London városnézés magyarnyelvű idegenvezetéssel

6 napos városnézés Londonban idegenvezetéssel 3*

Városnézés Londonban idegenvezetéssel 6 nap alatt: Londonnak számtalan arca van, így itt mindenki megtalálja azt amire vágyik: látni London nevezetességeit, látnivalóit. Ennek köszöntően a brit főváros mára a világ egyik legkozmopolitább városa lett. A városlátogató program során lehetőség adódik Windsor és a Stonehenge fakultatív meglátogatására.

Alapár tartalmazza

A repülőjegyet Budapest-London-Budapest útvonalon közvetlen közlekedő repülőjáratra, a szállást 2 ágyas szobákban a választott turnusra reggelis ellátással és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

A repülőtéri illetéket, a BBP és az útlemondási biztosítást (kötelező jelleggel fizetendő), leírásban nem szereplő étkezéseket, belépőket, fakultatív kirándulásokat, extra poggyászt.

Hossz: 
6 nap
Szállás: 
szálloda
***
Létszám: 
minimum létszám: 20 fő
Program: 

1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Busztranszfer a szállodába.Csomagok elhelyezése után közös vezetett metrós/ gyalogos városnézés. Az egész napos gyalogos városnézésünk alatt idegenvezetőnk segítségével megismerkedünk London legfontosabb látnivalóival: Buckingham Palota, St. James Park, Westminster Apátság, Parlament, Big Ben, Trafalgar tér, Leicester tér, Piccadilly Circus, Covent Garden. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

2. nap: Délelőtt fakultatív buszos városnézés idegenvezetőnkkel, pár fontos látnivalónk: Kensington Palota, Royal Albert Hall, Ritz, Royal Academi of Art, Pall Mall, Fleet Street, St.Paul's székesegyház megtekintése belülről is. Tower Bridge, Tower. Ennek végén lehetőség lesz a Tower of London bejárására és kipróbálni a híres 'Fhis and Chips' hagyományos angol ebédet. A londoni Tower több erődített részből álló középkori épületegyüttes a Temze partján, amely az idők során erődítmény, fegyverraktár, királyi palota és főrendű foglyoknak szánt börtön, valamint levéltár és csillagvizsgáló is volt. I. Jakabig minden király és királynő itt lakott. Utána szabad idő. 
Annak aki inkább még többet látna a város nevezetességeiből , idegenvezetőnkkel ellátogathat a Temze bal partjára. Átsétálnak a Towerről elnevezet az 1894-ben épült szomszédos hídon (Tower Bridge), amely azonban történelmileg és funkciójában egyaránt független tőle. Sétánk során megtekinthetjük még a HMS hadihajót, Shakespeare Globe színházát, Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk.
Este fakultatív pub vacsora angol sörözőben   

3. nap: Fak. egész napos kirándulás busszal Stonehenge - Windsorba.
Ellátogatunk Stonehenge titokzatos neolitikus kőoszlopaihoz. Belépés után* egyénileg végigsétálhatunk a kijelőlt útvonalon, fotózási lehetőség. Tovább utazunk a méltán híres Windsor városában található királyi kastélyhoz.  
A Windsor-kastély az Egyesült Királyságban, Berkshire megyében található. A világ legnagyobb jelenleg is használt kastélya, I. Vilmos angol király korából maradt fenn. A kastély területe körülbelül 45 000 m2.A londoni Buckingham-palotával és az edinburghi Holyrood-palotával egyetemben a Windsor-kastély egyike a brit királyi család legfontosabb rezidenciáinak. II. Erzsébet brit királynő az év sok hétvégéjén tölti szabadidejét a kastélyban. A kastély és környékének meglátogatása után visszautazunk Londonba. Este fakultatív pub vacsora egy belvárosi sörözőben.

4. nap: Reggel a belvárosból indulva fakultatív hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe idegenvezetőnkkel. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz lehetőség lesz a hajó belsejét is megnézni. Sétánk során következik a hajózási múzeum valamint a királyi Obszervatórium és parkját. Az Obszervartórium múzeuma és a híres ’0’. Fok megtekintése után magát a városrészt is felfedezhetjük. Ebédelési lehetőség a városban. Hazafelé átmegyünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezünk a belvárosba. Utána szabad idő, mely alatt javasoljuk a leghíresebb látnivalók, mint a Madamme Tussaud panoptikum vagy a London Eye felkeresését. Kérésre előre tudunk jegyet adni a belépéshez. Este fakultatív vacsora lehetőség egy közeli pub-ban.

5 nap: Reggeli után egész napos kirándulás busszal LEEDS – DOVER – CANTERBURY
Leeds méltán híres várkastélyát és parkját látogatjuk meg. Ez a mesébe illő Tudor-kastély egy tó két kis szigetén áll. Eredetileg erődítménynek épült, de VIII. Henrik anyja annyira megkedvelte, hogy átalakíttatta előkelő palotává. Évszázadok során gyakran cserélt gazdát, de a mai napig a legromantikusabb „főúri otthonnak” tartják. Lehetőség van a kastélyt belülről is megnézni. Dover fehér sziklái, világítótornyát tekinthetjük meg, akár ebédelhetünk is. Ki ne hallott volna Dover híres fehér szikláiról? Anglia legszebb partvonalának ez a része szinte száz százalékban állami tulajdon. Dover fehér sziklái Anglia tradicionális kapuja, a szigetország itt van a legközelebb a kontinentális Európához.Canterbury katedrálisa az anglikán egyház központja, valamint sétálhatunk a gyönyörű kisvárosban. A mai város helyén már i.e. 200 körül jól megerősített település volt, amelynek egyik kapuja beépült a ma is álló városfalak délkeleti karéjába. Szent Ágoston, Benedek-rendi kolostort alapított és katedrálist épített, így Canterbury lett Anglia első püspöksége. Gazdagságát a középkorban azoknak a távoli vidékekről és országokból érkező zarándokoknak köszönhette, akik felkeresték Szent Tamás sírját. Visszautazunk szálláshelyünkre, Este vacsorázási lehetőség a környéken.

6.nap: Délelőtt fakultatív, magyar nyelvű látogatás az angol Parlamentben. A brit Parlament Felső -és Alsó házának 13 viktorianus gótikus termének és szobájának látogatását. Többek között megcsodálhatjuk az uralkodó trónszéket közelről, ahol májusban a parlamenti megnyitó beszédet II Erzsébet királynő felolvasta. A másfél órás idegenvezetés Észak- Európa legnagyobb romaneszk termében, a közel ezer éves Westminster teremben fejeződik be. Rengeteg érdekesség és kuriózum. Magyar nyelven csak nálunk! Transzfer a kora délutáni órákban.

Kapcsolódó cikkek

» London ünnepi fényben - Kovács Attila, 2016. április. 01
» London időjárása - Etédi Alexa, 2014. február. 10
» Látnivalók Londonban: séta a Sohoban és Chinatown-ban - Etédi Alexa, 2014. február. 07
» Látnivalók Londonban: a Liberty áruház - Etédi Alexa, 2014. február. 06
» Londoni felhőkarcoló körkép - Etédi Alexa, 2014. február. 06
» Látnivalók Londonban: a Hampton Court palota - Etédi Alexa, 2014. január. 30
» Látnivalók Londonban: a Harrods áruház - Etédi Alexa, 2014. január. 27
» Látnivalók Londonban: Kensingtoni séta - Etédi Alexa, 2014. január. 24
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Hasonló utazások, nyaralások:
» 4 napos utazás Londonba - Hotel ** - 4 nap
» London városlátogatás *** 4 nap egyénileg - 4 nap
» 5 napos utazás Londonba Hotel ** - 5 nap
» 5 napos hosszú hétvége Londonban - 5 nap
» Hosszú Hétvége Londonban ** egyénileg - 3 nap
Fakultatív programok

Fakultatív Program lehetőség: 
Korlátlan tömegközlekedési jegy 6 napra: 15.290.- Ft, 
Temze hajós városnézés Greenwichbe: 7.900 .- Ft ,
5 alkalommal Pub vacsora a belvárosban, minden alkalommal más helyen: 46.600.- Ft., 
Buszos városnézés: 10.900.- Ft. 
Stonehenge, Windsor: 18.900 Ft., 
*Stonehege belépőjegy: 6.750 Ft
Leeds,Dover,Canterburry: 18.900.- Ft. 
Parlament látogatás: 14.900.- Ft. gyerek: 8.160.-

Vásárolható belépőjegyek egyéni felhasználással:
Madamme Tussaud’s belépő felnőtt: 10.190.-, gyerek: 8.990.- Ft.
London Eye, felnőtt: 9.660.-, gyerek: 6.560.- Ft.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A repülőjegyet Budapest-London-Budapest útvonalon közvetlen közlekedő repülőjáratra, a szállást 2 ágyas szobákban a választott turnusra reggelis ellátással és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

A repülőtéri illetéket, a BBP és az útlemondási biztosítást (kötelező jelleggel fizetendő), leírásban nem szereplő étkezéseket, belépőket, fakultatív kirándulásokat, extra poggyászt.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
BBP és útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

Belépőjegyárak (irányárak):
Westminster egyéni ár: 18 GBP 
St. Paul’s Katedrális 17 GBP
Windsor kastély: 18 GBP
Tower egyéni ár: 22 GBP csoportár: 17,55 GBP (min. 15 Fő)
Hampton Court egyéni ár: 18,62 GBP csoportár: 14,8 GBP (min. 15 fő) 
Kensington Palace egyéni ár: 16,5 GBP csoportár:14,5 GBP (min. 15 fő )
Leeds kastély : 24 GBP
Canterbury: 10.5 GBP

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Bp.-London -Bp. közvetlen útvonalon fapados repülőjárattal, fedélzeti ellátás nélkül. Helyben komfortos buszokkal.

Szállás: 

VÁRHATÓ HOTEL: Royal National Hotel *** (Közép kategóroiás modern szálloda) Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.
Társítás kérhető, melyet a jelentkezéssel egy időben kérjük jelezni. Ezen esetben 2 vagy 3 ágyas elhelyezés lehetséges. Amennyiben nem találunk társítható utast, úgy az 1 ágyas felár indulás előtt 1 héttel fizetendő.

London belvárosában a minőségi szolgáltatás és a barátságos vendéglátás ideális szálláshelyszíne, mind az üzleti utazók és nyaralók részére. A vendégek akár gyalog is ellátogathatnak a londoni látnivalókhoz mint a népszerű, a British Museum, London Színház, Courtauld Galéria és Charles Dickens Múzeum. A közelben található fitneszklubok medencével (engedményes árak a vendégeknek), és egy tekepálya. Van egy ATM, pénzváltó, üzletek az előcsarnokban, valamint kiterjedt bankett-és konferenciatermek.
Előcsarnok: A szállodában két lobbi található, az egyik ügynökségeken keresztül foglalta vendégeknek, a másik a magán uton tett foglalásokra. Mindkettő nagy és világos, és díszített modern stílusban. A szálloda rendelkezik még egy "váróteremmel".
Külső: Royal National Hotela Bedford Wayen, egy rövid sétára a London Canal Museum, és könnyen megközelíthető a többi idegenforgalmi helyek, például Fotósok Galéria és a Royal Opera House.
Szoba: Televízió , Műholdas televízió , Rádió, Közvetlenül hívható vezetékes telefon, Hálózati feszültség 240v.

Étkezés: 
A részvételi díj kontinentális reggelis ellátást tartalmaz. Felár ellenében félpanziós ellátás igényelhető.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező!, mely tartalmazza az útlemondási biztosítást.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Vélemények, értékelések
4.7
7 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
4.7
Szállás értékelése
4.3
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
4.7
Budapest, XVII. kerület
4.4
Anetta jól felkészült idegenvezető volt. Igyekezett minél több ismeretet átadni nekünk, amit sok gyakorlati ismerettel is bővített. Rengeteg praktikus tanáccsal is ellátott minket ami segített a városban való eligazodásban. Köszönönjük!
Demecser
5.0
Köszönjük a szervezést! Nagyon jól éreztük magunkat. A reptéri transzferhez és a kirándulásokhoz igénybe vett autóbuszok is kényelmesek voltak, időben érkeztek. A szállodai szolgáltatások színvonala is mindenben megfelelt. Az idegenvezetésünk nagyon remek volt, széleskörűen tájékozott volt, állandóan információkkal látott el minket, fáradhatatlan volt, mindenben segítségünkre volt. A programok összeállítása is tökéletes volt. Egyedül a Tower közös megtekintését hiányoltam. Persze egyénileg megnézhettük volna... ;-) Tetszett, h lehetőség volt az egyéni programokra is. Az esti pubos vacsorát is ajánlom mindenkinek. Ill. valamennyi fakultatív programon való részvételt is! Napi átlagban 10 km-t gyalogoltunk. De nem kell ettől sem megijedni, észre sem vettük. :-)
Dunaújváros
5.0
Nagyon szép emlékekkel tértünk haza a nyaralásból. A szervezéssel és az idegenvezetéssel is nagyon meg voltunk elégedve. Ha bármilyen problémánk volt, Ildihez nyugodtan fordulhattunk, mindenben a rendelkezésünkre állt. A szállásunk is megfelelő volt, igaz a mi szobánk ablaka a belső udvarra nézett, így nem zavart minket az esti élet, hangoskodás.
4.6
<szöveg nélkül>
Vác
4.6
<szöveg nélkül>
Budapest, IV. kerület
4.8
<szöveg nélkül>
Debrecen
4.8
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!