7 napos buszos körutazás Angliában

Angliai Mozaikok

7 napos buszos körutazás Angliában

London az Egyesült Királyság és azon belül Anglia fővárosa, világváros, a korábbi Brit Birodalom fővárosaként a világ egyik politikai, pénzügyi és kulturális központja. Ismerje meg ezt a csodálatos fővárost!

-20%

kedvezmény egyes
időpontokban!

Alapár tartalmazza

Utazást emelt szintű, légkondicionált autóbusszal, szállást reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, belépődíjakat, kötelező útlemondási biztosítást, fakultatív programokat, programban nem szereplő egyéb étkezéseket. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda
**
Program: 

1.nap: Budapest-Tranzitszállás
Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rendszeres pihenőket tartva a tranzitszállásig.

2.nap:  Dover-Leeds-London
Calais-ben kompra szállunk. Már önmagában is élmény ezeken a több emeletes hajókon utazni. A kb. 1 órás út alatt felfedezhetjük az éttermek, üzletek sokaságát vagy egyszerűen csak nézelődhetünk a fedélzeten, hogy ne mulasszuk el a már messziről látható dover-i fehér sziklákat. Ismerkedésünket Britanniával a Leeds kastély meglátogatásával kezdjük. A varázslatos középkori kastély, tó közepén lévő két kis szigetre épült. Hatalmas kertjében színpompás, illatozó virágok sokasága tárul elénk. Esti érkezés a London környéki szálláshelyre. (4 éj)

3.nap: London
Buszos és gyalogos városnézésünk során megtekintjük a Parlament épületét, a Big Ben-t a Westminster Apátságot, a Buckingham Palotát, Trafalgar Square-t. Látogatás a British Múzeumban ahol ízelítőt kapunk a hihetetlen gazdagságú gyűjteményekből. A Picadilly Circus forgataga és hatalmas neon reklámjai megtekintése után séta a Covent Gardenben, melynek piacterén sokszor zsonglőrők, akrobaták, muzsikusok szórakoztatják a bámészkodókat. 

4.nap: Stonehenge-Windsor-Oxford
Egész napos fakultatív kirándulási lehetőség Stonehenge-be a misztikus kőtömbökhöz, majd látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb ma is lakott kastélyába, Windsorba. A királyi család nyári rezidenciájának művészi munkái ízelítőt adnak az egykori uralkodók ízléséről. Utazás Oxfordba,séta a XII. században alapított híres egyetemvárosban. Visszautazás a szállásra az esti órákban. (Ár: 9.900,-Ft/fő+Stonehenge belépő-jelentkezéskor fizetendő !) 

5.nap: London
Elsőként a Tower-ba látogatunk, mely majd 900 éven keresztül Anglia legrettegettebb helye volt és II. Károly uralkodása óta itt őrzik a koronaékszereket. Greenwichben átléphetjük a Meridian vonalat, majd hajókázási lehetőség a Temzén. Ezután látogatás Európa ötödik legnagyobb templomában, a Szent Pál Katedrálisban, majd szabadidő.

6.nap: Canterbury-Bruges
Az anglikán egyház központja, a Canterbury katedrális megtekintése után ismét átkelünk a Csatornán.Séta Nyugat-Flandria történelmi fővárosában Brugesben, melynek középkori városközpontja a Világörökség része. Késő esti érkezés a tranzitszállásra.

7.nap: Budapest
Indulás a kora reggeli órákban,majd folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Kapcsolódó cikkek

» London ünnepi fényben - Kovács Attila, 2016. április. 01
» London időjárása - Etédi Alexa, 2014. február. 10
» Látnivalók Londonban: séta a Sohoban és Chinatown-ban - Etédi Alexa, 2014. február. 07
» Látnivalók Londonban: a Liberty áruház - Etédi Alexa, 2014. február. 06
» Londoni felhőkarcoló körkép - Etédi Alexa, 2014. február. 06
» Látnivalók Londonban: a Hampton Court palota - Etédi Alexa, 2014. január. 30
» Látnivalók Londonban: a Harrods áruház - Etédi Alexa, 2014. január. 27
» Látnivalók Londonban: Kensingtoni séta - Etédi Alexa, 2014. január. 24
Fakultatív programok

Utazás Stonehenge-be a misztikus kő- tömbökhöz, majd látogatás a világ legrégebbi és legnagyobb ma is lakott kastélyába, Windsorba. A királyi család nyári rezidenciájánakművészi munkái ízelítőt adnak az egykori uralkodók ízléséről. Utazás Oxfordba, séta a XII. században alapított híres egyetemvárosba. Visszautazás a szállásra az esti órákban. Ár: 9.900,-Ft/fő +belépő - jelentkezéskor fizetendő! 

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Utazást emelt szintű, légkondicionált autóbusszal, szállást reggelis ellátással, magyar nyelvű idegenvezetést.

Alapár nem tartalmazza: 

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, belépődíjakat, kötelező útlemondási biztosítást, fakultatív programokat, programban nem szereplő egyéb étkezéseket. BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás.
BBP utasbiztosítás megléte utazási feltétel!

Helyszíni költségek leírása: 

Belépők, további étkezések, személyes kiadások.
Belépők (tájékoztató árak):
Leeds kastély 14.25 GBP
Westminster Apátság 16 GBP
Windsor kastély 17.75 GBP
Tower 17.55 GBP
Szt. Pál katedrális 14 GBP
Hajókázás a Temzén 10 GBP
Canterbury katedrális 8.00 GBP
Stonehenge-Oxford-Windsor, 9900 Ft/fő Jelentkezéskor fizetendő!
Stonehenge belépő: 6.900 Ft/fő, 60 év felett és diák 6.200. gyermek 15 év alatt 4.100 Ft

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
busz
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé, Budapestről, a Déli pályaudvar - Koronaőr köztől.
 

Szállás: 

6 éjszaka **/*** csillagos szállodában
Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz, felár ellenében félpanziós ellátás igényelhető.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes útlevéllel vagy személyi igazolvánnyal utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése utazási feltétel. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Vélemények, értékelések
4.3
4 értékelés alapján
Szervezés értékelése
3.8
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
4.8
Túravezetők értékelése
5.0
Utazás értékelése
3.0
7 napos buszos körutazás Angliában
Budapest, XXII. kerület
4.0
Az úttal összességében elégedettek voltunk, nehézséget okozott a buszon való hosszú és kényelmetlen utazás. Utolsó előtti sorban ültünk, de a lábunk alig-alig fért el. Borzalmas volt egy-egy pihenőnél lábra állni.
A buszsofőrök türelmesek és toleránsak voltak az utasokkal. Egészségügyi szüneteket igény szerint tartottak, sőt a buszon lévő toalett helyiséget is lehetett használni szükség esetén.
Külön kiemelném Wildanger Tamás idegenvezető szakmai tudását és emberi hozzáállását. Sokan, sokféle igénnyel és habitussal indultunk az útra, s ő megpróbálta mindenki kíváncsiságát és óhaját kielégíteni. Profi módon kezelte a felmerülő problémákat. A végtelennek tűnő utazást filmekkel tette elviselhetőbbé. Számos információt szerezhettünk az adott ország kultúrájáról és szokásairól. Kiváló munkát végzett!!!
Az iroda felé érdemesnek tartanám jelezni, hogy az esetlegesen felmerülő problémák az utakon tapasztalható több órás lezárásokból és útjavításokból eredtek, mert ilyen esetekben csúsztak egyes programok vagy kihagyásra kerültek nevezetességek. Talán lehetne előre tájékozódni valahogyan ezekről a vis major jelenségekről, hogy ne az úton kelljen az idegenvezetőnek exkuzálnia magát, s a kevésbé toleráns útitársak is előre fel legyenek készítve erre. Amúgy rengeteg program és nagyon klassz látnivalók tették felejthetetlené utunkat. Legközelebb is szívesen tartunk irodájukkal, de lehet, hogy inkább repülővel...
Gödöllő
4.8
Az idegenvezető rugalmasan próbált alkalmazkodni a nem várt körülményekhez, igazán jól és szakszerűen végezte a dolgát. Igazán tartalmas volt az út, talán egy megjegyzésem van, a félpanziós ellátás az árához képest a külső étteremben nagyon alacsony színvonalú volt, oda nem terveznék több vacsorát. A későbbiekben is szívesen veszem igénybe az Önök által kínált utakat. üdv Kata
Komló
4.4
<szöveg nélkül>
Érd
4.0
<szöveg nélkül>
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!