Hosszú hétvége a varázslatos Cinque Terre legszebb vidékein

4 napos prémium utazás a Cinque Terrére

Az olasz Riviéra valódi gyöngyszemeit fedezzük fel ezen a csodálatos utazáson. Az álomszép olasz táj, a Cinque Terre varázslatos vidékének hangulatát éljük át a tengerpartra épült városkák és az azúrkék tenger látványától megbabonázva. Gyönyörű városok, lenyűgöző partok, ínycsiklandó gasztronómiai és emlékezetes kulturális értékek - a Cinque Terre esszenciáját ízleljük meg ezen az utazáson.

Alapár tartalmazza

a túravezetést és a kisbuszos utazást valamint a vonatjegyeket és a Cinque Terre Card árát

Alapár nem tartalmazza

a repülőjegyet valamint a szállást 3 éjszakára reggelis ellátással,az egyéb étkezéseket, belépőket, az utas valamint az útlemondási biztosítást. A szállás ára 9000-11000 forint/fő/nap, melyről pontos ajánlat a minimum létszám elérésekor küldünk ajánlatot, a szállás a hátralék fizetésekor utalandó.

Hossz: 
4 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
8-16 fő
Kovács Attila
Az utazom.com tartalom felelőseként tudósítok arról, miért érdemes velünk felfedezni a hazai tájakat, messzi vidékeket. A válasz egyszerű: utazom.com - az igazi kaland innen indul!

Kapcsolódó cikkek

» Liguria gyönygszeme: a Cinque Terre - Kovács Attila, 2016. április. 28
» Corniglia, a Cinque Terre legkisebb települése - Kovács Attila, 2014. december. 06
» Manarola, Cinque Terre - Kovács Attila, 2014. december. 06
» Riomaggiore, a Cinque Terre kapuja - Kovács Attila, 2014. december. 05
» Olaszország tengerparti tájain - Liguria - Kovács Attila, 2014. augusztus. 29
» Olaszország ékessége: a Cinque Terre - Kovács Attila, 2013. augusztus. 12
» Vernazza, a Cinque Terre egyik legszebb települése - Kovács Attila, 2012. július. 09
» Cinque Terre: az olasz tengerpart gyönyszeme - Kovács Attila, 2012. április. 04
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
Részletes program
1 nap Budapest - Pisa - Levanto

Budapestről Pisa városába repülünk, majd onnan vonattal utazunk tovább az olasz Riviéra egyik nagyon hangulatos, hosszú homokos stranddal, színes házakkal, kiváló éttermekkel rendelkező városkájába, Levantoba. Ez a kisváros lesz a bázisunk, innen fedezzük fel a festői Cinque Terre vidékét

2 nap Levanto - Rapallo - Portofino - Portovenere - Lerici - Tellaro - Levanto

Reggel indulunk Levanto városából és a festői Rapallo promenádjának egyik kávézójában fogyasztjuk el a reggeli kávénkat. A délelőtt folymán a híres Portofino mesebeli városkájában teszünk egy sétát, majd tovább utazunk a Golfo del Poeti, azaz a Költők öble felé. A romantika korának angol költői és festői ültették be a köztudatba ezt a csodálatos tengerparti tájat, itt élt és alkotott Shelley, Byron, és itt áll a mai napig Orcy Emma, a Vörös Pimpernel írójának nyári palotája is. Az öböl nyugati csücskében találjuk a festői Portovenere települését, ami az mai nap másik legszebb látnivalója. A színes házak és a meredek sziklaszirten álló, márványhomlokzatú templom megigéző látványt nyújt. Innen a nyugalmas Lericibe utazunk, hogy a kikötőben ringatózó vitorlások és a büszke erőd látványával, illetve egy  ízletes pastával búcsúztassuk a napot. A városka bejárása után La Speziába utazunk, ahol két éjszakát töltünk majd.

3 nap Levanto - Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza - Monterosso al Mare -Levanto

Ma Olaszország egyik legszebb táján, a valószínűtlenül gyönyörű Cinque Terre-n barangolunk. Reggel vonatra ülünk és azzal indulunk az egyébként hajón vagy gyalogosan megközelíthető települések felfedezésére. A meredek hegyoldalba épült, szűk szurdokvölgyekben vag yjól védhető sziklákon található, lenyűgözően szép települések közól Riomaggiore-val kezdünk. A kis faluból a Via del Amore-n, azaz a Szerelemesek Ösvényén sétálunk át a szomszédos Manarola-ba. Innen vonattal jutunk át a a szépséges kilátást nyújtó Corniglia-ba, majd az egyik legszebb falucska, Vernazza következik. Itt elfogyaszthatunk egy helyi fagylaltot vagy a számos étterem egyikében, kiváló fehérborokkal kísért fogásokkal lakhatunk jól. A főtéren a halászok csónakjai között sétálhatunk, gyönyörködhetünk az apró kis tempolomban vagy felmászhatunk az őrtoronyba, esetleg ihatunk egy kávét az alatta található kilátóteraszon, majd továbbutazunk Monterosso al Mareba. Monterosso is nagyon hangulatos, homokos stranddal és kacskaringós utcákkal csábító telelpülés. Az esti órákban érünk vissza La Speziába.

4 nap Levanto - Pisa - Budapest

A Riviéra felfedezésére indulunk, de nem marad ki túránkból a festői Toszkána sem - kényelmes összepakolás és egy hangulatos, Levanto városában tett séta és ebéd után a délutáni órákban érkezünk meg a festői építészeti értékeiről híres Pisa városába. Itt a csodálatosan szép Campo de Miracoli, azaz a Csodák mezejének megtekintése vár ránk - a vakítóan fehér márványból épült Dóm, a híres akusztikával rendelkező Keresztelőkápolna és a világhírű Ferde Torony. A városnézés után a reptérről utazunk haza.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

a túravezetést és a kisbuszos utazást valamint a vonatjegyeket és a Cinque Terre Card árát

Alapár nem tartalmazza: 

a repülőjegyet valamint a szállást 3 éjszakára reggelis ellátással,az egyéb étkezéseket, belépőket, az utas valamint az útlemondási biztosítást. A szállás ára 9000-11000 forint/fő/nap, melyről pontos ajánlat a minimum létszám elérésekor küldünk ajánlatot, a szállás a hátralék fizetésekor utalandó.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
30 euró
Várható költőpénz szükséglet: 
100-150 euró
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

A Ryanair menetrend szerinti járatával

Szállás: 

A szállás ára 9000-11000 forint/fő/nap, melyről pontos ajánlatot a minimum létszám elérésekor küldünk ajánlatot, ez az összeg a hátralék fizetésekor utalandó. 

Csomagolás: 
Egy kisebb, 25-30 literes hátizsákba csomagold a szükséges élelmet, ruházatot, és az innivalót, egy nagyobb táskába pedig a többi holmid.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. A túravezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!