Nápoly és Sorrento körutazás

5 vagy 6 napos utazás Nápolyban és Sorrentoban

Egy rövidke, de annál változatosabb, tagolt partszakasza a Tirrén-tengernek, ahol a természet és ember egyaránt maradandót alkotott. Tengerparti pihenéssel egyidejűleg élvezhetjük az egyedülálló Amalfi-partot, Capri mesés szépségét és a Vezúv tenger fölé magasodó vulkáni kúpját.

Részvételi díj tartalmazza

A repülős utazást, szállást félpanziós ellátással, idegenvezetést

Részvételi díj nem tartalmazza

Reptéri és egyéb illeték, transzfer + buszos városnézés magyar nyelvű asszisztenciával, egyágyas felár, Idegenforgalmi adó, belépők.

Hossz: 
5 vagy 6 nap
Létszám: 
Minimum létszám 26 fő

Szállás

*** hotelben ( Vico Equense-től Massa Lubrense-ig területen) 

Program: 

1. nap: ÉRKEZÉS – NÁPOLY
Délutáni órákban érkezés Nápoly repülőterére. Majd nápolyi városnézés kezdődik busszal: (kívülről) Királyi Palota, Castel Nuovo, Castel dell’Oro, Galéria, Opera, Piazza Plebiscito, Via Toledo.

2. nap: AMALFI – RAVAELLO (fakultatív busszal)
A Sorrento-félsziget ékszerdobozainak megismerése:
Positano – a felső panorámát Belvedere kilátójából élvezhetjük, ennek a rendkívül meredeképítésű városnak a festői látványát.
Amalfi – séta az ősi tengeri köztársaság egyedülálló parti városában: XII. századi dóm, szűk hegyoldali sikátorok, óvárosi terek, majd fakultatív programként érdemes megtekinteni a tenger felől is ezt a gyönyörű kis városkát. A hajókirándulás ára: 15 eur/fő.
Ravello – pompás középkori paloták és díszkertek városa a hegyoldalban, lenyűgöző kilátással az Amalfi-partra.

3. nap: CAPRI sziget hajóval (fakultatív- helyszínen fizetendő, kb. 100 euró)
A szigetre való érkezéskor hajókirándulást teszünk a sziget körül. (Időjárás függvénye) Ezután  bérelt kisbuszokra szállunk, és elmegyünk Capri városába. Ez a város a VIP-ek városa, séta a kis utcákon, a Qusisana szálloda megtekintése (kívülről). Ezután átbuszozunk Anacapri városába. Először ellátogatunk a híres svéd orvos Axel Münthe villájába. Érdemes továbbá megkóstolni a helyi citromlikőrt a limoncellot, és ha tiszta az idő fel libegőzni a Monte Solarora (589 m).  

4. nap: POMPEI – VEZÚV (fakultatív busszal)
Külön busszal, közös kirándulás keretében Pompei - a Vezúv lábánál fekvő jelentős ókori város romjainak megtekintése. Délután fenyveseken át vezet fel a szerpentin a Vezúv felső parkolójáig; innen sétaút vezet fel a vulkáni kráter peremére dupla kilátással: a mély kráterüreg, illetve a Nápolyi öbölre.  

5. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd érkezés Budapestre a délutáni órákban. 

6 napos program esetén az 5. napon szabadidő.

*Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy előre nem látható események miatt az ajánlatban meghirdetett programok módosulhatnak az idegenvezető legjobb belátása szerint, illetve a programok sorrendje változhat. Minimum létszám 26 fő

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Kapcsolódó cikkek

» A Nápolyi-öböl szigetei - Kovács Attila, 2022. május. 20
» Nápoly és nevezetességei - Etédi Alexa, 2013. október. 01
» Vacsora a Dávid-szoborral húszezer euróért - Etédi Alexa, 2013. július. 22
» Velence mozgásban - Kovács Attila, 2023. szeptember. 08
» Acqua alta Velencében - Kovács Attila, 2023. augusztus. 07
» Egy nap Veronában - Kovács Attila, 2023. május. 02
» Emlék Szicíliából... - Kovács Attila, 2023. április. 29
» Róma képekben - Kovács Attila, 2023. február. 26

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Választható programok: (min. 15 fő)
- Pompei-Vezúv (busszal, helyi idegenvezetővel):   15.900 Ft + belépők
- Amalfi-Ravello-Positano (busszal, idegenvezetővel): 17.900 Ft + belépők
- Capri program (busz, hajójegy, szigettúra, helyi idegenvezetővel.): kb.100 € + belépők (helyszínen fizetendő)

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

A repülős utazást, szállást félpanziós ellátással, idegenvezetést

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Reptéri és egyéb illeték, transzfer + buszos városnézés magyar nyelvű asszisztenciával, egyágyas felár, Idegenforgalmi adó, belépők.

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás, idegenforgalmi adó, repülőtéri illeték.

Helyszíni költségek leírása: 

Idegenforgalmi adó: 1,5 €/éj/fő

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Idegenforgalmi adó.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Az indulástól számított egy hónapon belül már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 
A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

 

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás:
• Wizzair menetrend szerinti járatával
• Reptéri transzferek, valamint fakultatív buszos programok légkondicionált busszal  

POGGYÁSZKAPACITÁS: utasonként 1db kézipoggyász (40x30x20 cm) és 1db maximum 10 kg-os feladott poggyász. (Ez minden utasunk részére benne van a befizetett út árában, külön már nem kell fizetni érte! 
Lehetőség van a 10 kg-os feladott poggyász helyett nagyobb, 20 kg-os poggyász vásárlására (felár ellenében). Akik megvásárolják a 20 kg-os bőröndöt, azok a 10 kg-os poggyászt már nem vihetik magukkal. 
Amennyiben a 10 kg-os poggyász mellé, pluszban szeretnének egy másik, 20 kg-os bőröndöt is magukkal vinni, abban az esetben meg kell vásárolni a Wizz Priority szolgáltatást is! (A 10 kg-os és a 20 kg-os poggyász együtt csak Wizz Priority szolgáltatás vásárlásával vihető!)

Wizz Priority azaz az Elsőbbségi szolgáltatást megvásároló utasok vihetik fel az utastérbe az ingyenes kézipoggyászt (40x30x20 cm) illetve egy fedélzeti, 10 kg-os kézipoggyászt, amelynek mérete ebben az esetben legfeljebb 55 × 40 × 23 cm lehet (amennyiben a működési korlátozások ezt lehetővé teszik) .

Az alábbi tárgyakat ingyenesen lehet a fedélzetre vinni:
- kabát v. takaról
- mobiltelefon
- olvasnivaló az útra
- 2 év alatti gyermek esetén bébiétel az útra, összehajtható babakocsi v. kis méretű bölcső
- testi fogyatékosság esetén 1 pár mankó

MEGJEGYZÉS! Csoportos utazás estén azon utasoknak akik Elsőbbségi beszállást vásároltak ugyan úgy meg kell várniuk a többi utas társukat is, amíg az Ő poggyászuk megérkezik. A csoportot a Wizz Air által előre meghatározott helyekre az adottút szervezője ülteti be, gondosan ügyelve arra, hogy lehetőség szerint az együtt utazók egymás mellett üljenek a gépen, így az elsők közötti felszállásnak sincs nagy jelentősége.
Mindezekből adódóan csoportos utazás esetén az Elsőbbségi beszállás előnyei nagy részt elvesznek!

Étkezés: 

Félpanziós ellátás (bővített kontinentális reggeli + háromfogásos vacsora)

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Vélemények, értékelések
4.1
20 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.3
Program értékelése
4.5
Szállás értékelése
3.1
Túravezetők értékelése
4.3
Utazás értékelése
4.1
Polgárdi
5.0
Mint a fent megjelölt véleményekből is látszik nagyon tetszett a szervezés és a sok szép látnivaló. Különösen kiemelnénk idegenvezetőnk Jeszenszky Fanni lelkesedését; kiváló szervezését és szakmai hozzáértését.
Győr
4.0
Az ellátásról: a reggeli túl egyhangú volt, nekem a sok tészta sem jött be, de ez másnak tetszhetett.
A szállásról: nekünk a tenger közvetlen partján olyan mini szoba jutott, aminek az ablaka egy zárt, falakkal körülvett részre nyílt, ahol a légkondi berendezések külső egségei sorakoztak. Nem hogy a tengert nem láthattuk, de a napfényt sem. A többbiek jobban jártak.
Az vezetés jó, korrekt volt, különösen a telepített idegenvezető hölgy volt stuper! :)
Budapest, XXII. kerület
4.0
Nagyon jó és élvezetes idegenvezetés. Szállás közepes. Reggeli egyhangú, unalmas, mindig ugyanaz. Vacsora izletes, változatos de kevés. Pasta mindig szerepel a menüben. Nápolyban minimális időt töltünk. Sokkal többet érdemelne. Május elején hideg volt, mint otthon. Napközbe ez nem is lenne baj. De a szálláson nincs fűtés, mint legtöbb délolasz szálláson. 16-17 fok este nem kellemes. Összegezve: megérte, de el kell fogadni, hogy a délolasz szállások a Magyar besorolás alatt vannak.
Dunakeszi
4.2
Ágnes és István fantasztikus idegenvezetők. :) A sofőr nagyon jól vezetett. Az egész út fantasztikus volt.
Makó
4.6
Élményekben gazdagon tértünk haza, nagyszerű idegenvezetőink voltak, a hely teljesen elvarázsolt minket, szállás közepes, ahogy az egyhangú reggeli és vacsora is, de ez sem vette el kedvünket,hiszen nem ez volt a lényeg, szívesen visszamennénk bármikor,kiváló utazási iroda!!! Köszönjük szépen a szervezést, remélem utazhatunk segítségükkel!! :)
Dány
4.4
Ár-érték arány nagyon jó.
Budapest, XIV. kerület
4.2
Befizettem 4 * szállásra es elhelyeztek minket sima kemping faházakba!!! Az aszfaltos út szintjétől 9 szinttel magasabban !! Naponta minimum 4szer fel-le kellett lépcsőzni a napi túraink előtt ;utan. A tengerpart még -2 szint ...A harmadik naptól már túlélő túra feeling !Étterem is a kemping besorolásának megfelelő ( műanyag kerti székek asztalokon papírterítő) a svéd asztalos reggeli 5 napon keresztül tej műzli két fajta kis dobozos dzsem sonka sajtból állt. Többször vettem már hasonló kempinget igénybe a Horvát-tengerparton vagy a Magas Tátrában DE AKKOR AZT IS AKARTAM !
Most nem. Nem kevés pénzt szántam rá , h jól érezzem magam...
Debrecen
2.0
A szállás a vártnál sokkal rosszabb volt,szállodát ígértek,helyette campingszerű valami.
A magyar idegenvezető az utasokkal igazán nem foglalkozott. A kinti idegenvezető az Ági nagyon jó volt minden szempontból.
Dunaszentgyörgy
5.0
Döntően meghatározta az utazás minőségét Cobino István idegenvezető profizmusa, hozzáállása.
Budapest
3.8
A körutazás címével ("Nápoly és...") ellentétben Nápoly városnézése hangsúlytalan, nem lényegre törő, talán jobb lenne Pompei utánra tenni és múzeumlátogatással fűszerezni. A pompei romkert - összességében - csalódást keltő, ugyanis a mozdítható leleteket az olaszok a nápolyi múzeumba vitték, azok ott tekinthetők meg. (Az Aquincumi Múzeum sokkal komplexebb bemutatót kínál.) Az idegenvezető hölgy (Kovács Ágnes) remekül informált.
A szállás jó volt, de a félpanzió ellátási oldala már kritikát érdemel. Végtelen kicsinyesnek kell tekinteni, hogy a vacsorához még egy pohár vizet sem adtak, csak vastagon számlázott ásványvizet lehetett vásárolni. A bor drága volt és gyengén közepes.
A sofőrök mindenütt bravúrokat mutattak be.
Budapest IX
3.6
A szállás igen gyenge volt, alig volt meleg víz, wifi hol működött hol nem. A reggeli és vacsora pedig...hát...nem minősítem. Lehetett volna egy fogás vacsorára de az minőségi....
A túravezető viszont nagyon jó volt- Rengeteget mesélt, nem tudású és igen tájékozott volt. Élveztük minden pillanatát.
Pécs
4.4
Kicsit hosszabb szabad időt kellene biztosítani az odalátogatóknak.
Hosszabb turnusokban is szerveződhetne ez a körút, 1 nap program, 1 nap pihenő, mert így elég fárasztó az utazás, még a fiatalabb korosztálynak is.
Mindent összecetve fantasztikus élmény volt.
5123 Jászárokszállás
4.4
A programok szervezettek élvezetes és élménygazdagok voltak. A szállás szintén jó volt, de a kontinentális reggeli egyhangúságával nem voltam elégedett. Tudjuk a, hogy mit jelent kontinentális reggeli, de az összetételén és az egyhangúságán azért változtathattak volna a vendéglátók. Minden reggel ugyanaz a szalámi, sajt, zsemle ......
-
4.6
Kimondottan tetszett az idegenvezetőnk és a külföldi idegenvezető is. Sokat tettek azért, hogy a csoport jól érezze magát.
Debrecen
4.4
<szöveg nélkül>
Kiskunhalas
4.6
<szöveg nélkül>
Fót
3.0
<szöveg nélkül>
Eger
2.8
<szöveg nélkül>
2049 Diosd
4.8
<szöveg nélkül>
Budapest, VI. kerület
3.8
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!