Dubai körutazás

7 napos városlátogatás Dubaiban

A fényűzés és a Luxus országa

Alapár tartalmazza

Repülőjegy
6 éj színvonalas Hotelben reggelivel
magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

Alapár nem tartalmazza

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, repülőtéri illeték, fakultatív programok árát, transzfert, útlemondási biztosítást, borravalót.

Hossz: 
7 nap
Szállás: 
szálloda
****
Létszám: 
Minimum 20 fő

Szállás

Aloft Me´Aisam 4*-os szállodákban, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Program: 

1. nap
Elutazás Budapestről az Emirates menetrendszerinti járatával. Érkezés Dubaiba, a helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk várja utasainkat, majd transzfer az Aloft Me Aisam 4*-os szállodába. 

2. nap 
Félnapos modern Dubai kirándulás, amely során ellátogatunk Dubai Marina városrészbe, megtekintjük a Jumeirah Pálma mesterséges szigetet és a világ legnagyobb bevásárló központja, a Dubai Mall mellett található Burj Khalifa felhőkarcolót (kívülről). Fakultatív program: Burj Khalifa 124. emeletén található kilátóközpont.
A túra folytatása során ellátogatunk a színes forgatagú Souk Madinat Jumeirah bazár részére és betekintünk autentikus bőr, ékszer-, és szőnyeg üzletbe.  Délután szabadprogram vagy fakultatív programlehetőségek.

3-4. nap 
Szabadprogram vagy fakultatív program lehetőségek.

5. nap
Félnapos városnézésre indulunk a régi Dubai nyomában, a program során busszal felkeressük a Dubai Creek öblöt, a Bastakia történelmi negyedet, ahol a régi széltornyos házak tekinthetőek meg, majd megállunk a 180 éves Al Fahidi erődnél. Az itt található Nemzeti Múzeum betekintést nyújt a város történetébe, történelmébe. A látogatást követően az öbölből kiindulva vízre szállunk és hajózunk egy tradicionális fából készült abra hajón.
Délután szabadprogram vagy fakultatív programlehetőségek.

6. nap 
Szabadprogram vagy fakultatív program lehetőségek.

7. nap
Transzfer a repülőtérre majd elutazás Budapestre az Emirates menetrendszerinti járatával.

Kapcsolódó cikkek

» Dubai csodái - Kovács Attila, 2013. november. 21
» A nyüzsgő Dubai képekben - Kovács Attila, 2020. december. 13
» COVID-19 információk Dubai - utazom.com, 2019. június. 17
» Dubai nyaralások kedvezményekkel! - Kovács Attila, 2016. május. 07
» Dubai bevásárlási lehetőségei - Etédi Alexa, 2015. november. 17
» Dubai legérdekesebb múzeumai - Etédi Alexa, 2015. november. 13
» Dubai öröksége: a Heritage & Diving Village - Etédi Alexa, 2015. november. 02
» Dubai leghíresebb alkotásai, a mesterséges szigetek - Etédi Alexa, 2015. október. 27

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.

Koronavírus információ

Dubai:

Dubaiba egy 72 óránál nem régebbi, negatív eredményű PCR teszt felmutatásával lehetséges a belépés, illetve az utasbiztosítás meglétét is ellenőrzik. A második tesztet a repülőtéren végzik el, melynek eredményét (kb. 24 óra) a szálláshelyen, izolációban kell megvárni, majd indulhat a zavartalan nyaralás!

A biztonságos utazást az Emirates légitársaság biztosítja. Járataik minden egyes repülés előtt alapos takarításon és fertőtlenítésen esnek át. A legszigorúbb szintű higiénia és biztonság fenntartása érdekében a fedélzeten, ha a járat menet ideje meghaladja az 1 óra 30 percet, személyzetüket kiegészítik plusz egy fővel, aki a mosdók takarításáért felel. A kabinok légterét a kórházakban is használatos erősségű, továbbfejlesztett HEPA  légszűrők folyamatosan tisztítják. A repülőgépen arcmaszk viselése kötelező, étkezést, ivást kivéve. Az adott úti cél szabályozásaitól függően kesztyűt vagy egyéb személyes védőfelszerelés viselése kötelező lehet. 2021. január 31-ig a légitársaság Covid-19 fedezetet nyújt az utasainak, részletek az ajánlatok leírásában olvashatók.

Dubairól mindenki tudja, hogy a legek városa. Bármiről legyen szó, építészet, vendéglátás, szálláshelyek, szolgáltatások, stb. a legkorszerűbb megoldások, a legmodernebb technikai eszközök ejtik bámulatba az oda érkezőt. Ez a technikai fejlettség és a dubai turizmusban dolgozók tudatos hozzáállása biztosítja, hogy higiénikus környezetben, biztonságban kapcsolódhasson ki a nyaralása során. Az ott lakók vigyáznak egymásra, vigyáznak magukra és ezt várják el a turistáktól is. A látványosságok, attrakciók nyitva vannak, nincs tömeg, figyelnek és betart(tat)ják a távolságtartást és mindenhol kötelező a maszk használata 6 éves kor felett.

Utazásainkoz önrészmentes útlemondási- és utasbiztosítást kínálunk!

Honlapunkon számos ajánlat közül válogathatsz, de ha más szállodát, hosszabb-rövidebb utazást keresel, de akár kész útitervedet segítsünk megvalósítani, írj nekünk: ajanlatkeres@utazom.com

Fakultatív programok

Fakultatív programok  idegenvezetővel:
(A programok és árak minimum 10 fő együtt utazása esetén érvényesek.)

• Burj Khalifa felhőkarcoló 124. emeletén található kilátóközpont meglátogatása
• Félnapos sivatagi szafari büfévacsorával
• Egész napos kirándulás Abu Dhabiba, az Egyesült Arab Emírségek fővárosába
• Egész napos Musandam hajókirándulás
• Bronz belépő a Ferrari World Abu Dhabiba
• Bronz ülések a La Perle Show-ra transzferrel
• Esti vacsorás hajózás Dubai kikötőjében transzferrel

Van lehetőség Fakultatív programcsomag foglalására, amely tartalmazza a belépőt a Burj Khalifa kilátóhoz, a félnapos sivatagi szafarit és az egész napos Abu Dhabi kirándulást.

A fakultatív programok árairól kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálati munkatársainknál.

Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

Repülőjegy
6 éj színvonalas Hotelben reggelivel
magyar nyelvű idegenvezetés a programok során

Alapár nem tartalmazza: 

A baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást, repülőtéri illeték, fakultatív programok árát, transzfert, útlemondási biztosítást, borravalót.

Kötelező költségek: 

Útlemondási biztosítás, repülőtéri illeték, transzfer, belépőjegyek.
 

Várható költőpénz szükséglet: 
Egyéni igények szerint változó.
Előleg: 

A részvételi díj 40%-a, mely foglaláskor fizetendő.
Egy hónapon belüli indulás esetén a teljes összeg fizetendő.

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Utazás Budapestről az Emirates menetrendszerinti járatával, turista osztályon.

Szállás: 

Aloft Me´Aisam 4*-os szállodákban, 2 ágyas szobákban. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető!

Étkezés: 
A részvételi reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
A beutazási feltételekről, az esetleges vízum kötelezettségekről és díjaikról információkat a Konzuli Szolgálat honlapján talál:
https://konzuliszolgalat.kormany.hu/
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Védőoltásra nincs szükség. Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az egészségügyi előírásokról helyi partnereink megkérdezése alapján adtunk tájékoztatást. Ha pontosabb információra van szükségük, akkor utazás előtt néhány héttel keressék fel a Nemzetközi Oltóközpontot (Budapest, IX. Gyáli u. 3/a). Telefon: (0036) (1) 476-1364, honlap: www.oek.hu

99%-os indulási garancia (Kiscsoportos felár) Irodánk meghirdetett útjai – utasaink bizalmának és a vonzó ár/szolgáltatás aránynak köszönhetően – az előző évek átlagában 95% körüli arányban indultak el. Az indulások biztonságát tovább emeljük az alábbiak szerint:

Buszos csoportok: a minimális induló létszám 22 utas, azaz már 22 fős. Csoportot is elindítunk akár a leghosszabb programokra is! A tervezett létszám változatlanul 32-42 fő (az árkalkuláció is erre készült), amely összhangban áll a bemutatott 48-49 üléses autóbuszok férőhely kapacitásával.

22-29 fő közötti csoportok garantált indítását vállaljuk:

• A. az előzetesen kijelölt 49 fős autóbuszt indítjuk el, ez fokozott utazási kényelmet (esetenként akár 2 ülőhelyet is) jelent utasaink részére! A jelentősen emelkedő fejenkénti költségek részbeni kiegyenlítésére utasainktól 6% felár ráfizetését kérjük.

• B. Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál ún. Midi méretű 29-35 üléses komfortos autóbuszt indítunk. Ezeken a buszokon WC és büfé nincs. Ez esetben a felár mértéke csak 5% az alapdíjra.
 
Egyes rövidebb, általában 1 sofőrös programjainknál (Prága és Dél-Csehország, Alpesi varázslat, Varázslatos Dalmácia,) a minimális utaslétszám 15 fő!
 
Repülős csoportok: Minden repülős körútnál jelezzük a minimum létszámot, melytől a program biztosan indul. Ezenfelül megadjuk a tervezett utas számot is, mely ideális a program minél színvonalasabb lebonyolítására (ennek betartására is odafigyelünk). A minimum és tervezett létszám közti utas szám esetén azonban irodánk felárat számít fel. Ennek díját megtalálják az adott program szolgáltatási blokkjában. Értelemszerűen a jelzett tervezett létszám megléte esetén nem számítunk fel felárat. A nagyobb utazási komfort mellett a kiscsoportos utazás előnyei közé sorolható a bensőségesebb hangulat, a programidők, megállások hatékonyabb kihasználása, az idegenvezetővel való intenzívebb kapcsolattartás. Rendkívül versenyképes áraink és az említett előnyök alapján az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy utasaink a szükséges 5-6 % költségnövekedést megértően fogadják. Emiatt senki sem
mondott még le utazást. Fontosnak tartjuk a meghirdetett programok indulásának garantálását ezáltal is megfelelve az Önök folyamatos bizalmának!
Vélemények, értékelések
4.8
1 értékelés alapján
Szervezés értékelése
5.0
Program értékelése
5.0
Szállás értékelése
5.0
Túravezetők értékelése
4.0
Utazás értékelése
5.0
7084. Pincehely,
4.8
Tisztelt Utazási Iroda!
Ezuton szeretném megköszönni a segítséget, a gyermekeink nászajándékba kapták tőlünk meglepetésként ezt az utazást. A lányunk régi nagy álma vált valóra, hogy eljutott Dubaiba, nagyon sok szép élménnyel gazdagodva tértek haza, minden szuper volt. Bármikor visszamennének. Köszönöm.
Írjon véleményt Ön is!
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!