Kanári-szigetek

8 napos körutazás a Kanári-szigeteken

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Fontos! Az útlevélnek vagy a plasztik személyi igazolványnak a visszaérkezésig érvényesnek kell lennie.

Nem garantált, hogy az utazás minden esetben érinti a képeken látható helyszíneket.

Részvételi díj tartalmazza

Repülőjegyek reptéri illetékekkel
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (BBP)
Közlekedés külön busszal
Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Részvételi díj nem tartalmazza

Sztornó biztosítás
Borravaló
Személyes kiadások
Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

Egyéb fontos információk:
Minimum létszám: 20 fő,
15-19 fő közötti felár: 19.000 Ft

Hossz: 
8 nap

Szállás

Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3*-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban.

Program: 

1. nap: Budapest – Tenerife
Elrepülés Budapestről Tenerifére. Transzfer a szállodába. Szállás Puerto de la Cruzban. 

2-7. nap: Puerto de La Cruz
Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés a tengerparton vagy fakultatív programlehetőségek (a helyszínen foglalható és fizetendő programok). Szállás az előző napi szálláshelyen.

8.nap: Tenerife – Budapest
Reggeli, majd menetrendtől függően délelőtt szabad program, majd transzfer és elrepülés Budapestre. Érkezés Budapestre menetrend szerinti járattal.

Az út során érintett UNESCO Világörökségek:

- Garajonay Nemzeti Park

A változtatás jogát fenntartjuk!
Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, csak más áron és más szolgáltatásokkal.

BEUTAZÁSI SZABÁLYOK / VÍZUM / EGÉSZSÉGÜGYI KÖVETELMÉNYEK

Európa:

Javasoljuk, hogy utazása előtt folyamatosan ellenőrizze az aktuális szabályokat, hiszen a beutazási feltételek teljesítése minden esetben az utazó saját felelőssége.

A Konzuli Szolgálat hivatalos utazási tanácsait ide kattintva tekintheti meg. >>>

Kapcsolódó cikkek

» Tenerife hegyvidéki tájain... - Kovács Attila, 2017. július. 23
» Tenerife csodái - Kovács Attila, 2017. július. 13
» Edzőtábor a Kanári-szigeteken - Kovács Attila, 2012. március. 26
» Tenerife tájain... - Kovács Attila, 2017. június. 24
» A misztikus Baszkföld - Kovács Attila, 2021. október. 08
» Ibiza tengerpartján - Kovács Attila, 2021. szeptember. 30
» A csodálatos Alhambra - Kovács Attila, 2021. szeptember. 18
» A csodálatos sziget - La Palma, Kanári-szigetek - Kovács Attila, 2021. augusztus. 20

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Puerto de la Cruz - Candelaria
Reggeli, majd szabad program, fürdés pihenés vagy fakultatív programlehetőség: utazás Puerto de la Cruzba, ahol a Loro Park kerül megtekintésre, ahol csodálatos környezetben több mint 300 papagájt, a ritkaságnak számító fehér tigrist, gyilkos bálnát, hüllőket és sok-sok szebbnél szebb növényt láthatunk. Majd a régi fővárost La Lagunát elhagyva a sziget-csoport  legfontosabb zarándokhelyére Candelariába megyünk. Meglátogatjuk a Kanári-szigetek védőszentjének, a Candelaria Szűznek épített bazilikát, amely rendkívüli helyet foglal el a helybeli emberek szívében, hiszen a szigetcsoport legfontosabb zarándok helye. A Bazilika megtekintése után a spanyol hódítás előtti időket idéző őslakó uralkodók "guanche mencey"-ek méltóságteljes, tiszteletet parancsoló szobraival fényképezkedhetünk a végtelennek tűnő, mélykék Atlanti-óceánnal a háttérben. Utána egy bálnanéző hajózáson veszünk részt. A hajókirándulások során nemcsak bálnákkal hanem delfinekkel, és egyéb tengeri állatokkal is találkozhatunk. A kirándulás alatt természetes élőhelyükön csodálhatják meg a pilóta bálnákat (trópusi Calderon), a gömbölyű fejű és palack orrú delfineket. Az állatok nem félnek a hajóktól és az emberektől, mert évtizedek óta a Kanári-szigetek vizein védettek. Nagyszerű fotók, videók készíthetőek az állatokról, a szigetről, miközben az állatok követi a hajót. Érkezés előtt a mai kirándulásunk utolsó állomásaként a lélegzetelállító Los Gigantes sziklaegyüttesnél a kilátóból lenyűgöző felvételeket készíthetünk. (A program ára kb. 110 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzban.

Tenerife – La Gomera
Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás La Gomera szigetére. Transzfer a kikötőbe, és áthajózás a Tenerifétől nyugatra található szigetre (kb. 1,5 óra). Érkezés a sziget fővárosába San Sebastianba, majd utazás a Garajonay Nemzeti Parkba, amely az UNESCO Világörökség részét képezi, és amely a sziget mintegy 10 százalékát teszi ki. A délután folyamán megismerkedhetünk a sziget különleges „fütyülő” beszédével, valamint La Gomera történelmével. Délután visszautazás Puerto de la Cruzba. (A program ára kb. 140 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzban.

Masca – Garachio
Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: indulás a sziget északi felére. Útközben megtekintünk egy jellegzetes tenerifei hegyi falut, Mascát, amely mindössze néhány házból áll egy nagyon szűk főutcával. Ezután tovább utazunk Buenevista felé, érintve Garachicot. Délután meglátogatjuk Icod de los Vinos városát, ahol megnézzük a San Marcos templomot, valamint a különleges sárkányfát. Visszautazás Puerto de la Cruzba. (A program ára kb. 35 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzban.

Tenerife – Gran Canaria
Reggeli, szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív programlehetőség: egésznapos kirándulás Gran Canaria szigetére, a „kis kontinensre”. Transzfer a kikötőbe, áthajózás Gran Canariára. Első megállónk Arucas városánál lesz, ahol megtekintjük a gyönyörű neogótikus templomot, majd folytatjuk utunkat a Horror Házához, és a Pino Bazilikához. Áthaladunk Vallesco falun, és végül elérjük a Cruz de Tejada tetejét, ahonnan lélegzetelállító kilátásban gyönyörködhetünk. Fotóstop San Bartolone és Fataga oázisoknál. Tovább utazunk Gran Canaria legismertebb üdülőövezetébe, a Playa del Inglésre, majd megcsodálhatjuk Maspalomas homokdűnéit. Visszautazás Puerto de la Cruzba. (A program ára kb. 55 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzba.

Tenerife – La Palma
Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív program lehetőség: egésznapos kirándulás La Palma szigetére. Transzfer és elrepülés Santa Cruz de Palmaba, a sziget fővárosába. La Palma a Kanári-szigetek legnyugatibb tagja, amelyet változatos színvilág jellemez, „La Isla Bonita”-nak vagyis csodálatos Szigetnek is szokták nevezni, amelyet köszönhet az óceánból meredeken kiemelkedő partjának, valamint a két hatalmas beomlott vulkánkráterének. Megtekintjük a Havasok Szentjének szentélyét, majd a Mirador de la Concepción kilátópontról gyönyörködhetünk a környező falvakban. Tovább utazunk a Cumbre Viejához, amely egy jelenleg is aktív vulkán és következő állomás a Mirador de la Cumbrecita kilátópont. Folytatjuk utunkat Fuecalientébe, ahol megtekintjük a San Antonio és Teleguia vulkánokat, és Mazo városán keresztül utazunk a repülőtérre, visszarepülés Tenerife szigetére. (A program ára kb. 150 EUR/fő, a helyszínen fizetendő). Szállás Puerto de la Cruzba.

La Laguna – Taganana
Reggeli, majd szabad program, fürdés, pihenés vagy fakultatív program lehetőség: utazás La Laguna felé, amely Észak-Tenerife történelmi és kulturális központja. Áthaladunk a Las Mercedes hegyen, útba ejtjük a Mirador del Inglés kilátópontot. Ezután ellátogatunk Tagananába, amely, az egyik legrégebbi halászfalu a szigeten. Ezt követően leereszkedünk az Anaga hegyláncon, majd meglátogatjuk a Las Teresitas tengerpartot. Visszautazás a szállodába. (A program ára kb. 55 EUR/fő, a helyszínen fizetendő).  Szállás Puerto de la Cruzba.

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Repülőjegyek reptéri illetékekkel
Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (BBP)
Közlekedés külön busszal
Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban kétágyas fürdőszobás szobákban, reggelivel
Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Sztornó biztosítás
Borravaló
Személyes kiadások
Minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

Egyéb fontos információk:
Minimum létszám: 20 fő,
15-19 fő közötti felár: 19.000 Ft

Helyszíni költségek leírása: 

A vacsorázás egyénileg történik, ebben a csoportkísérő idegenvezető segítséget nyújt ( vacsoránként kb. 20-25 EUR-al lehet számolni).

Borravaló: ajánlott 4 EUR/nap/fő

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Menetrendszerinti repülőjárattal.

Étkezés: 
Reggelis ellátás.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Egészségügyi tudnivalók: 
Az adott úti célon vagy célokon esetenként speciális, helyi hatósági egészségvédelmi rendeletek is érvényesülnek a be- és kiutazás, illetve a kint tartózkodás során (pl: koronavírus miatt). Ezért kérjük, folyamatosan ellenőrizze az aktuális információkat az adott országra/területre vonatkozóan a
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/ oldalon!

Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető (amennyiben van az utazás során) kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot 1097 Budapest Albert Flórián út (régi nevén Gyáli út) 3/a.
Telefon: (0036) (1) 476-1364,
honlap: https://www.nnk.gov.hu/index.php/oltokozpont
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!