8 napos körút japánban

Körutazás Japánban – Az Arany Út

8 napos körút japánban

Japán legfőbb nevezetességeit és klasszikus útvonalának városait kiváló, japánul beszélő idegenvezetőinkkel tekintheti meg. Nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező idegenvezetőink feledhetetlen élménnyé teszik a távol-keleti körutazás minden pillanatát.
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Részvételi díj tartalmazza

Utazást a megadott útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, transzfereket és közlekedést Japánban autóbusszal és vonattal, 6 éjszaka szállást reggelivel, 1 vacsora, a leírt programokat a szükséges belépővel, magyar nyelvű idegenvezetőt Budapestről, utas-, poggyász- és balesetbiztosítás, útlemondás biztosítás.

Részvételi díj nem tartalmazza

Repülőtéri illetékeket és díjakat, helyi borravalót, fakultatív programokat.

Hossz: 
8 nap
Létszám: 
Minimum létszám: 25 fő

Szállás

Középkategóriájú szállodákban, kétágyas szobában (2 éjszaka Tokió, 1 éjszaka Atami, 3 éjszaka Kiotó). Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Program: 

1. NAP
Elutazás Budapestről Tokióba.

2. NAP
Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába. Szállás Tokióban.

3. NAP
Reggeli, majd városnézés Tokióban: Sensoji Templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval. Látogatás egy hatalmas áruházban.Szállás Tokióban.

4. NAP
Reggeli után elutazás Kamakurába, ahol városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Kotokuin Templom a nagy Buddha szoborral, Hase Kannon Templom. Továbbutazás Hakonéba, hajókázás az Ashi-tavon. A tó 3000 évvel ezelőtt vulkánkitöréssel keletkezett. A hófedte Fuji látványosan emelkedik az Ashi-tó felett. Transzfer Atamiba, ahol az Onsen hőforrások találhatók, melyek a vulkanikus aktivitásnak köszönhető jellegzetes természeti képződmények Japánban. Szállás Atamiban.

5. NAP
Reggeli után transzfer a pályaudvarra, elutazás Kiotóba a Shinkansen szuperexpresszel. Megérkezés után kirándulás a Ryoanji és a Kinkakuji templomokhoz. Szállás Kiotóban.

6. NAP
Reggeli, majd szabad program. Fakultatív programajánlat: városnézés Kiotóban: Nijo kastély, Bambusz erőd, Okochi Sanso kert (a vendégeket teával kínálják), Kiyomizu templom. Végezetül séta a Gion negyedben, mely az egyedüli megmaradt gésanegyed eredeti faházakkal, teaházakkal és exkluzív éttermekkel, ahol még ma is láthatók a sajátosruházatú gésák elsuhanva a teaházak között.

7. NAP
Reggeli utánszabad program, vagy fakultatív programként egésznapos kirándulás: Fushimi Inari szentély, mely a „torii” ( hagyományos japán kapuforma) kapujairól nevezetes. Kapuk ezrei körülölelik a szentély mellet fekvő kisebb hegyet 4 km hosszan. Látogatás a Gekkeikan Okura Szaké Múzeumban, majd transzfer Nara városába.Megérkezés után a Todaiji buddhista templomkomplexum meglátogatása, mely egyike az egykori Hét Nagy Templom-nak Narában. Épületében a világ legnagyobb bronz Buddha szobra látható és ez a templom szolgál a japán Kegon buddhista iskola központjául. A Nara Park megtekintése, majd visszautazás Kiotóba, szállás.

8. NAP
Reggeli után transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre, megérkezés Budapestre a menetrend szerint.

Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Fakultatív programok

Városnézés Kiotóban: Nijo kastély, Bambusz erőd, Okochi Sanso kert (a vendégeket teával kínálják), Kiyomizu templom. Végezetül séta a Gion negyedben, mely az egyedüli megmaradt gésanegyed eredeti faházakkal, teaházakkal és exkluzív éttermekkel, ahol még ma is láthatók a sajátosruházatú gésák elsuhanva a teaházak között.

Egésznapos kirándulás: Fushimi Inari szentély, mely a „torii” ( hagyományos japán kapuforma) kapujairól nevezetes. Kapuk ezrei körülölelik a szentély mellet fekvő kisebb hegyet 4 km hosszan. Látogatás a Gekkeikan Okura Szaké Múzeumban, majd transzfer Nara városába.Megérkezés után a Todaiji buddhista templomkomplexum meglátogatása, mely egyike az egykori Hét Nagy Templom-nak Narában. Épületében a világ legnagyobb bronz Buddha szobra látható és ez a templom szolgál a japán Kegon buddhista iskola központjául. A Nara Park megtekintése, majd visszautazás Kiotóba.
 

Ár & Jelentkezés
Részvételi díj tartalmazza: 

Utazást a megadott útvonalon menetrendszerinti repülőjárattal, transzfereket és közlekedést Japánban autóbusszal és vonattal, 6 éjszaka szállást reggelivel, 1 vacsora, a leírt programokat a szükséges belépővel, magyar nyelvű idegenvezetőt Budapestről, utas-, poggyász- és balesetbiztosítás, útlemondás biztosítás.

Részvételi díj nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetékeket és díjakat, helyi borravalót, fakultatív programokat.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték.
 

Helyszíni költségek leírása: 

Borravalók, személyes kiadások, további étkezések.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulás időpontját megelőző 30 napon belül a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az idulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Budapest–Tokió/Oszaka–Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal, átszállással, valamint a program során autóbusszal és Shinkansen expresszel.

Étkezés: 

A részvételi díj reggelis és egy alkalommal vacsora ellátást tartalmaz.

Időjárás: 
Az áprilisi középhőmérséklet 2-3 °C-kal magasabb, mint Magyarországon. A parkok, a kertek ilyenkor már nagyon szépek. Valószínűleg erre az időszakra esik a Japán egyik nagy attrakciójának számító cseresznyefa-virágzás. Eső előfordulhat, de áprilisban még jóval kisebb az esélye, mint a nyári időszakban.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő BBP biztosítást a részvételi díj tartalmazza.
Egészségügyi tudnivalók: 
Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a).
Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!