Egyéni városnézés Barcelonában nyaralással Costa Brava-n

8 napos utazás Spanyolországba

Kultúra és tengerparti nyaralás Spanyolországban! 2 éjszaka Barcelonában **/*** csillagos városi szállodában reggelis ellátással (egyéni városlátogatás) + 5 éjszaka nyaralás Costa Brava-n ***/**** csillagos szállodában félpanziós ellátással, magyar nyelvű asszisztenciával.

-5%

kedvezmény egyes
időpontokban!

Alapár tartalmazza

Repülőjegyet Budapest-Barcelona-Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő járatokra, személyenként 1 db kézipoggyászt, 2 éj szállást Barcelonában reggelis ellátással és 5 éj szállást Costa Brava-n félpanziós ellátással, Costa Brava üdülés alatt magyar nyelvű asszisztencia. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza

Repülőtéri illetéket (változhat), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, egyéb étkezéseket, belépőket, helyi idegenforgalmi adót, transzfert (változhat): Barcelona repülőtér és Barcelona szállás, illetve Costa Brava szálláshely és Barcelona repülőtér között gyűjtőtranszfer, Barcelona szálláshely és Costa Brava szálláshely esetén privát transzfer.

Hossz: 
8 nap
Szállás: 
szálloda
Létszám: 
min. 2 fő
Program: 

1. nap: elutazás Budapestről, érkezés Barcelonába a menetrendtől függően. Utazás egyénileg vagy foglalható transzferrel a szállodába. Bejelentkezés a szállodába, szabadprogram.

2. nap: Reggeli után a város felfedezése egyénileg.

3. nap: Reggeli, majd kijelentkezés a szállodából. Utazás egyénileg vagy foglalható privát transzferrel Santa Susannába. Bejelentkezés a szállodába. Szabadprogram, találkozó a helyi képviselővel, tájékoztatás a fakultatív kirándulásokról. Vacsora.

4-7. nap: Tengerparti nyaralás a választott ellátással, fakultatív programokon való részvételi lehetőség.

8. nap: Reggeli után kijelentkezés a szállodából. Utazás egyénileg vagy foglalható transzferrel a repülőtérre. Hazautazás Barcelonából, érkezés a menetrend szerint Budapestre.

Kapcsolódó cikkek

» A nyár Barcelonában - Kovács Attila, 2015. október. 16
» Barcelona hangulata - Kovács Attila, 2015. augusztus. 07
» A Guell Park, Barcelona - Kovács Attila, 2014. október. 21
» A legszebb park a világon – Park Güell - Etédi Alexa, 2013. július. 23
» Barcelona újra alkot: Tündérmese és Kísértetház keveredik - Etédi Alexa, 2013. május. 17
» La Sagrada Familia - Ürögi Beáta, 2013. január. 28
» Tenerife hegyvidéki tájain... - Kovács Attila, 2016. május. 07
» Tenerife csodái - Kovács Attila, 2016. április. 02
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Fakultatív programok

KIRÁNDULÁSOK 2016 NYÁR

magyar nyelven (min. 20 fő jelentkezése esetén)HÉTFŐ:

La Roca /22,50 €/:  Fél napos, délutáni program egy rendhagyó outlet bevásárló „faluba”, ahol világmárkák folyamatosan frissülő, rendkívüli akciókkal várják a vásárlást / nézelődést kedvelőket. Hazaérkezés 20 h körül.

Rupit + Besalu /51,50 €/: Katalónia belső vidékeit, vulkanikus eredetű tájait látogatják meg az egész napos gyönyörű  program során, mely egy finom ebédet is tartalmaz. Hazaérkezés 18 h körül.KEDD: 

Camp Nou  /57,70-€/: Az FC Barcelona stadion teljes bejárása (múzeum, lelátók, vendég-öltöző, TV-szoba, Kubala szobor) egyéni ritmusban, vásárlási lehetőség a Barca legnagyobb hivatalos üzletében. Ez után  szabadidő a városközpontban, ahol  bejárhatják a Ramblast és a Gótikus negyedet, vagy akár a Gaudi házakhoz is könnyen eljuthatnak.VAGY: Free day /26,-€/:  Kiszállhatnak már a stadionlátogatás előtt a városközpontban ahonnan akár a Güell Parkhoz is könnyen eljuthatnak (belépőt előre kell foglalniuk on-line!), vagy a többiekkel tartva  kívülről megtekinthetik a Camp Nou-t és környékét. Hazaérkezés 17.30 h körül.SZERDA:

Andorra  shuttle /55,-€/:   Európa legnagyobb mini államába festői hegyi utakon jutunk. Barcelona provincia után Leridán keresztül, a Pireneusok védett területein,  szerpentineken, középkori  falvak mellett,  folyók, patakok, víztározók érintésével érkezünk Andorrába. Itt a kedvező árú vásárlások után szakítsanak időt Európa legrégebbi parlamentjére is. Hazaérkezés 21 h körül.CSÜTÖRTÖK: 

Montserrat & cremallera  /46,50-€/:  A katalánok szent hegye lélegzetelállító látványt nyújt mindenkinek hittől, vallási hovatartozástól függetlenül. Fogaskerekűvel megyünk fel a bencés apátságba, ahol jut idő  nem csak templomlátogatásra (itt található  védőszentjük, a csodatévő Fekete Madonna), hanem likőrkóstolóra, múzeum-látogatásra, audiovizuális programra, túrázásra, emléktárgyak vásárlására… Hazaérkezés 17.30 h körül.PÉNTEK:

Tossa de Mar + barco +bodega  /34,- €/:  A Costa Brava egy gyöngyszemébe érkezünk buszunkkal, ahol a római kori emlékek, templomok, a gyönyörű öblök, a középkori városrész ma is lakott házikói mellett  üvegfenekű hajó is várja utasainkat. A fél napos programot egy bodega látogatása – akciós vásárlási lehetőségekkel, kóstolókkal!!! J - teszi teljessé. Hazaérkezés 15 h körül.MUNDO DE DALI: /54,50 €/: Salvador Dali egykori lakóházát gyűjteményeivel és saját alkotásaival együtt – beleértve a különleges ékszereket is! - Figueras városára hagyta, ez ma a legnagyobb Dali múzeum. Ez mellett  feleségének vásárolt kastélyát is megtekintik a program során Pubolban, a gyönyörű  középkori kis falucskában. Hazaérkezés 17.30 körül.VASÁRNAP:

Barcelona Panoramica + fuentes /38,-€/:  Délutáni városnézés megállókkal a Sagrada Famíliánál, a Montjuichon, séta a Ciutadella Parkban és a középkori El Born városrészben (Santa María del Mar templom ! ) és a kikötőnél,  majd este a Plaza Espananal a mágikus szökőkútprogram  megtekintése. Kora délután induló program, hazaérkezés 23.30 h körül.( Aquarium belépővel 52,50 €. )HETENTE TÖBBSZÖR:

Port Aventura /63,-€/: Salou mellett található tematikus vidámpark 5 világrészbe és azokhoz illő attrakciókba  vezeti a látogatóit. A legnépszerűbb show műsorok megtekintése esetenként sorban állással jár. Az egész napos program után hazaérkezés  21 h körül.ESTI PROGRAMOK: /50 – 64,-€ között/: A hét több napján vehetnek részt esti programokon, ahol különböző spanyolos jellegű táncos műsorban gyönyörködhetnek vacsorával, italfogyasztással.MINDEN NAP:

Marineland /27,- €/: A közeli Palafollsban  található vízi vidámpark csúszdákkal, medencékkel gyönyörű zöld környezetben. Naponta 2-szer delfin-, fóka- és papagáj-show, melyekre a belépőt a részvételi díj tartalmazza. Megközelítés ingyenes autóbuszokkal, melyeket az idegenvezető által kiállított jegy felmutatása ellenében vehetnek igénybe.Waterworld /33,-€/: Lloret de Mar melletti vízi vidámpark csúszdákkal, medencékkel, parkosított környezetben. Megközelítés ingyenes autóbuszokkal, melyeket az idegenvezető által kiállított jegy felmutatásával vehetnek igénybe.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegyet Budapest-Barcelona-Budapest útvonalon menetrend szerint közlekedő járatokra, személyenként 1 db kézipoggyászt, 2 éj szállást Barcelonában reggelis ellátással és 5 éj szállást Costa Brava-n félpanziós ellátással, Costa Brava üdülés alatt magyar nyelvű asszisztencia. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért bizonyos dátumok esetén a részvételi díj emelkedhet. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Alapár nem tartalmazza: 

Repülőtéri illetéket (változhat), az útlemondási biztosítást (1,4%), a baleset-, betegség és poggyászbiztosítást, egyéb étkezéseket, belépőket, helyi idegenforgalmi adót, transzfert (változhat): Barcelona repülőtér és Barcelona szállás, illetve Costa Brava szálláshely és Barcelona repülőtér között gyűjtőtranszfer, Barcelona szálláshely és Costa Brava szálláshely esetén privát transzfer.

Kötelező költségek: 

Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Helyszíni költségek leírása: 

idegenforgalmi adó

Várható kötelező költségek a helyszínen: 
kb. 2,5 EUR/fő/nap
Várható költőpénz szükséglet: 
200-500 EUR/fő (igényektől függően változhat)
Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.

Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás menetrend szerint közlekedő repülőjáratokkal Budapest - Barcelona - Budapest útvonalon (a részvételi díj fedélzeti ellátást nem tartalmaz). A repülőjegyek foglalása speciális foglalási feltételekhez kötött. A repülőjegy kiállítás után nem módosítható és nem mondható le.

Szállás: 

A részvételi díj 2 éjszakát tartalmaz Barcelonában **/*** városi szálloda kétágyas szobáiban reggelis ellátással valamint 5 éjszakát Costa Brava-n ***/*** szálloda kétágyas szobáiban félpanziós ellátással.

Várható szállodák (a szabad helyek függvényében változhat)

Hotel Via Augusta ** Barcelona (várható szálloda)
http://www.hotelviaaugusta.com/

Aparthotel BCN Montjuic Barcelona *** (várható szálloda)
http://hotelbcnmontjuic.com/en

Hotel Riviera *** Santa Susanna, Costa Brava (várható szálloda)
http://en.hotelriviera.cat/

Hotel Metropol **** Lloret de Mar, Costa Brava (várható szálloda)
http://metropolmiramar.com/en.html

 

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz Barcelonában illetve félpanziós ellátást Costa Brava-n.
Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!