Szilveszteri körutazás Argentínában

10 napos Körutazás Dél-Amerikában

Egzotikus utazás az európai télből a dél-amerikai nyárba. Kirándulás a Világ Új Hét Csodájának címét is elnyerő Iguazú-vísesés argentin és brazil oldalára, valamint városnézések és szilveszter a tangó hazájában, Buenos Airesben.

Alapár tartalmazza

A szállások árát hotelekben, két ágyas szobákban 7 alkalommal reggelit a programokat a repülőtéri transzfereket a magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást

Alapár nem tartalmazza

A nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel, a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást további étkezéseket, italokat helyszínen fizetendő belépők és fakultatív programok árát szilveszteri revü műsor gála vacsorával: kb. 120 USD/fő

Hossz: 
10 nap
Szállás: 
szálloda
****
Program: 

1-2. nap: Budapest - Buenos Aires
Budapestről európai átszállással repülünk Argentína fővárosába. Az európai téli időjárást magunk mögött hagyva, Buenos Airesben azonnal az igazi nyárba csöppenünk.
Délután gyalog indulunk Latin-Amerika legnagyobb metropoliszának felfedezésére. Városnézésünket a Parlamentnél kezdjük, megnézzük a Casa Rosada kormányzati épületét és a luxus negyeddé alakított régi kikötőt is. Sétánkat San Telmo hangulatos, a város aranykorát idéző negyedében fejezzük be. A nyüzsgő főtér egyik éttermének teraszán vacsorázunk, ahol első argentin steak vacsoránk mellé természetesen argentin tangó jár.

3. nap: Iguazú- vízesés
Kirándulás az Iguazú-víseséshez menetrend szerinti repülőjárattal. Az UNESCO Világörökség helyszíneinek listáján is szereplő Iguazú Nemzeti Park ad otthont a világ legnagyobb kiterjedésű vízesésének. A Világ Új Hét Csodájának címét elnyerő Iguazú 275 különböző, helyenként 90 m magas vízesésből tevődik össze.  Puertó Iguazú turista központjában szállunk meg, ami a vízeséshez induló kirándulások kiindulópontja.

4. nap: Iguazú-vízesés - Argentin oldal
Egész napunkat a nemzeti park argentin oldalán töltjük. Keskeny ösvényeken vágunk át a buja trópusi őserdőn, hogy felülről és közvetlenül a vízesés mellől is megcsodálhassuk a bámulatba ejtő természeti jelenséget. Ezután motorcsónakkal közelítjük meg a vízesést.

5. nap: Iguazú-vízesés - Brazil oldal
Az Iguazú-vízesés brazil oldalára látogatunk. Körbejárjuk a 1200 m hosszú sétány kilátópontjait, sétánkat a legmagasabb zuhatagnál fejezzük be, ahol a víz a látványos Ördögtorok-szakadékba zuhan. Délután Buenos Aires-be utazunk.

6. Buenos Aires - Szilveszter
Fakultatív kirándulás a világ egyik leghíresebb temetőjében, ami mára szinte egy önálló kis várossá nőtte ki magát a La Recoleta negyedben. Az argentinok közül sokan egész életünkben arra gyűjtenek, hogy sírhelyet vásárolhassanak magunknak a nemzet nagyjai, köztük Evita nyughelyének közelében.
Kihagyhatatlan program Buenos Aires legrégebbi városrészének, a Boka negyed meglátogatása, amelynek nem csak a focicsapata, hanem az olasz dokkmunkások színes házai és a tangóbárjai is világhírűek. Szilveszter este fakultatív revüműsor a városlakók egyik kedvelt  szórakozóhelyén, gála vacsorával.

7. nap: Uruguay – Colonia del Sacramento
Kirándulás a szomszédos Uruguay legszebb koloniális településére, az UNESCO Világörökség listáján is szereplő Colonia del Sacramento óvárosába. A Colonia del Sacramento óvárosában álló háromszáz éves épületeket még a spanyolok és portugál gyarmatosítók építették. A platánfákkal szegélyezett, kanyargós utcákon és parti sétányokon hangulatos pici helyi éttermek sora vár minket.  A  La Plata folyón kelünk át egy komppal,  az éjszakát a kisváros egyik hangulatos vendégházában töltjük.

8. nap: Buenos Aires
A La Plata folyón átkelve visszatérünk Uruguayból Argentínába. A délutánt és az éjszakát a már ismerős Buenos Airesben töltjük. Belvárosi szállásunktól séta távolságra vannak a legnagyobb mozik, revü színházak és legjobb helyi éttermek.

9-10. nap: Buenos Aires - Budapest
A nap első felét Buenos Airesben töltjük. A kora délutáni órákban Buenos Aires repülőterére utazunk és megkezdjük hazafelé tartó utazásunkat. Másnap a kora délutáni órákban érkezünk Budapestre.

Az ár tartalmazza: a szállások árát hotelekben, két ágyas szobákban 7 alkalommal reggelit a programokat a repülőtéri transzfereket a magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást
Az ár nem tartalmazza

Kapcsolódó cikkek

» Patagónia hegyei között - Kovács Attila, 2018. január. 13
» Az Iguazú-vízesés - Kovács Attila, 2018. január. 06
» A világ 10 legcsodálatosabb helyszíne - Etédi Alexa, 2013. május. 15
» Patagónia tájain - Kovács Attila, 2012. december. 13
» Patagónia hangulatok- a Fitz Roy és a Cerro Torre - Kovács Attila, 2011. október. 31
» Patagónia hívó szava - Kovács Attila, 2018. május. 15
» Vonatozás a Machu Picchu-hoz - Kovács Attila, 2017. október. 20
» Chile hihetetlen tájain... - Kovács Attila, 2017. október. 02
Ön már járt itt? Mondja el véleményét!
Sajnáljuk!
Ár és időpont információ nem érhető el.
Ár & Jelentkezés
Alapár tartalmazza: 

A szállások árát hotelekben, két ágyas szobákban 7 alkalommal reggelit a programokat a repülőtéri transzfereket a magyar nyelvű idegenvezetést és tolmácsolást

Alapár nem tartalmazza: 

A nemzetközi és belföldi repülőjegyeket illetékkel, a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást további étkezéseket, italokat helyszínen fizetendő belépők és fakultatív programok árát szilveszteri revü műsor gála vacsorával: kb. 120 USD/fő

Kötelező költségek: 

Repülőjegyek és a repülőtéri illetékek.
Útlemondási biztosítás.

Helyszíni költségek leírása: 

Fakultatív programok, belépők, további étkezések, személyes kiadások, borravalók, szilveszteri gálavacsora.

Előleg: 

A teljes részvételi díj 40 %-a, mely a foglaláskor fizetendő.
Induláshoz képest egy hónapon belüli foglalás esetén már a teljes összeg fizetendő!

Hátralék: 

A részvételi díj 60%-a, mely 30 nappal az indulás előtt fizetendő.

Kiutazási forma: 
repülő
Egyéb részletek
Kiutazás: 

Repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással.

Szállás: 

3-4*-os szállodákban, 2 ágyas szobában. Egyágyas elhelyezés felár ellenében kérhető.

Étkezés: 
A részvételi díj reggelis ellátást tartalmaz.
Vízum: 
Mindegyik országba max. 90 napos kint tartózkodás esetén magyar állampolgárok vízummentesen léphetnek be, az útlevélnek a hazaút dátumához képest min. 6 hónapig érvényesnek kell lennie.
Biztosítás: 
Az út teljes időtartamát lefedő biztosítás megkötése ajánlott. Irodánkban van lehetőség kedvezményes baleset, betegség poggyászbiztosítás megkötésére.
Egészségügyi tudnivalók: 
Brazíliába történő belépéshez sárgaláz oltást kell beadatni. Javasolt azonban a Hepatitis A-B, illetve a Tetanusz ismétlő oltás beszerezése esetleg veszettség elleni oltás a dzsungelbe utazóknak pedig malária ellen. Bővebb információt itt kaphatnak: Nemzetközi Oltóközpont: 1097 Budapest Gyáli út 3/a, bejárat a Vágóhíd utca felől. Rendelés: H-CS 09:00-14:00 óra. Telefon: 476-1364 Ajánlott gyógyszerek: láz- és fájdalomcsillapító, görcsoldó, hasmenés elleni szer, ragtapasz. Az idegenvezető kizárólag elsősegély nyújtásában tud segíteni, gyógyszereket nem áll módjában biztosítani a résztvevők számára.
Feliratkozás kategória értesítésreBezár

Iratkozz fel kategória értesítő listánkra és értesülj az általad választott kategória legújabb indulásairól, akcióiról!

Segíthetünk?Bezár
Kérjen ajánlatot!
Megkeressük Önnek a legjobb árat.
Kollégáink segítenek munkaidőben.
+36 1 5013490
Küldjön magának emlékeztetőt
e-mailben!