Mallorca, a mediterrán szigetek királynője

6 napos körutazás

"Homokos tengerpart, lenyűgöző természeti kincsek és a hamisítatlan latinos mentalitás. Testnek és léleknek egyaránt kikapcsolódás a pálmafák közt sétálgatva nézni a kulturális emlékeket."
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

FLEXI PLUS OPCIÓ – EXTRA RUGALMASSÁG
Tudjuk, hogy nehéz előre tervezni, és manapság különösen fontos az extra rugalmasság. Ezért fejlesztettük ki a Flexi Plus opciónkat, amit, ha megrendel, foglalása lemondása vagy módosítása jóval könnyebbé válhat. A kizárólag foglaláskor megrendelhető Flexi Plus opció tartalma:

  • Az út indulása előtti 30. napig, a névre szóló jegyeken kívüli szolgáltatásoknál külön bánatpénz megfizetése nélkül elállhat az utazási szerződéstől, és az opció, valamint a megkötött útlemondási biztosítás díján felüli teljes befizetését visszakapja, ha bármi közbejönne az út előtt egy hónappal. Nem szükséges hozzá indoklás, nem kérünk orvosi igazolást.
  • Buszos utazásoknál ingyenes átjelentkezési lehetőséget biztosítunk az indulás előtti 30. napig, vagyis egy későbbi vagy más típusú utazásra is átfoglalhat.
  • Buszos utazásoknál ingyenes névmódosítási lehetőséget biztosítunk indulás előtti 72. óráig. A névmódosítást eddig kell írásban jelezni a Proko Travel központi elérhetőségén.
  • Mivel egyes szolgáltatók, mint például a légitársaságok sajnos nem olyan rugalmasak, mint mi, így a megvásárolt repülőjegyekre, névre szóló belépőkre nem tudjuk kiterjeszteni a szolgáltatást, ezeknél az elemeknél a módosítás, lemondás a normál lemondás feltételei szerint működnek.

Egy repülős utazásnál tehát a repülőjegy lemondási díja továbbra is fizetendő tételként merül fel az utazó számára. Az extra rugalmasságot kínáló Flexi Plus opció nem minősül biztosításnak, továbbá díja nem tartozik az útlemondási biztosítás által fedezett szolgáltatások közé, így lemondás esetén a biztosító nem téríti ennek díját. A teljes leírást és a feltételeket az ÁSZF-ünkben olvashatja.

Részvételi díj tartalmazza

A teljes alapprogramot
Szállást 4 csillagos szállodákban
Ellátást: reggeli + 4 vacsora
Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
A retúr repülőjegy alapárát
Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
Egy kézipoggyászt
Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon telefonon
Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Részvételi díj nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket, repülőtéri transzfert, idegenforgalmi adó, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, helyszíni belépők összegét.

Hossz: 
6 nap

Szállás

4 csillagos szálloda.

Program: 

1. NAP: BUDAPEST – PALMA DE MALLORCA
Utazás repülővel a Baleár-szigetek legnagyobb szigetének fővá­rosába, Palmára. A szállodába várhatóan a késő esti órákban érkezünk, így ezen a napon már nem lesz vacsora. Szállodánk: Hotel Sant Jordi **** a ten­gerparttól 200 méterre található, szobái utcára néznek. A hotel­nek van saját medencéje, pezsgőfürdője és bárja is.

2. NAP: PIHENÉS
Reggeli után lehetőségünk nyílik, hogy a tengerparton, vagy a szállodában pihenjük ki az út fáradalmait, vagy aki szeretné egyedül is felfedezheti ezt a csodálatos várost, kipróbálhatja a számos tengerparti étterem egyikét. Szállás, mint előző este.

3. NAP: SZIGETTÚRA
Reggeli után a Tramuntana hegység festői rengetegébe indu­lunk ami 2012 óta az UNESCO világörökség részét képezi. Miután megérkezünk a kicsiny, de annál szebb La Calobra öböl­höz, megfelelő idő esetén rövid hajókázás a mediterrán han­gulatú tájak közt fekvő Soller kikötőjébe. A városba egy régi villamossal megyünk be. Utunk során megtekinthetjük a szi­get modern és ódon oldalát is az épületek változatossága által, majd rövid séta után nosztalgiavonattal tesszük meg a Soller és Palma közötti 28 kilométeres távot. A fővárosba visszatérve transzfer a szállodába és vacsora.

4. NAP: PALMA – VALDEMOSSA
A mai napon a sziget történelmileg mondhatni legfontosabb faluját Valldemossat látogatjuk meg ami egy nagyon kivéte­les helyen fekszik. Egyik dolog amiért a sziget lakói büszkék a kis falura, hogy maga Chopin a híres zeneszerző is itt lakott a La Cartuja nevű épületben, amit lehetőségünk lesz belülről is megnézni. A mai nap utolsó programja a La Granja múzeum meglátogatása ami Mallorca tradícióit és történelmét mutatja be. A múzeumot egy régi XVII. századi épületben alakították ki. Programunk végeztével visszatérünk a szállodába, vacsora.

5. NAP: PIHENÉS
Egész nap pihenhetünk a strandon, vagy sétálgathatunk a városban.

6. NAP: PALMA – BUDAPEST
Reggeli után buszos, majd gyalogos városnézésre indulunk a fővárosban, Palmában. Sétánk közben megtekintjük a gyö­nyörű Santa Maria katedrálist, majd elmegyünk a Bellver kas­télyhoz is, ahonnan szép időben csodás kilátás nyílik a városra. Programunkat sétával zárjuk a város központjában. Itt még lesz egy kis szabadidő is, ami alatt tudnak vásárolni, vagy búcsúkép­pen elfogyaszthatnak egy kávét valamelyik hangulatos kávé­zóban. Koradélutáni órákban transzfer a repülőtérre, majd hazautazunk Budapestre. Érkezés várhatóan a koraesti órákban.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

A teljes alapprogramot
Szállást 4 csillagos szállodákban
Ellátást: reggeli + 4 vacsora
Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
A retúr repülőjegy alapárát
Egy max. 20 kg-os feladható poggyászt
Egy kézipoggyászt
Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára (igényét foglaláskor jelezze)
Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon telefonon
Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket, repülőtéri transzfert, idegenforgalmi adó, baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, helyszíni belépők összegét.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték, idegenforgalmi adó.

Helyszíni költségek leírása: 
Cartuja 8 €
La granja 10 €
Palma katedrális 8 €
Bellver kastély 3 €
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrendszerinti repülőjárattal.

Étkezés: 

A részvételi díj reggeli + 4 vacsora ellátást tartalmaz.

Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!