének alapfeltétele.

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
Balatonakarattya-Lukoil: 06:45
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
Balatonlelle-Marche: 07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20

Szállás: 

2 éj ***szálloda Jesolo környéke, illetve Montecatini Terme,
2 éj **** szálloda Mentana
Római szállás: a 4*-os szálloda Rómától keletre kb. 20 km-re, Mentana-ban található.

Étkezés: 
Az alapár kontinentális reggelit tartalmaz. További étkezéseket egyénileg lehet megoldani a helyszínen, vagy lehetőség van félpanziós ellátás befizetésére. Ennek ára: 15.000,- Ft/fő.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak Olaszországba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!