Miskolc és Diósgyőr adventi csillogásban

1 napos buszos utazás Miskolcra

Városnéző sétánk során gyönyörködünk az adventi fényekben, az igényes karácsonyi kirakodóvásárban szemlélődhetünk, vásárolhatunk, megkóstolhatjuk a helyi ízeket. A belváros egész területét karácsonyi illatok hatják át. (fahéj illatú borok, kalácsok, különböző asztaldíszek, gyertyák, stb.) Bekapcsolódunk a város ünnepi rendezvényeibe, mely karácsonyi élményekkel dúsított.

Alapár tartalmazza

Utazást autóbusszal, idegenvezetőt, szervezési díjat és ÁFA-t.

Alapár nem tartalmazza

Útlemondási biztosítást, belépőket, egyéb személyes kiadásokat.

Hossz: 
1 nap
Létszám: 
30 fő
Program: 

Indulás reggel 06:00-kor Debrecenből TESCO parkoló (Kishegyesi u. oldala) 07.00-kor Nyíregyházáról a Római Katolikus templom parkolójából (nem nyíregyházi lakosok ingyenesen tudnak parkolni). Kis pihenővel érkezés Diósgyőrbe, Magyarország történelmi településére. Középkori vára magyar királyok és királynék kedvelt üdülőhelye volt, ma műemlék, turisztikai látványosság. A diósgyőri vár fénykora I. Lajos király uralkodása alatt kezdődött, és azóta sem hanyatlik. A 13 x 25 méter nagyságú lovagterem, napjainkban is lovagi játékok színhelye. Nagyon értékes és érdekes a vár korahű panoptikuma, mely látogatható.

A vár megtekintése után érkezés Borsod-Abaúj-Zemplén megye fővárosába Miskolcra, az Észak-Magyarországi régió legnagyobb városába. Az egyetemi város a rendszerváltás óta kulturális és idegenforgalmi szerepét igyekszik erősíteni. (Miskolctapolca-Barlangfürdő, Diósgyőri vár, Lillafüredi palotaszálló, Miskolci Nemzeti Színház, Miskolci Állatkert, stb.). Városnéző sétánk során gyönyörködünk az adventi fényekben, az igényes karácsonyi kirakodóvásárban szemlélődhetünk, vásárolhatunk, megkóstolhatjuk a helyi ízeket. A belváros egész területét karácsonyi illatok hatják át. (fahéj illatú borok, kalácsok, különböző asztaldíszek, gyertyák, stb.) Bekapcsolódunk a város ünnepi rendezvényeibe, mely karácsonyi élményekkel dúsított.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek

» Tavasz az erdőben - Kovács Attila, 2014. március. 11
» Új imázsfilm Magyarországról - neked tetszik? - Kovács Attila, 2014. március. 11

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Utazást autóbusszal, idegenvezetőt, szervezési díjat és ÁFA-t.

Alapár nem tartalmazza: 

Útlemondási biztosítást, belépőket, egyéb személyes kiadásokat.

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők:
Diósgyőr: Diósgyőri vár

Csak az az utas fizeti, aki szeretne bemenni.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely indulás előtt 30 nappal fizetendő.

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Autóbusszal.

Csatlakozási lehetőségek:
Debrecen, Nyíregyháza, Nyírtelek, Tokaj, Szerencs

Étkezés: 
A részvételi díj ellátást nem tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!