Izraeli körutazás- három tenger partján

8 napos repülős körutazás Izraelben idegenvezetéssel

Egész napos kirándulásunkat Capernaumban, Péter házában kezdjük, ezután, barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez. Yardenitben felkeressük a Jordán folyó tradicionális keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül a Boldog Mondások Hegyét látogatjuk meg.

Alapár tartalmazza

A repülős utazást, repülőtéri illeték, szállást félpanziós ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét.

Hossz: 
8 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
minimum létszám: 30 fő

Szállás

Elhelyezés: 3*-os szállodákban,Galilea-ban üdülőfaluban(3 éjszaka Galilea, 2 éjszaka Jeruzsálem, 1 éjszaka Holt-tenger, 3 éjszaka Eilat)

Program: 

1. nap:
Elutazás Budapestről Tel-Avivba a reggeli órákban. Érkezés után Tel-Aviv óvárosában, Jaffoban városnézés, ezután transzfer szállodába, szállás, vacsora Galilea-ban, ahol 3 éjszakát tölt a csoport

2. nap:
Egész napos kirándulásunkat Capernaumban, Péter házában kezdjük, ezután, barangolás a Genezáreti-tó partján fekvő szent helyekhez. Yardenitben felkeressük a Jordán folyó tradicionális keresztelő helyét, majd Tiberiason keresztül a Boldog Mondások Hegyét látogatjuk meg. Innen Tabghába, a kenyér- és halszaporítás csodájának színhelyére utazunk, majd Nazarethben teszünk látogatást.

3. nap:
Reggelit követően indulunk Izrael egyik legszebb városába, Haifára, ahol látogatást teszünk a Stella Maris Kolostorban és megnézzük a Bahai kert felső teraszait, majd Akko felé vesszük az irányt és ismerkedünk a Keresztes Lovagok városával, bejárjuk a korabeli katakomba rendszert és az erődítményt. utunkat tovább folytatjuk Rosh Hanikrára.

4. nap:
Reggelit követően utunk Jeruzsálembe vezet. az Olajfák hegyén állunk meg először, mely Jeruzsálem legszebb kilátója. Majd ellátogatunk Beth She?an-ba, és amennyiben a politikai helyzet engedi Jericho-ba utazunk, ahol megnézzük Zakareus fáját. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

5. nap:
Ezt a napot Jeruzsálemben töltjük, először a Dominus Flevit Templomot, a Próféták Ösvényét érintjük, majd a Nemzetek Temploma, a Getshemani kert következik. Az óváros felfedezésével folytatjuk kirándulásunkat: az Oroszlános kapu, Szent Anna templom, Via Dolorosa, Szent Sír Templom, Siratófal, Dávid király sírja, Utolsó Vacsora terme. Szállás, vacsora Jeruzsálemben.

6. nap:
Délelőtt még ismerkedés Jeruzsálem nyugati részével ( Knesset kívülről a Menoraval, Machneh Yerhuda piac). Délután utazás a Holt-tengerhez. Érkezés a Massadara, ahol Herodes egykori erődítményeinek, palotájának a maradványai láthatók. Szállás, vacsora a Holt tengernél.

7. nap:
Reggeli után fürdőzés a Holt-tengernél, délután továbbutazás Eilatra, ahol az utolsó 3 éjszakát tölti a csoport.

8-9. nap:
Szabad program Eilaton. Fakultatív programlehetőségek: Jordániába utazás, a híres Petrába (330 USD/fő); Óceanárium látogatás, Delfin strand, ahol lehet búvárkodni és figyelni a delfineket és a gyönyörű Vörös tenger élővilágát. Szállás, vacsora Eilaton.

10. nap:
Reggeli után utazás Tel-Avivba , útközben megnézzük a Mitzpe Ramon krátert, innen pedig transzfer a Ben Gurion repülőtérre, hazautazás várhatóan a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Tel-Aviv és nevezetességei - Etédi Alexa, 2013. szeptember. 17
» 1500 éves mozaikpadló egy izraeli útépítésen - Etédi Alexa, 2013. május. 13

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Hasonló utazások, nyaralások:
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A repülős utazást, repülőtéri illeték, szállást félpanziós ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét.

Kötelező költségek: 

 

Helyszíni költségek leírása: 

Helyszínen kötelezően fizetendő szervízdíj 80 USD/fő
A díj a programokhoz szükséges belépőket és a feladható poggyászt tartalmazza.

Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Indulástól számított 30 napon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Az El Al izraeli légitársaság menetrend szerinti közvetlen repülőjárataival Budapest-Tel Aviv - Budapest útvonalon, a kirándulások alatt légkondicionált autóbusszal

Szállás: 

Elhelyezés: 3*-os szállodákban,Galilea-ban üdülőfaluban(3 éjszaka Galilea, 2 éjszaka Jeruzsálem, 1 éjszaka Holt-tenger, 3 éjszaka Eilat)

Étkezés: 
A részvételi díj büfé félpanziós ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset-, beteg- és poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!