3 napos utazás Velencében

Hétvége Velencében

3 napos utazás Velencében

Hétvége Velence: utazásunk során felejthetetlen napokat tölthetünk a világ egyik legszebb városában. Velence a lagúnák városa a Pó és a Piave folyó torkolata között húzódik. A cölöpökön álló város gyönyörű és félelmetes, legendákkal és valódi eseményekkel teli történelmet tudhat magáénak. 114 szigetre épült és ezt több mint 400 híd köti össze. Szent Márk tér, Canal Grande, Sóhajok Hídja.....Velence hétvégi programunk kihagyhatatlan ajánlat!

Alapár tartalmazza

Az autóbuszos utazást, szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét, VOX készüléket a városnézésekhez, fakultatív program, fakultatív vacsora.

Hossz: 
3 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
Minimum létszám: 35 fő

Szállás

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Program: 

2021. április 2-4. Postojna-i cseppkőbarlang
2021. augusztus 20-22. fürdőzés a szlovén tengerparton
2021. október 22-24. Bled

1. nap:
Indulás 6.00 órakor Budapestről, a Hősök teréről. Folyamatos utazás Szlovénián át. Útközben részvétel az időpontok mellett megjelölt programon. A programok után továbbutazás a szálláshelyre, este a szállás elfoglalása.

2.nap:
A mai napon a velencei lagunák gyöngyszemeit és az "Úszó várost" ismerhetik meg. Reggeli után Punta Sabbioniból hajózunk a két legszebb lagúna-szigetre. Burano szigetén ismerkedés a világhírű csipkeművészettel, majd továbbutazás Muranora, ahol rövid bemutatót is láthatnak az egyik üvegkészítő műhelyben (hajójegy külön fizetendő). Érkezés Velencébe a délutáni órákban, majd gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Szt. Márk tér és Bazilika, Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialtó stb. Este hajózás Punta Sabbioniba, majd autóbusszal visszautazás a szálláshelyre a késő esti órákban.

3.nap:
A kora reggeli órákban elutazás Padovaba, Szent Antal városába. Gyalogos városnézés: során megtekintjük a szoborparkot, amelyet egy csatorna hidakkal, továbbá híres padovai személyiségek szobrai díszítenek, valamint ellátogatunk a Bazilikához. Kora délután hazaindulás, érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» Képek Velencéből... - Kovács Attila, 2019. május. 23
» Velence lagúnái közt: tengeri kajakkal - Kovács Attila, 2019. március. 28
» Velence szépségei - Kovács Attila, 2019. február. 13
» Acqua alta Velencében - Kovács Attila, 2018. december. 22
» Egy csipetnyi Velence - Kovács Attila, 2018. szeptember. 06
» Velencében, gondolával - Kovács Attila, 2018. augusztus. 17
» Négy perc Velence - Kovács Attila, 2018. július. 10
» Látnivalók Velencében: Murano-sziget - Etédi Alexa, 2015. november. 03

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

“Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden a megbeszéltek ,leírtak szerint történt.Gyönyörű helyeken jártunk.Tiszta,kényelmes ,igényes szálloda...”
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

Gondolázás Velence "utcáin": kb. 18 Euro/fő
Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Az autóbuszos utazást, szállást reggelis ellátással, idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, fakultatív programok árát, útlemondási biztosítást, helyszíni belépők összegét, VOX készüléket a városnézésekhez, fakultatív program, fakultatív vacsora.

Kötelező költségek: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítás, útlemondási biztosítás, VOX készülék.

Helyszíni költségek leírása: 
VOX készülék (városnézéshez): 1.200 Ft/fő                                       
Fakultatív vacsora: kb. 16 Euro/fő/alkalom (helyszínen fizetendő)
   
Fakultatív program  
Gondolázás Velence "utcáin": kb. 18 Euro/fő
 
Várható költségek  
Behajózás Velencébe, Murano-Burano kirándulással egybekötve:      kb. 35 Euro/fő
Velence városbelépő: kb.   10 Euro/fő
Postojna-i cseppkőbarlang: kb. 25 Euro/fő
Trieszt, Miramare kastély kb.   10 Euro/fő
 
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák. (foglalási díj, helyi idegenvezető, szervezési költség).

A fakultatív programok min. 20 fő részvételével indulnak.

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
VOX készülék.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Légkondicionált autóbusszal.

Szállás: 

3*-os szállodában, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Étkezés: 
A részvételi díj a reggelis ellátást tartalmazza.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.6
55 értékelés alapján
Szervezés értékelése
4.8
Program értékelése
4.7
Szállás értékelése
4.4
Túravezetők értékelése
4.8
Utazás értékelése
4.8
3 napos utazás Velencében
Csátalja
5.0
25 éves házassági évfordulónk ünneplésének méltó keretet adott ez a csodálatos utazás.
Szeged
5.0
Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Nagyon örülünk, hogy az Önök irodáját választottuk, egy bakancslistás álmunk vált valóra. Minden a megbeszéltek szerint történt. Gyönyörű helyeken jártunk, gyönyörű időjárással fűszerezve. A csapat igazán összetartó s nagyon kitartó is volt, örülünk, hogy egy ilyen csapattal utazhattunk.
A két éjszakánkat egy igazán tiszta s igényes szállodában tölthettük el.
Kölün köszönet idegenvezetőnknek, Mison Andinak, aki nagyon kedves és segítőkész volt. Hatalmas tudását átadva, rengeteg sok szép információval s élményekkel gazdagodhattunk. :) Köszönjük “pótmami. :)
A buszvezetőink mellett pedig aggodalomra igazán semmi okunk sem volt, hosszú, de biztonságos utat tudhatunk magunk mögött. :)
Egy felejthetetlen élmény volt.
Mindenkinek köszönjük!!!
Budapest X.
5.0
Tökéletes szervezés, tökéletes idegenvezetői felkészültség, tökéletes programok. :) Köszönjük, Mison Andrea! :) A napi programokon kívül minden részletről teljes tájékoztatást kaptunk, emellett nagyon sok érdekességet hallhattunk az idegenvezetőtől. :) Még ha esett is az eső időnként, nem rontotta az utazás élvezetét. :)
Jászboldogháza
5.0
A 2019.05.17.-2019.05.19. közötti velencei út nagyon kellemesen telt el, szinte minden szempontból. Az időjárás sajnos nem volt túl kegyes (sok eső esett), de a programok jól szervezettek, gördülékenyek és érdekesek voltak.
Az idegenvezető (Andrea) nagyon felkészült, tájékozott és széles látókörű, sok hasznos információval rendelkezik, az út folyamán végig segítőkész volt, valamennyi utas rendelkezésére állt és igyekezett minden kérést teljesíteni. A buszsofőrök (Attila és Gyuri) is kedvesek, segítőkészek voltak.
A szállás tiszta, kényelmes, a környékén sok étterem található, a tengerpart közel van.
1-2 kötözködő utas volt az úton (akik szerettek belekötni mindenbe), de egy szervezett úton ilyen mindig akad - a többieknek biztosan szép élményt jelentett ez az út.
Budapest, XI. kerület
5.0
Minden rendben volt, jól éreztük magunkat. A szállás kifejezetten extra volt, kellemes csalódás volt.
Budapest, X. kerület
5.0
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Minden a megbeszéltek ,leírtak szerint történt.Gyönyörű helyeken jártunk.Tiszta,kényelmes ,igényes szálloda várt minket.
Külön köszönet az idegenvezetőnknek Áginak,aki nagyon kedves,segítőkész volt és hihetetlen tudással rendelkezik.Nagyon sok,érdekes információval gazdagodtunk.A buszvezetőink mellett pedig igazán biztonságban érezhettük magunkat az utunk során.
Egy felejthetetlen élmény volt.
Mindenkinek köszönjük!!!!
Ősi
5.0
Nagyon jól éreztük magunkat. Az idegenvezető hölgy nagyon felkészült volt, a buszsofőrök kedvesek voltak. Nagyon nagy élmény volt minden perce . Ez volt az első buszos utazásunk eddig mindig egyénileg mentünk mindenhová. Már keresgélem a következő ilyen típusú utazást.
Mezőkövesd
4.4
Kellemes élmény volt a 3 nap, a busz kényelmes volt, a szálloda szép, tiszta.
Budapest, II. kerület
4.0
Idegenvezető nagyon kedves felkészült. A program színes, változatos, érdekes. A szállás tiszta, rendezett, elhelyezkedése azonban nem megfelelő, Velencétől túl messze, nagyon külvárosi részen volt.
Összességében jól összeállított három nap, tele élményekkel.
Gyula
5.0
Nagyon örülünk,hogy az Önök irodàjàt vàlasztottuk règi àlmunk teljesülèsèhez,megnèzni Velencèt,ami fantasztikus volt. A többi program pedig,ami mèg a velencei vàrosnèzèst kiegèszítette...egészen felúlmúlta minden vàrakozàsunkat. Klasszul ki van talàlva az egèsz! Fantasztikus jó szervezès ès idegenvezetès! Köszönjük!
Budapest, XI. kerület
4.6
Nagyon jól megszervezett program, ahol sok érdekességet hallottunk a túravezetőtől. A szervezett programok mellett volt elég szabadidőnk, hogy mi magunk is feledezhessük az egyes helyeket. Úgy éreztük, minden értünk van, hogy minél jobban érezzük magunkat.
Egyedül a szállás lehetett volna kicsit jobb. Bár tiszta volt és rendezett, de mivel Jesolo fő corsojára nézett a szobánk, ahol az éjszakai élet zajlik, ezért elég hangos volt.
Ettől függetlenül már ajánlottuk több barátnak is és már mi is keressük a következő utunkat. :)
Köszönjük!
Budapest
3.0
A Velencében töltött nap csalódás volt. Kora reggel kiértünk, de ahelyett, hogy a tömeg érkezése előtt múzeumokba mentünk volna az idegenvezetőnek az volt a fontos, hogy elmondja a kötelezőt, és elvigyen minket a Szent Márk térről ahol szabadidőt kaptunk.
Visszaérve 300 méteres sorok álltak így beálltunk a legrövidebb sorba a tűztoronyhoz. Mire leértünk róla 1 óránk maradt a gondolák indulásáig így esélyünk sem volt például a Dózse palota meglátogatására ahol szintén rövidebb volt a sor. Emiatt igazából csak az utcán élvezhettük Velence szépségeit.
Már több körutazáson vettem részt. A tapasztalatom mindenhol ennek ellenkezője volt. Korán reggel mentünk -ahogy itt is- de megelőzve a tumultust először mentünk megnézni a látnivalót (múzeumot, stb.) utána ismerkedtünk a környezettel az idegenvezető iránymutatásával.
Itt is lehetett volna jobban szervezni. Reggel szabadidő, mindenki megy múzeumot látogatni ahova akar, gondolázás előtt mondjuk egy órával találkozás és idegenvezetői ismertető, nincs széttagolva a nap.
Tát
5.0
Köszönöm, kellemes hétvégét töltöttünk!
győr
5.0
szuper
Szécsény
5.0
A program nagyon gazdag, jól megtervezett, szervezett , mindent láthattunk amit szerettünk volna..A szállás kulturált, igényes, tiszta volt és nem utolsósorban nagy örömünkre szolgált a kellemes meleg. Az idegenvezető rendkívül felkészültségével, széleskörű tudásával , rugalmasságával, segítőkészségével még emlékezetesebbé tette az utazást.
Budapest
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat, amihez nagyban hozzájárult az idegenvezető profizmusa, személyisége. A szálloda nagyon kényelmes és tiszta, csak a csekély olasz reggeli szokatlan volt. Reméljük máskor is utazunk együtt.
Budakalasz
4.6
Nagyon jól éreztük magunkat másoknak is ajánlani tudom.
Szigethalom
4.2
Jól éreztük magunkat!
Százhalombatta
4.8
Szuper volt.
Budapest, X. kerület
4.8
Most először utaztunk az Önök irodájával, a Hétvége Velencében programon vettünk részt, és nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az idegenvezető hölgy, Tompos Gabriella nagyon felkészült, csodálatra méltó szakmai tudással rendelkezik, a sofőrünk, Józsi biztonságosan vezetett, a busz kényelmes volt, jó volt a szállásunk,a reggelivel is meg voltunk elégedve,és hála Gabriellának és Józsinak sikerült egy felejthetetlen hétvégét eltöltenünk , gazdagodva csodás élményekkel.
Köszönjük az élményeket! :-)
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!