Nagy Fülöp-szigetek körutazás pihenéssel Boracay szigetén

14 napos csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

A több ezer szigetből álló országban találjuk a világ legszebb tájait: csodáljuk meg a meredek hegyoldalakba épült Banaue rizsteraszokat, a ma is aktív Taal vulkánt és Boracay tengerpartját!

Alapár tartalmazza

Repülőjegyek, szállás 11 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítást. 

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket, borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Hossz: 
14 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Minimum létszám: 20 fő

Szállás

3* és 3*+ csillagos szállodákban.

Program: 

1 – 2. nap: Manila
Elutazás Budapestről a délutáni órákban dubaji átszállással Manilába, éjszaka a repülőn. Érkezés Fülöp-szigetek fővárosába a délutáni órákban. Transzfer a szállodába, szállás Manilában (2 éj).

3. nap: Taal vulkán
Reggel déli irányba utazunk Manilából, első megállónk a St. Joseph templomnál lesz, ami bambusz orgonájáról híres. Gyümölcsültetvényeken keresztül utazunk tovább Tagaytay-ba, ahonnan elénk tárul a Taal vulkán látványa. A ma is aktív vulkán egy ősi, vízzel telt kalderából emelkedik ki. Hagyományos halászhajókkal hajózunk át a vulkánhoz, majd könnyű túrára indulunk a kráterhez (felár ellenében lóháton is megközelíthető), amelyben a legutolsó kitöréskor egy kis tó keletkezett. Fentről megcsodálhatjuk a kilátást a belső és külső tavakra, majd megebédelünk egy helyi étteremben. Délután visszautazás Manilába.

4. nap: Baguio
Kora reggel elutazás Manilából, utazás Luzon szigetének északi részére, Baguio városa felé. Érkezés Baguio városába kora délután, városnézés majd a helyi piacon ismerkedhetünk a környék kínálatával. Vacsora és szállás Baguioban (1 éj).

5. nap: Sagada
Kora reggeli indulás Baguio-ból, utazás Sagada városába. A város érdekes temetkezési szokásairól híres, melyek a mai napig élnek: az elhunytakat fakoporsóban lógatják le a sziklafalakról a város környéki hegyekben, az ősök hite szerint a hozzátartozó így közelebb kerül a mennyhez. Leereszkedünk Fülöp-szigetek legmélyebb barlangjába, barlangtúránk során érdekes sziklaformációkban gyönyörködhetünk.

Vacsora és szállás Sagada-ban (1 éj).

6. nap: Banaue
Reggeli után utazás Banaue-ba, útközben rövid megálló a helyi kézművesek munkáit bemutató Bontoc múzeumnál. Egész napos kirándulás a rizsföldeken és a „hegyi emberek”, az ifuagok falvaiban, ismerkedés kultúrájukkal, szokásaikkal. A világ nyolcadik csodájaként számon tartott, több mint háromezer éves rizsteraszok felejthetetlen látványt nyújtanak, nem hiába került fel a terület az UNESCO Világörökségek listájára is. Szállás Banaue-ban (1 éj), vacsora kulturális show-val.

7. nap: visszautazás Manilába
Visszautazás autóbusszal Manilába (kb. 10 óra), ebéd útközben. Rövid megálló a Dalton hágó történelmi emlékhelyénél. Este szabad program, szállás Manilában (1 éj).

8. nap: Boracay szigete
Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Boracay paradicsomi szigetére. Caticlan repülőteréről rövid hajózással jutunk át a szigetre, majd transzfer a szállodába. Szállás Boracay szigetén (5 éj).

9 -12. nap: Boracay szigete
Szabad program, kikapcsolódás a világ egyik legszebb tengerpartján. Boracay igazi vonzerejét a türkizkék tenger és a fehér homok adja, esténként számos étterem, bár várja a szórakozni vágyókat.

13 – 14. nap: utazás Budapestre
Délelőtt visszautazás repülővel Manilába, majd ismerkedés a város látnivalóival: a Makati negyed modern épületei, a Rizal Park, a Santiago erőd, a San Augustin templom és a fallal körülvett Intramuros városrész. Vacsora, majd transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre dubaji átszállással, hazaérkezés másnap a déli órákban.

A programok sorrendje változhat.

Kapcsolódó cikkek

» Kalandozás a Fülöp-szigeteken - Kovács Attila, 2019. július. 16
» A szépséges Palawan, Fülöp-szigetek - Kovács Attila, 2019. május. 14
» Palawan, Fülöp-szigetek - Kovács Attila, 2018. május. 25

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyek, szállás 11 éjszakára a megjelölt étkezésekkel, programok, belépőjegyek a nevezetességekhez, útlemondási biztosítást. 

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket, borravalók, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték, borravaló. 

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
Borravalók.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüi foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő. 

Hátralék: 

 A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrend szerinti repülőjáratokkal.

Szállás: 

3* és 3*+ csillagos szállodákban.

Étkezés: 
A részvételi díj félpanziót a körutazás során, reggelit Boracayon tartalmaz.
A területről: 
Az európaiak számára Ferdinánd Magellán, spanyol szolgálatban álló portugál felfedező fedezte fel 1521-ben, majd a gyarmatosítók II. Fülöp spanyol királyról nevezték el a szigetcsoportot. A spanyol–amerikai háború során Spanyolország elvesztette és 1898-ban az Amerikai Egyesült Államok igazgatása alá került. A második világháború során Japán megszállta a Fülöp-szigeteket. Japán veresége után az ellenőrzés megoszlott az amerikai csapatok és az 1944-ben és 1945-ben működött Fülöp-szigeteki felszabadító mozgalom erői között. Az Amerikai Egyesült Államok 1946. július 4-én ismerte el a Fülöp-szigetek függetlenségét. Az ország Dél- és Délkelet-Ázsia államai közül az egyetlen döntően keresztény vallású állam.
Időjárás: 
Az ország éghajlata trópusi, az esős, tájfunokkal tarkított évszak júniustól októberig tart, a száraz decembertől májusig, de a levegő páratartalma egész évben magas.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére. Amennyiben a foglalással egyidőben, a kötelező útlemondási biztosítás megkötése mellett teljes körű baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás megkötésére is sor kerül, akkor az útlemondási biztosítás önrészmentes; ellenkező esetben 20% önrészt tartalmaz.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára. Hivatalosan nem szükséges védőoltás, vizet ajánlatos boltban vásárolni és palackos ásványvizet fogyasztani. A csapvizet ne igyuk. Amennyiben tájékozódni szeretne a térségben előforduló megbetegedésekről, kérjük, forduljon orvosához, vagy a nemzetközi oltóközpontokhoz. Országos Epidemiológiai Központ Nemzetközi Utazás-egészségügyi és Oltóközpont 1097 Budapest, Gyáli út 3/a Tel.: (06-1) 476-1364 Rendelési idő: Hétfõ – csütörtök: 9 -14 óra (13.30-ig lehet sorszámot húzni!) Nemzetközi Oltóközpont 1134 Budapest, Váci út 70. Telefon: (06-1) 78-78-770, 06/20-208-7878 Rendelés Hétfő – péntek: 10:00 – 20:00 Szombat: 10:00 – 16:00.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!