Duna menti biciklitúra (Melk-Krems) - céges

1 napos kerékpártúra Ausztriában

EZEN TÚRÁNKNAK JELENLEG NINCS MEGHIRDETETT IDŐPONTJA. KÉRJÜK VÁLOGASSON ÉLŐ ÚTJAINK KÖZÜL! KATTINTSON IDE!

 

Melk-Krems biciklitúra: A Duna egyik legszebb szakaszát keressük fel a világörökség részét képező Wachau-völgyet! A túra során meglátogatjuk a híres Melki apátságot, káprázatos tájon kerékpározunk meredek hegyek, szőlősökkel borított domboldalak és romantikus várromok kísérik utunk. A bringatúra végén felkeressük Ausztria legrégebbi városát! Gyere velünk egynapos kerékpártúránkra! Ennyi neked is jár!
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!

Nehézség:

A kerékpártúra össztávolsága 40 kilométer. Bécstől utunk sík szakaszokon vezet, meredek emelkedőkre nem kell számítani.
 

Hossz: 
1 nap
Ez az ajánlatunk jelenleg nem elérhető.
Kérjük, válasszon az elérhetőek közül az alábbi gombokkal!
Hasonló utazások, nyaralások:

Élménybeszámolók

» Élménybeszámoló a Bécs-Pozsony kerékpártúráról - Czinke István, 2011. szeptember. 12

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

1.nap: Budapest, Melk, Krems, Budapest

Korán reggel indulunk Budapestről busszal Ausztria egyik legszebb vidékére.
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel az alsó- ausztriai Melkbe. Az apátság közelében leparkolunk. Míg a túravezetőink lepakolják és beállítják a kerékpárjainkat, meglátogatjuk a méltán híres Melki apátságot. A Szent Benedek- rendi, barokk Melki apátság az UNESCO védelme alatt áll.

A látogatást követően bringáink nyergébe pattanunk. A mai nap egy rövid, pihentető kerékpározás vár ránk, mindössze 40 kilométer kell megtennünk Krems kisvárosig. A Duna menti kerékpártúra legfestőibb szakaszán bringázunk a Wachau kultúrtáj területén. A Melk és Krems an der Donau között lévő dunai völgyszoros a Világörökség részét képezi. Szőlőskertek kísérik utunk, meg-meg állunk csillapítani szomjunk egy-egy út menti borozónál. Kremsbe kora délután gördülünk be. Rövid szabadprogram után, utazunk haza Magyarországra.

Érkezés a késő esti órákban Budapestre.

Távolság kerékpárral: 40 km

Ár & Jelentkezés
Kiutazási forma: 
busz
Felszerelés ajánló

Javasoljuk, hogy kisméretű hátizsákba vagy egy kerékpáros táskába pakold a napközben szükséges holmikat, amelyekre kerékpározás során szükséged lehet, míg a kísérő járműben elfér a többi holmid.
Öltözet: strapabíró ruházat, amely alkalmas kerékpározásra: biciklis nadrág vagy sportos nadrág, kerékpáros cipő vagy edzőcipő, vékony esőkabát, meleg ruha, világos napszemüveg, kerékpáros sisak és kesztyű.
Egyéb: napvédő krém, kulacs.
Kerékpár: Mindenki saját, megbízható, szervizelt kerékpárral vesz részt a túrán, de ha szükséges, tudunk bérelt kerékpárt biztosítani.
Részletekért kattints ide!
Szinte bármilyen típusú kerékpárral részt vehetsz a túrán. Kérünk, hogy hozz néhány alapalkatrészt: pumpát, pótgumit. A kerékpárokat és a csomagokat Magyarországról szállítjuk a kiindulópontra, majd a túra végén vissza. A pontos indulási dátumról és helyszínről utasainkat indulás előtt egy héttel értesítjük. 

Egyéb részletek
Kiutazás: 

Modern, szép autóbusszal utazunk, amelyet két gyakorlott gépkocsivezető irányít. Oda- és visszaúton kb. 3-4 óránként tartunk rövid pihenőket benzinkutaknál vagy nagyobb parkolókban. A pihenőhelyek mosdóiban néha fizetni kell, ezért jó, ha van aprópénz. A buszokon ülésrend van, a helyfoglalás az előleg-befizetés sorrendjében történik, amit jelentkezéskor jelezni kell. A teljes csoport elhelyezése érdekében az iroda fenntartja magának a jogot, hogy a helyfoglaláson változtasson. A fel illetve leszállások csak a kijelölt felszálló helyeken lehetségesek. 

Indulás, felszállási lehetőségek:

  • Budapest, BOK csarnok Dózsa György út 1. (várható időpont 05:00 órakor) 
  • BAH csomópont, Budaörsi út 21. szám előtti buszmegálló (nem a benzinkút!)
  • Budaörs, MOL-McDonalds benzinkút (gyaloghidas) Budaörs, Garibaldi u. 2.
  • Tata, Remeteségi pihenőhely  
  • Győr, Arrabona pihenőhely
  • Sopron, Arcus étterem Bécsi út.

A felszállási pont jelentkezéskor kiválasztható. A pontos időpontokat az utazás előtt egy héttel kiküldött részletes utastájékoztató tartalmazza.
Fontos, hogy az autópályás felszállópontoknál a fel és a leszállás csak a menetirány szerinti oldalon lehetséges, a két oldal közötti esetleges közlekedést egyénileg kell megoldani! (Az átjárás ezeken a helyeken közúti vagy gyalogos formában biztosított.)

Étkezés: 

Előre egyeztetett formában

Vízum: 
Magyar állampolgárok érvényes, új típusú személyi igazolvánnyal vagy érvényes útlevéllel utazhatnak az Unió országiba.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése kötelező.
Egészségügyi tudnivalók: 
Ajánlott gyógyszerek: láz-és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz, sebfertőtlenítő szer, fásli. Irodánk munkatársai kizárólag elsősegélynyújtásban tudnak segítséget nyújtani, gyógyszereket nem áll módjukban biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!