New York és a Niagara Vízesés

7 napos városlátogatás magyar idegenvezetéssel

New York, New York. A világ legfontosabb pénzügyi-gazdasági központja, mindannyiunk bakancslistás úti célja, filmekből és sorozatokból ismerős számtalan, világhírű látványossággal. New Yorkról mindenkinek él egy kép a fejében, a valóság azonban minden várakozást felülmúl: Csodálatos őskáosz fogad minket, mely hangos-színes-szagos, egyszerre nemzetközi és nagyon amerikai, és mely minden utcasarkon valami újjal, izgalmassal kecsegtet.
Utazásunk tortájára a habot Kanada adja: Testközelből tapasztaljuk meg a világ egyik legnagyszerűbb természeti csodáját, majd levezetünk a remek hangulatáról és nyitottságáról híres Toronto utcáin.

Alapár tartalmazza

Retúr repülőjegyet Budapestről turista osztályon, elhelyezést jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodai szobákban, közlekedést klimatizált kisbusszal, helyi- és állami adókat, magyar idegenvezetést a túra során, gazdag programajánlatot, transzfereket és belépőjegyek a leírás szerint.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetékeket, a további étkezéseket (étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap), kötelező borravalót helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 30 $ / fő, fakultatív programokat, kötelező útlemondási és a betegség- baleset és poggyászbiztosítás díját, ESTA engedélyt, személyes kiadásokat.

Hossz: 
7 nap 5éjszaka
Szállás: 
szálloda

Szállás

Jó minőségű és elhelyezkedésű hotel klimatizált 2 ágyas szobáiban.
Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Program: 

1. nap: Érkezés Manhattanbe
Utazás New Yorkba, majd érkezés a Manhattan szívében, remek helyen található hotelünkbe.

2. nap: Városnézés - Times Square, Broadway, Empire State, Building, Wall Street és High Line
Félnapos, buszos-gyalogos városnézéssel indul az út programja, melynek keretei között olyan világhírű látványosságokat tekinthetünk meg, mint a folyton nyüzsgő Times Square, a színjátszás világközpontjaként ismert Broadway, az ikonikus Empire State Building, az amerikai függetlenséget jelképező Szabadság-szobor. Idegenvezetőnk a New York-i poszterekről jól ismert Brooklyn hídhoz, a banki világ központjához, a Wall Streethez, és a 2001. szeptember 11-ei tragédia emlékhelyéhez, a 9/11 Memorialhoz is elkalauzol minket. Hab a tortán a helyiek kedvence, a High Line, egy régi ipari magasvasút pályáján épített nyilvános park meglátogatása lesz.

Fakultatív programjaink: Tegyen helikopteres sétarepülést Manhattan felhőkarcolói felett, vagy vegyen részt “New York by Night” programunkon, melyen az éjszaka fényeiben fedezheti fel a várost, vacsorával és esti belépővel az Empire State Building kilátójába.

3. nap: Városnézés - 5th Avenue, Central Park, Grand Central Terminal
Folytatjuk a város felfedezését, hiszen rengeteg látnivaló maradt még a bakancslistánkon. Vár minket a 5th Avenue, a Rockefeller Center, a bámulatos St. Patrick katedrális és a kihagyhatatlan Central Park is. A közeli Grand Central Terminal is ezen napunk fényét emeli: a világ egyik legnagyobb és legszebb vasútállomásán milliók haladnak keresztül naponta, ez New York egyik legfontosabb ütőere.

Fakuktatív programunk: Egy világhírű Broadway musical megtekintése

4. nap: Szabadprogram vagy Szabadság-szobor
Egész napos szabadprogram vagy félnapos fakultatív kirándulás következik, mely során Ellis Island-re, majd a Szabadság-szobor talapzatához látogatunk el. A szigeten található Bevándorlási Múzeumban megismerkedünk a várost a 19-20. században a világ élére repítő bevándorlók történetével.

5. nap: Niagara-vízesés
Repülővel utazunk a világ egyik legnagyszerűbb természeti látványosságához. A Niagarához érve két remek fakultatív program vár minket. Először a Skylon Tower kilátójából, “madártávlatból” csodálhatjuk meg a zubogó vízesést és környezetét, majd testközelből is megismerhetjük a természet elképesztő erejét egy hajó fedélzetén. Készüljünk fel életünk egyik legmaradandóbb élményére! A vízesés élőben minden korábbi várakozásunkat felülmúlja majd.

Az éjszakát a kanadai oldalon töltjük, így lehetőség nyílik megcsodálni a kivilágított vízesést is!

6-7. nap: Toronto és a CN Tower
Reggeli továbbutazás, rövid látogatást teszünk Niagara on the Lake bájos kisvárosában, az Ontario-tó partján. Óriási a kontraszt New York nyüzsgő metropolisza és az nyugodt kisváros között. Torontóba érkezésünk után informatív buszos városnézésen veszünk részt, majd fakultatív program keretén belül pillantást vethetünk a városra a CN torony 350 méter magasan lévő kilátójából. A tériszonyosok az üvegpadlót inkább ne próbálják ki!

A nap második felében búcsút veszünk Torontótól, majd másnap érkezünk meg Budapestre.

Kapcsolódó cikkek

» A tavasz Manhattanben - Kovács Attila, 2019. szeptember. 28
» A világ legrondább pályaudvarai? - Etédi Alexa, 2013. július. 26
» New York a Grand Canyonban - Etédi Alexa, 2013. július. 24
» A világ 10 leglátogatottabb látványossága - Etédi Alexa, 2013. július. 05
» Elérte végleges magasságát a WTC-utódtorony - Etédi Alexa, 2013. június. 13
» Perzsaszőnyeg 7 MILLIÁRD forintért? - Etédi Alexa, 2013. június. 12
» Elképesztő homokkő formák, vad sziklás vidékek... - Kovács Attila, 2019. október. 28
» Nyár a hegyekben - Kovács Attila, 2019. október. 05

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Fakultatív programok

New York By Night
39 900 Ft

Broadway Musical
34 900 Ft

Niagara Vízesésés Hajózás És Ebéd
25 900 Ft

Toronto CN Torony Kilátó
12 900 Ft

Helikopteres Sétarepülés – Kb. 10 Perces + Helyszínen Fizetendő 40 USD
84 900 Ft

Lovaskocsikázás A Central Parkban
14 900 Ft

3=4 Programcsomag (9/11 Emlékhely, OneWorld Observatory, Hajózás A Szabadság Szobornál És Ellis Islandnél, Ebéd)
49 900 Ft
 

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Retúr repülőjegyet Budapestről turista osztályon, elhelyezést jó minőségű és elhelyezkedésű klimatizált szállodai szobákban, közlekedést klimatizált kisbusszal, helyi- és állami adókat, magyar idegenvezetést a túra során, gazdag programajánlatot, transzfereket és belépőjegyek a leírás szerint.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetékeket, a további étkezéseket (étkezés, melyben idegenvezetőnk segítséget fog nyújtani (tájékoztatásul egy ebéd kb. 15-20, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap), kötelező borravalót helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 30 $ / fő, fakultatív programokat, kötelező útlemondási és a betegség- baleset és poggyászbiztosítás díját, ESTA engedélyt, személyes kiadásokat.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték.
ESTA engedély.
BBP utasbiztosítás.
Útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Étkezések: tájékoztatásul egy reggeli kb. 10-15, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap.

A kötelező borravaló helyi szokás szerint napi 5$ / fő, összesen ezen az úton 30$ / fő – melyet idegenvezetőnk az első napon beszed.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Szállás: 

Jó minőségű és elhelyezkedésű hotel klimatizált 2 ágyas szobáiban.
Egyágyas elhelyezés felár ellenében igényelhető.

Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz. Étkezés, tájékoztatásul egy reggeli kb. 10-15, egy vacsora kb. 20-30 USD/fő/nap
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező. Irodánkban van lehetőség kedvezményes biztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Védőoltásra nincs szükség.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!